79 Американска пост-хелоуинска

• 14 736
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Анет хиляди благодарности  Hug , ще ги разгледам и препратя, че племенникът на половинката май ще тръгва на дей кеър и трябва да му търсят нещо.

Пикси ще разпитам при първа възможност  Peace

Още едно въпросче от мен  Blush : подходящ подарък за РД на момченце ( става на 3). Сигурно ще вземем играчка някаква, но приемам и други предложения   bouquet

# 76
Clairette, знаете ли с какво си играе момченцето? На тая възраст виждам, че всичко с колички ги фасинейтва, особено пък количките от филма Cars. Момченцата на тая възраст масово се бяха облекли като спайдърмен или айронмен за Халоуин, така че явно също са хит. Аз лично си падам по образователни дейности и бих добавила към играчката и книга, board game, подходяща за възрастта или пъзъл.

# 77
Привет,

Зора местим се от София, за застраховката ще поразпитам по-подробно щом има толкова варианти и ще пиша.

Кюбит в Бг имаме консултрация всеки месец при педиатър и не знам има ли подобно нещо в Щатите. Плюс това много ме притеснява имунизацията, на Ори му предстои Пентаксим (слага се 3 пъти). В Бг мога да я сложа само 1, а и не знам дали имунизационните календари съвпадат.  Ще ти бъда много благодарна, ако ме свържеш с по-опитни мамаи в Ню Йорк, които да ме насочат поне за основните неща за бебока.

благодаря ви за отговорите Simple Smile

# 78
Анет не си само ти така за Дисни  - то аз след ужаса това лято не бих повторила . Добре поне че съм по средата на Америка ( макар и при кравите  Joy) та няма да ме карат по-честичко да ходя  Mr. Green. Специално Меджик Кингдом беше олелия - на другите паркове не съм ходила.
 Ние пък пак почервеняхме  Sad Последните 2-3 седмици бяхме посинели , а сега сме пак червени  ooooh! ( с много малка разлика).
Ей наистина добре че е празник , аз поне видях всички снимки  Mr. Green. Зора това малко маймунче много е порастнало   Heart Eyes- не са бебета вече ( аз още си му викам " бебето" на Матю
Мария Пухкавел е наистина сладур голям. Да му изям бузките  Heart Eyes

Аз документи не съм губила -забравих си веднъж чантата в количката в Уол Март , върнаха ми я хората. Виж мъжа ми ако не си "изръси" поне веднъж на месеца портмонето пред Хом Дипо или Лоус няма да го бъде . Ама те там кастюмър сървис го познават вече   Mr. Green . Преди 6 г бяхме в Турция на почивка , предпоследния ден  загуби портмонето  с всички пари , карти , Зелената му карта , книжки бг и ам-ка. Голям смях беше , петък следобед , банките затворили , неработещи в събота ( къде ти тогава в онова село Кушадъсъ ) нямаше как да ни изпратят пари от Бг -без карти , без кеш  Joy . Добре че бяхме на план закуска и вечеря та не си тръгнахме гладни . Да ама тоалетната се плащаше на всякъде ( че и на границата  Joy ) няма да ви разправям повече  ooooh!
 Свекър ми и той  - 4 дни преди да се прибере тази зима, губи всички документи в Бг( български и американски) . Отлагахме полета , дата за интервю в консулството за да му издадат документ че може да се прибере , тук петиция за ЗК , после фингър принтс в Канзас Сити  -  ще му остане за урок  Naughty

# 79
Хехе, значи не съм само аз екстра загубена да си оставям чантата насам-натам. Вече имам изграден навик компулсивно да проверявам дали всичко си ми е тук, но пак се случва. Последно в София през пролетта, връщаме се от болницата, нося някакви торби и покрай тях в таксито си забравих чантата. Таман бях пристигнала от САЩ, та в чантата ми бяха паспорт, зелена карта, всички кредитни и дебитни, здравни, всички ключове от дома и колата, батерия за импланта, разни лични неща. Усетих се още като слязох, но шофьорът не ме видя как търча зад него. Та се обадихме, намериха го, казаха му да се върне, ама докато дойде, майко мила, кво ми мина през главата...  ooooh! ooooh! ooooh! Но човекът се оказа честен, евала му, всичко си беше на мястото.

# 80
здравейте на всички, разгледах каквото не е изтрито, всички деца са били много сладки  Hug
ние имахме страхотен  първи хелоуин, със скъпи форумни гости  Grinning, както сте разбрали (агента си е агент!  Laughing), децата бяха във възторг, вече това им е любимият празник, четвърто-юлските паради минаха назад в класацията  Laughing. интересно ми е какво правите с детските костюми след хелоуин, използвате ли ги по други поводи?

апропо, много ми се иска да видя двете Виктории, ще се радвам да ми пратите снимки на лични Simple Smile.

# 81
galia_2007, не знам дали има задължителна / регламентирана месечна консултация тук, ако детето няма здравословен проблем. По-добре е пишещите майки да кажат.
Но ако имате застраховка (семейна от работодател или частно застраховани или поне социална за детето) пак можеш да ходиш всеки месец, ако толкова искаш.

Колко е голямо детето?

Ще се свържа първо с майките, за да питам дали са съгласни да им раздавам координатите и след това ще ти пиша на лична.

Кога се очаква да се местите?

Никога не съм губила / забравяла / не са ми открадвали чанта / документи / ключеве. Честно казано много се чудя как се случва на другите?  newsm78
Аз много често си повтарям "чадъра, чантата и аз"...  Joy

Стела, аз чак сега разбрах на кой е била на гости Тина!  Rolling Eyes

# 82
не си физиономист май  Simple Smile, наскоро ти пратих над 1000 снимки за разглеждане, а ти да не ги познаеш  Grinning

# 83
стела,да, дрес ъп партитата са много ценени у нас,имат един сандък с подобни аксесоари и почти всяко идване на гостенче у нас завършва с маскарад..
*
купих по грешка кайма от агне..ъииииик и гадно ей,но нали криза,не мога да хвърлям храна..замаскирах я на чили,на мен пак ми смърди,децата ядоха безропотно..
*

# 84
подходящ подарък за РД на момченце ( става на 3). Сигурно ще вземем играчка някаква, но приемам и други предложения   bouquet

Конструкторите на Magnetix никак не са лоши. Имат и вариант за 3+
Може да вземете някоя от частите на влакчето Томас+комплект линии+1-2 влакчета. Тъкмо да му дадете старт да изгражда цялата колекция.

# 85
Стела, ако знаеш колко снимки изгледах напоследък от темата тук...  Crazy Свят ми се вие още (не се оплаквам!  Wink). Долу-горе за сега успешно разпознавам момче-момиче.  Joy

# 86
Ayyy, Анет, следващия път ми го пращаш на мен, няма да стане зян, да знаеш. Wink Аз правя едни много готини кюфтенца със pine nuts и cranberries, да си изядеш пръстите направо. Обаче тук проядох агнешко, в БГ и на мен ми миришеше и не го долюбвах, а тук ми е деликатес.  newsm78

Много са сладки всички дечица, страшни костюми видях и като гледам им е харесал празника.  Party

Галя, през първата година прегледите при нас са така - на 2 седмици, на 2м, на 4м, на 6м, на 9м и на 12м. Като ваксини се биеха на 2, 4, 6 и 12м. Това са задължителните, включени в well-baby visits. Иначе мога по всяко време да го заведа на преглед, ако нещо ме притеснява, независимо колко е тривиално, ако се обадя към 8 сутринта обикновено ми записват час за същия ден, ако не за следващия. За ваксините мога, ако искаш да ти пиша какви са ни били тук за ориентировка. Пентаксима кои включваше?

Агент, много се смях с тази Пейлин, дали няма къде да се чуе това интервю?

Аз напоследък само изтърсвам разни работи от количката и търчат хората след мен да ми ги носят, дано да не си изтърся чантата така, че .....  hahaha

# 87
Атти, за теб винаги Wink!!!

http://www.huffingtonpost.com/2008/11/01/masked-avengers-prank-cal_n_140023.html

Стела, аз хубавите момичета винаги ги забелязвам и запомням Grinning

Джена - тнкс! Разбрах коефициента на изкривяване!

# 88
ха ха, мерси  Hug, а път към индиана нямате ли? тина ме научи да правя "бял руснак", ще почерпя  Grinning
пропуснах: снимката на малката е много, много сладка, щеше ми се вместо дистанционно да държи флейтичка, на мен на нещо такова ми заприлича преди да кажеш какво е Simple SmileSimple Smile

# 89
O, моля, моля Grinning
Значи за мен остава да те науча да правиш "блек рашън" и окончателно ще сме те развАлили с Тина Wink А за гостуване съм винаги готофф, но се опасявам, че ще чакаме ваканция  Sad

Апропо, Тино - на теб каква ти е връзката с Варна, че ме мързи да мисля сама  Mr. Green

Знаеш ли защо ти прилича на флейта  Mr. Green Защото много наподобява една илюстрация на приказката за Свирача от Хамелн, дето свирил на флейта и като не му платили засвирил и омагьосал и извел децата... имаше я по детските ни книжки... а и позицията на пръстите и е подобна  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт