79 Американска пост-хелоуинска

• 15 122
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Дженна...е не Ноли е такъв сладур,такава сладка тиква няма просто Heart Eyes
Добре че са ти върнали нещата ,знам колко е гадно - когато за 1ви път дойдох в УСА ми откраднаха чантата със задграничния паспорт вътре и портмоне и ключове от чужда кола със адреси и тел и чудеса...Поболях се направо- няма да казвам как си  вадих БГ паспорт със купища пари и писма до имиграционните тук за възстановяване на бяло картонче и вадене на книжки ,смяна на ключалки на къщи и коли.Трагедия си беше просто и 3 месеца след всичкото това ми намериха чантата със всички документи и неща освен със $100 долара кеш които имах вътре.Още ме яде отвътре.

Агентке мерси много   bouquet

мария ...хаха стига бе,добре че имам плочки да ви разсейвам и да не ми забелязвате целулита . Laughing

# 61
Джено, като подкара поименно, мен що ме забрави! Mr. Green
Нема такава сладка тиква като Ноли.

Вики, имам приятелка риъл ейстейт, ако искаш пиши ми на лични въпроса..

# 62
Тя и мен забравила, но аз не мъркам Wink

И кво с'а - ще ходим ли на лов да убиваме няколко проблема с един куршум Wink

# 63
Губила съм портмоне 4 пъти, 1 баш го забравих в количката след като около 40 пъти си повторих че ще се случи това;намери се  3 от 4,но 1 път сменях и шоф.книжка че имам сошъл на нея и бях идеалния идент.тефт кандидат,мейджър пейн е,бащата на децата твърди че ми липсват навици (факт),та съм се сдобила с раница и не нося вече само портмоне,ключовете ми висят на катераческо приспособление на ? раница и не се ровя,в последните 2 години съм без подобни инциденти
*
яя Тина показа зетя,гледайте дами че ще го скрие ей сега Laughing Добре че е тоз' празник да видим децата пораснали и чудесни
*
бтв ако някой ще води деца в Дисни,плащам кеш богато и пребогато да вземе ния,нямам хич нерви за тази блъсканица и шарения,а децата не са виновни че имат майка темерут..

# 64
 Outta Joint

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 02:57 от Jenna

# 65
Джен, ти си ударила джакпота! Леле-мале! И се притесняваш дали дечко щял да и понесе... думи нямам!

Но много си задобряла със лещата Wink Знаеш ли какво ме човърка - дали снимките, които ти най-харесваш са най-харесвани от непредубедена публика... в сми колко е важен емоционалния елемент при оценка на снимка  newsm78

За всекиго по нещо от мен Wink
http://www.techradar.com/news/internet/web/50-websites-you-ll-wo … ed-without-477214

# 66
pohvalih ли ви се как бек-ъп ин-хоум чайлд кеър ми струва $4 на час от мойта работа  Shocked. Направо съм екстатик, жената ще идва цялата следваща седмица и съм много любопитна как ще и понесе Ноли.

Мраза та. Laughing

http://picasaweb.google.com/zornitzaiankova/MissMonkey#

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 18:14 от Зора

# 67
Всички деца са както винаги хубави.  Simple Smile

Извинете, че пропускам да ви изредя имената, но имам  само един презерватив под ръка, да не се почувства някоя от вас неуважена.

Тине, видях фотосите и аз.

# 68
 Wink

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 02:58 от Jenna

# 69
Джена, ама чакай сега - 1 година майчински, ходене в Бг, когато ти е кеф, работиш в Манхатъня, добре платена (предполагам) И соц, че и по-добре от соц дей кеър?!? Ако ми кажеш, че ще напускаш тази работа в рецесионно време ще ме умориш.  Tired
Ноли е един път сладур, а малката маймунка сладко си яде опашката хахаха, както Пипилота дистанционното.

Анет, как са във вашия щат нещата политически?  Wink

# 70
Biз,както винаги лилави..

# 71
Анет, не си единствена. И аз така се чуствам за Дисни, но първия път си струва да видиш лицата им там. 

Моля ви кажете ако някой е ходил на Дисни круз какви са ви впечатленията за забавления за деца, за сейфти, за персонала на корабите, дали сте използвали Дисни Маджик или Дисни Уърлд.

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 21:43 от Pixie

# 72
Pixie какво по-точно те интересува? Имам приятелка, чиито братовчед работи там ( дълго време на корабите, а сега е на острова мисля ), мога да разпитам, даже аз се бях запалила преди години и щях да ходя да работя на такъв кораб. Знам, че единият е по-хубав от другия, но трябва да попитам кой точно, че се интересувах преди няколко години и съм забравила  Wink

Аз бях питала преди време, но никой не ми отговори. Може ли някой да ме насочи към сайт, където има надеждна информациа за дей кеър. Нямам представа дали има някакъв официален, държавен сайт, където могат да се видят рейтинги и ривюта. Ще съм благодарна на всякаква насока по въпроса   bouquet

Тиквичката, маймунката и Джоджо с двете красавици ми напълниха душата. Чак ме хвана яд, че не се маскирах  Crossing Arms . Догодина ще се поправя  Naughty Naughty

# 73
Аз бях питала преди време, но никой не ми отговори. Може ли някой да ме насочи към сайт, където има надеждна информациа за дей кеър. Нямам представа дали има някакъв официален, държавен сайт, където могат да се видят рейтинги и ривюта. Ще съм благодарна на всякаква насока по въпроса   bouquet

http://www.naeyc.org/
се доближава макс до това к търсиш ,мисля.
още по темата
http://www.childcareaware.org/en/parent_information/accreditation.php
не всички заведения са акредитирани,хич не е задължително и според моя опит не се пънат много ,к е жалко защото точките к трябва да покрият за мен са на минимума минимума..

# 74
Clairette, ще съм благодарна ако разпиташ, стига да не е много trouble!  Ами, да, бих искала да знам кой кораб е по-луксозен, къде има повече забавления за деца, дали има детски центрове, които са сейф и интересни за децата и къде са по-добри, дали е възможно да оставиш дете за 1-2 часа само в такъв център (докато мама и деди са на спа, например), дали храната е подходяща за малки деца. Рекламите на Интернет може да са различни от реалността.

Общи условия

Активация на акаунт