Време за екшън или форумски номинации 2008г.

• 16 418
  • 430
  •   1
Отговори
# 75
Номинация закукала куковица. Това не изключва възможността да бъде номиниран и мъж.
Демек, обединява и закукал куковицоебец или както там ще дойде за мъжкия куковиц.
За потребител, който като зацикли на мнението си, мърдане няма. Кука ли, кука.

# 76
Форумски хемороид - за висял най-много време във форума - админите ще трябва да го извадят от статистиката.
Бий ме, обичам те - за вечна позитивност - тук Кравата ще спечели вероятно

# 77
Форумски хемороид - за висял най-много време във форума - админите ще трябва да го извадят от статистиката.

имай предвид, че съм злопаметна, тъй че оттегляй предложението  Mr. Green

# 78
  • До хладилника, който обичам
Бий ме, обичам те - за вечна позитивност - тук Кравата ще спечели вероятно
Първото е безмислено - каква номинация е, щом като отвориш статистиката, се вижда кой я печели одма  Rolling Eyes

Виж, Форумски хемороид като най-досаден форумец, който дето не го сееш, там никне и има мнение по всички въпроси, независимо пита ли го някой и дори - интересува ли го някой - по-бива  Laughing а и по-точно представя категорията. За такава категория (може да замести досегашна) - веднага имам фаворит, който предвид това, че гласуването е в Клюкарника, вероятно ще спечели с неопровержимо мнозинство  Mr. Green

# 79
Хеморида (както Бу го описва) се препокрива с Мерудията по мое мнение. Трябва да се спрем на едно от двете.

# 80
Предлагам номинация за хор "Бодър форумец" - няколко потребителя, които пеят хорово след публикациите на техен фаворит. Ще се наложи изброяване на имената им обаче.

Хор "Бодра смяна" нямаше ли бре?  Непременно требе да има номинации за хористки/и.

И номинация за "Самотен ездач" - нещо от рода на всички наопаки, той на терсене или и сам воинът е воин.

"И сам войнът е войн"  го имаше със сигурност миналата година, запомнила съм го  Wink

# 81
Че аз не оспорвам кое е по-вярно  Laughing

# 82
Направо можете да я попълните, с верния отговор, тази номинация. И на мен Хемороид ми звучи по-добре, от мерудия.

# 83
Ако трябва да сме честни повечето категории са измислени и съобразени за определени персонажи предимно от Клю-то. Laughing

# 84
Мдаа, наистина настава време за екшън, сега с номинациите за хемороид и малко след Хелоуин сме  на вълна "There will be blood".

# 85
"Бий ме, обичам те" е супер (сопрано, вълк, не е това, което си мислите) - за потребители с добри сърца.

п.п. ...шундофера... Joy

# 86
Моля Ви, рано е още да се биете!
Имайте търпение.  Flutter

# 87
Не, не е рано. Време е! Пък и се надявам, че това тук е подгряване само, а истинските битки тепърва предстоят! И аз съм За категория Форумски хемороид.

# 88
Пък и се надявам, че това тук е подгряване само, а истинските битки тепърва предстоят!
Именно де  Mr. Green

# 89
Да направим всички номинации малини, а  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт