И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 422
  • 464
  •   1
Отговори
# 285

Дани ,пожелавам ти едно щастливо и безоблачно детство !

Честит празник  и на теб, Наде!
Светле ,и аз останах възхитена от новия ти аватар. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 18:37 от reni _805

# 286
  • София
Честито на всички!  bouquet  bouquet  bouquet
Силви, Hug специално за теб пожелавам да си жива и здрава, за да посрещнеш завръщането...! Praynig

Светле, много ме ощастливи ти с тези снимки. Heart Eyes

Нямам никаква възможност да пиша, пак сме болни... Лъчи буха като тютюнджия, много ми е мъка...

# 287
СВетле,светле! много сте готини исладки особенно ДАРИ И ВИКИ Grinning
много сте пораснали много се развълнувах .
дори успя да ме разплачеш от кЕФ и щастие  .
Аз все още очаквам да се вкюча в списъчето
много целувки от мен  love001

# 288
Светле, Дари е просто разкошен Hug Hug Hug!Така ми се иска да го нагушкаааааам, за сега го нагушкай ти от мен и да поздравиш и Вики Peace.

Честита месечинка на Лори и много целувки от мен  bouquet!

Честит рожден ден на Силви, да жива и здрава и много, много щастлива!

Честит празника и на Надето Peace!

Лейди, честито ви прибиране в къщи  bouquet!Да сте здрави и много палави Peace.

Ники, мерси, че си се сетила за мойто мъж Hug!Той ти благодари, макар и чрез мен.Да нацелуваш Бела от нас.Миналата седмица ви сънувах двечките, бях ви на гости и ти ми я остави да я гледам за малко, а аз умрях от страх...Каква съм бъзла само, чак срам ме хваща Embarassed

# 289
 Силви, честит рожден ден на патерица! От сърце ти желая да бъдеш много щастлива- в най-скоро време и след това цял живот!

Наде, да ти е жив и здрав рожденника!

Рени, Ники каза, че има такова чудо в БГ. Каза, че ще пита... и се надява да намери човек, само дано не стане като миналия път, когато пак щеше да намери помощ... Много се радвам, че ще се появиш насам скоро, обезателно трябва да се видим! С Филипчето ли ще идваш или сама /май тъп въпрос зададох- как ще остане детето без млекоцентралата/
Много ни липсваш!

Ох, Светле, какви сте хубави, напълниха ми душата снимките... радвай ни по-често!

Асе, появи се значи. Ми щом си ни сънувала, прави си изводите! Идвай и веднага ти я давам за гледане, да видиш, че не си бъзла. Не се шегувам- от кога си обещала да дойдеш,а?

Излязоха ми резултатите от цитонамазката- оказах се в първа група Shocked до сега все втора съм била. Направо се възгордях bowuu Намерих си гинеколожка в кварталната поликлиника. След самолечението ми в продължение на сума време, в момента се чувствам добре/пу-пу/.

Гушкам ви всички!

# 290
  • на дъното
Благодаря ви момичета за пожеланията

# 291
Честит празник на всички,които съм изпуснала.  bouquetЗа съжаление нямам много време да пиша,но поне се опитвам да изчета всичко,ще ме извините.

Светле,много сте ми сладки,и  Дари усмихнат като вас

Момичета,днес е Празник на християнското семейство.Да ви е честит на всички,да сте живи и здрави и в семействата ви да има много топлина и любов.
И да си купите по нещо новичко за вкъщи Mr. Green.

# 292
  • София
Светленце, страхотни са ви снимките. Всички изглеждате чудесно. малко си изморена,
но това е най-хубавата умора на света. Дари ми прилича ту на теб ту на Миташки.
Има и от двамата по нещо, а колко още има да се променя златния ни той.
Така ми се иска да го нагушкам, но ще почакам до януари. Живот и здраве че минем да ви видим, и
да запознаем малките дундьовци. Ще празнуваме в Хисаря и с Иво и Лора сме решили после да минем да ви видим.
Стига да имате желание, разбира се. Heart Eyes

И сега да докладвам как мина прегледа на Лора снощи. Като влезнахме в кабинета всичко беше наред,
но като чу любимата ни докторка да говори , и като ревна това ми ти човече, глас и сълзи.
Доплака ми се и на мен чак. Докторката ни , каза че вече разпознавала познатите от непознатите гласове, но
с баща и сме на мнение, че по скоро си спомня билката от инжекцията от миналия път.
Както и да е порева си и върху кантара , който отсече 7, 600 кг.  Mr. Green и сме порастнали с цели три сантиметра
още, та сме станали 65 см.  Mr. Green много сме доволни от размерите си. Мечко, минахме ли ви на тази възраст, я кажи?
Биха ни после инжекцията в крачето поревахме пак със сълзи, но в прегръдките на мама се чувстваме най-защитени.
Относно захранването преценихме че след пети месец ще почнем, продължаваме да сме само на кърма.
Дори не го тормозя детето и с вода. В месеца да пие само 2 пъти и те са много дори.  #Crazy

# 293
  • София
Честит ден на Християнското семейство - да сте здрави и много щастливи!

Ритка,браво на Лора - прекрасната.Жори беше 7,750 на тази възраст,но после започна да наддава много по-малко и сега на 8 м. е 9800гр.Той много се движи и сигурно за това.

# 294
  • София
Зори, надявам се и Лора да спре да качва по толкова . Предния месец беше качила 800 гр. а сега са 900 гр.  Whistling
Но като цяло и аз знам че качват по по-малко. ВИе няма ли да си идвате за Коледните празници до България?
И забравих да кажа, че такива лиги ни текат, че ни изписаха и гелче - хомеопатично да си мажем на венците.

# 295
  • София
ами няма,защото мама и тате ще дойдат да ни видят.
Обаче в началото на Февруари се прибираме окончатено и ще имам мноого бебета да мачкам! Heart Eyes Hug

# 296
  • София
Ей, Зори ОКОНЧАТЕЛНО много ми харесва. Искам и аз да мачка порастнал мъж, а ние до тогава ще сме станали на половин годинка, живот и здраве.  Heart Eyes

# 297
Ритка, срам не срам си признавам, че не си спомням, пък аз не си и записвам...мисля, че беше някъде около 7 и нещо, ама колко беше нещото  newsm78...На 6 месеца си спомням, че най-скоро беше, пък и кръгло число. Да ви е жива и здрава шошката. Пък за лигитеее - и на Невена от 4-я месец текат и нищо няма още  Mr. GreenНики, май съм пропуснала - Бела озъби ли се вече?

И само искам да ви се оплача, че тук е минус 18 градуса...щяло да се стопля до плюс 2 в неделя - ура  Mr. Green. По този повод - Шушу, тукашен сняг брои ли се?

# 298
  • София
Мечко, лигите от втори месец ни тръгнаха.  Mr. Green

# 299
Хайде и аз да драсна докато дребното спи  Simple Smile.
Честити празници на всички, които пропуснах   bouquet.

Светле, напълни ми душата с тези снимки  Heart Eyes. Дари обаче ми прилича повече на Митко  Mr. Green

Момичета, при вас лиги текат, а при нас е море от лиги. Днес се събудихме със 7-ми зъб  Crazy и положението е мнооого кисело.
Бяхме на консултация и педи ме "успокои", че ще спя, когато Бобо стане на 3 години Crazy. Мерки - 9900гр и 78 см.

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт