Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри

• 787 633
  • 1 988
  •   2
Отговори
# 1 035
А бе хора,имам проблем влезнах в този сайт http://www.azpeq.com/songs/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8 и нещо не мога да се оправя или не разбирам нещо!аз всъщност мога ли да свалям от там или не newsm78Ама много се убърках.... #Crazy

# 1 036
  • София
За да теглиш ти трябва регистрация.    Hug
А иначе там можеш да си правиш и фонотека от записи.

# 1 037
Направих си регистрация но не мога да разбера защо не мога да истегля нищо newsm78

# 1 038
Направих си регистрация но не мога да разбера защо не мога да истегля нищо newsm78
здравей,
не си се объркала, сайта има защита против запис
наскоро свалих от там 100-ина попфолк инструментала за да помогна на... уфф, все на непознати помагам, и си навлякох гнева на собственика, хахахах Twisted Evil
програмата я махнах, че беше малко вирус Embarassed и ми създаде достатъчно поразии Shocked
ако представляват за теб интерес англоезичните инструментали на детските песнички, не съм проверил за всички, но предполагам можеш да ги намериш в темите ми към които водят линковете от подписът ми (аз лично си имам много любими сред тях) Hug

# 1 039
ако инка62 знае някоя програма, ще съм благодарен за името и
все още има сайтове които ми се опъват, макар почти всички детски инструментали вече да съм източил от нета, а  събирам колекция за свободен достъп  Rolling Eyes
жалко, че никой не ми помогна, с няколко малки изключения Cry Cry Cry

# 1 040
  • София
ако инка62 знае някоя програма, ще съм благодарен за името и
все още има сайтове които ми се опъват, макар почти всички детски инструментали вече да съм източил от нета, а  събирам колекция за свободен достъп  Rolling Eyes
жалко, че никой не ми помогна, с няколко малки изключения Cry Cry Cry

vorfaxx,
Не съм теглила от този сайт нищо, защото нямам регистрация. Разходих се малко и видях, кое как става, но не съм правила опит за регистрация даже.
А опит с програмите нямам никакъв - знам си само DownloadHelper и RealPlayer-а и те ми стигат, за да се оправя нататък.
А що се отнася до колекцията ти - шапка свалям! Наистина си факир. Много неща намерих в твоя блог.  Heart Eyes
Аз събирам детски песни, но не инструменталите им, а самите песни. Ако мога да ти помогна с нещо - питай, насреща съм!  Hug

# 1 041
Не съм теглила от този сайт нищо, защото нямам регистрация. Разходих се малко и видях, кое как става, но не съм правила опит за регистрация даже.
А опит с програмите нямам никакъв - знам си само DownloadHelper и RealPlayer-а и те ми стигат, за да се оправя нататък.
А що се отнася до колекцията ти - шапка свалям! Наистина си факир. Много неща намерих в твоя блог.  Heart Eyes
Аз събирам детски песни, но не инструменталите им, а самите песни. Ако мога да ти помогна с нещо - питай, насреща съм!  Hug
Благодаря ти (:
Доколкото програмите които ползваш, подозирам, че си с Mozila и в никакъв случай Internet Explorer. Добър избор са и в предвид добрите отзиви втората може би може да се справи със сайта, макар, че все пак се съмнявам, защото просто това не е флаш сайт и е нужно стриймване.

лека...

# 1 042
vorfaxx,много благодаря за помоща и уточнението ,вече си мислих че съм тотално затъпяла да не мога да разбера как става свалянето  bouquet

# 1 043
Благодаря много за помощта   friendship

# 1 044
Момичета, търся "Земята преди време" с Бг аудио, но след 10 епизод. Знаете ли откъде да ги изтегля и всъщност колко епизода са?

# 1 045
  • София
Аурора,
Не знам колко епизода е филмчето.  Embarassed
Ще ти пусна линкове, където го намерих, а ти прецени има ли и още епизоди:
Земята преди време в Замунда
Земята преди време в Мастерс ТВ
Земята преди време в Арена БГ
Земята преди време в Алейн
Земята преди време в Р2Р БГ, тук има 10, 11 и 12 епизод със субтитри на български
Земята преди време в Рар БГ

Навсякъде виждам 10 епизода с бг аудио, а само на едно място и субтитри за 11, 12 епизод.
 Hug

# 1 046
Момичета, търся "Земята преди време" с Бг аудио, но след 10 епизод. Знаете ли откъде да ги изтегля и всъщност колко епизода са?
инка62 вече ти е пратила линкове. Само за инфо ще кажа, че в Замунда ги има до 13 епизод включително. 14-ти епизод никакъв го няма, а последният  - 15-ти, дори няма оценка от потребителите, сякаш не е излязал от 9 години, което си е странно.

# 1 047
Благодаря, момичета! До 10-ти епизод ги имам, а тези със субтитрите не ми вършат работа - малчо не чете.

# 1 048
Благодаря, момичета! До 10-ти епизод ги имам, а тези със субтитрите не ми вършат работа - малчо не чете.
амии... всъщност наскоро предложих една програма която чете на глас субтитрите. Не е съвършена, но все пак чете прилично гладко, не звучи като консервна кутия, има си правилни ударения, интонация според изречението... лично аз свикнах с нея веднага. Нарича се SpeechLab.
Създадена е за незрящите и е безплатна. Близо 140 МВ е (архивирано е само 20 МВ), именно защото е направена качествено (погледнах, че лексиконът му заема този обем).
Работи единствено с (вероятно) най-добрият универсален плеър KMPlayer (12 МВ).
Самите субтитри премахвам, за да не ми закриват картината. Не, че съм против четенето, даже ми е силна страна, но откак гледах един филм със субтитри на два реда които закриваха божествени картини, решението ми беше логично.
Ако някой се интересува ще обясня настройките - съвсем простички са (:

# 1 049
Ще я пробвам, т.е. аз се интересувам.

Общи условия

Активация на акаунт