79 Американска пост-хелоуинска

• 14 739
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
И аз си мислех, че малкото агентче "свири" на флейта.  Peace
"Бял руснак" сигурно е нещо алкохолно щом не го знам. Ако беше за ядене щях да съм го чувала.  Rolling Eyes
Отивам да ям баница с тиква.   chef

# 91
http://en.wikipedia.org/wiki/White_Russian_(cocktail)

да не си извадите грешно впечатление, сакън  Grinning, тина (по4ти) не консумира алкохол! това в уики е направо огромно, наш'те бяха наполовина Simple Smile

анет, и аз за нещо подобно си мислех Simple Smile, толкова са сладки костюмите, 4е ми се ще да ги сложат повече от веднъж.Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 08:16 от stella_ars

# 92
 newsm68 running sweating 1swing
Ей това правих днес до 2 на обяд- 3 часа с Пухкавел в парка и мач играх с детето и още 3 момченца и на люлки се люлях и по алеята бягах, само да му е кеф на Пухчо. От  2 до 10 ексързаиза продължи на работа и сега всичко ме боли, ама отдавна не се бях раздвижвала толкова много старите кокали
П.П. 25 градуса, супер време, пей сърце

# 93
Апропо, Тино - на теб каква ти е връзката с Варна, че ме мързи да мисля сама  Mr. Green
Mиии, била съм на море там няколко пътииии, ааа...познавам хора от Варна  Laughing...ммм,иии...а, много харесвам Варна...това е. Що породи въпроса, че ме мързи да мисля?  Laughing
 Кюбит, ако гледаш филми на Коен, ще знаеш за уайт рашъна, от един велик образ.  Laughing Ау, с тези емотикони, ако продължавам с употребата им, ще заприличам на една потребителка Червено винце, хахаха....
 П.П. Всички деца, показани в темата са сладури. Вие си знаете. Не ме карайте да се мазня излишно. Mr. Green

# 94
Atti Pentaxim-a включва diphtheria, tetanus, pertussis, poliomyelitis and invasive infections caused by Haemophilus influenzae type b и се бие три пъти. може ли да ми дадеш на вас срещу какво са ви били? А тези well-baby visits какво представляват и трябва ли да имаш застраховка, за да ходиш?

# 95
Клер - коли, камиони, лего, лего, лего. У нас се строи, че се къса - кораби, хотели, самолети, въртолети. Карс са естествено на почит, въпреки че не е гледал филма, ама мен вече много ме дразни франчайза - то какво ли няма с тези коли, хавлиени кърпи даже  Crazy.

Агент, какво за Варна?

Гледахте ли СНЛ, много било забавно чух? Като остане време днес ще го видя.

# 96
Тина, мъжът ми знаеше (а той не пие алкохол) от Биг Лебовски. Ужасен филм, като всички на братята. Сори, според мен правя тъпня след тъпня. Но тва са дискусии за другата тема.
Btw. Ти гледа ли Бърн Афтър Рийдинг? Не си писала там гледам да споделиш.

galia, не мога да ти кажа какво точно представляват well-baby visits - предполагам рутинни консултации, но тук без застраховка можеш да правиш всичко, само че ти пращат сметка. За това ти казах, че ако няма вие с бащата да имате, да направите на детето поне социална. Има няколко в щата НЙ, все безплатни или с минимално (примерно $5) доплащане.

ЕДИТ:

Ау, с тези емотикони, ако продължавам с употребата им, ще заприличам на една потребителка Червено винце, хахаха....

Ха-ха-ха-ха-хааааа  Joy
Това го пропуснах първия път. Направо в десятката си. Мислех, че на мен ми се струва само, че е така...  Joy

# 97
Благодаря на всички за съветите за играчки   bouquet . В крайна сметка взехме лаптоп с игри за учене на азбуката, цифрите и т.н. ...дано да пожъне успех  Wink

# 98
Кюбит, за Лебовски съм писала, неведнъж. В челната петица ми е! За Бърн афтър...писах в темата. Отдавна. Така де, в темата за кино....Гледах го на опениг дейта, че как иначе. Grinning
 Хайде да идва утре и да заминава, и да мирясват, че ми подуха ушите. Честно. И момента с втъкаването на избори, имена на кандидат президенти етц., етц., в училищата (говоря за първи до 5,6 клас) ми е  Sick .

# 99
Галя, ето го препоръчителния календар за Щатите:
http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm5451-Immunizationa1.htm#fig
Ние общо взето по това вървим за сега, само първите три пъти са ни били в допълнение и Rotavirus.

За прегледите ето тук е обяснено подробно какво представляват:
http://www.marchofdimes.com/pnhec/298_29655.asp
Предполагам, че не се различават много от българските им еквивалевнти. Ако имаш застраховка или нищо не плащаш за тях или евентуално плащаш копей  от сорта на 10-20 долара за преглед. Ако нямаш застраховка най-вероятно може да включиш детето в такава предлагана от щата, но това трябва да се проучи.

# 100
Биз...аз гледах СНЛ ,беше забавно наистина - Маккейн + Тина Фей ,и двамата се подиграха със всички казани по адрес на Маккей и Пейлин подигравки.

Днес отиваме да гласуваме Simple Smile,дано да няма много чакане!

# 101
Днес отиваме да гласуваме Simple Smile,дано да няма много чакане!

Браво, Вики, така трябва по отраничко, че не се знае в последния момент какво може да изскочи.

Биз, и аз гледах СНЛ, Тина Фей е много готина като Пейлин. Тя малко и с нея се заиграваше де - напр. за first amendment rights.  Joy

# 102
Добро утро, момичета!

Снимките видях, но не ми остана време да споделя, колко хубави са деца  Heart Eyes

Джена, да точно от там е акулата Simple Smile Най-сладката тиква по света е Ноли  Heart Eyes неговия костюм да не би да е от същото място Simple Smile
--------

къде ми е главата днес....

# 103
В 31 един щата имаше early voting. Въпреки всичко, опашките ще са огромни утре, при нас със сигурност Sad     Но, да, момичета, надявам се, че всички, които можете, ще гласувате утре!  

Тая сутрин погледнах бързо първа страница на Financial Times , на която с огромни букви пишеше, че Обама ясно води. Ще чета цялата статия довечера.  В последните няколко седмици по Икономист и Ф. Т. често споменават и Румъния и България. Европейските лидери се притесняват от това как кризата би ударила тези две страни и дори повече за политическото им състояние и главно корупция, които според аналистите и "през по-добри икономически времена" са били в критично състояние.  

# 104
dnes widqh beznin 1.88$,такова чудо не помня от поне 2005..тук е лято,не циганаско,а истинско, 75Ф,съвсем се обърка положението (казваше баба ми).
*
 Ния ме уведоми  вчера че не може да има трежър чест торта стефан без да има пир.кораб и океан,как са стигнали пиратите до сушата?? А в океана акули и риби и делфини newsm78 дето да подскачат??? И корабът е важно да има сейлс (дори не знаех аз как е платно на англ) че като духа вятъра пува..Ей туй да са ни кахърите,но малко сложно ми иде с океана особено...

Общи условия

Активация на акаунт