Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри

• 787 687
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 680
Вас колко време ви кара да чакате да свалите песен от 4storing? Че мен от няколко дена ми изписва по 1800 секунди. А като мине времето ми дава грешка в повечето случаи Sad
От честотата и обема информация свалена от вас от 4Storing зависи какъв период на изчакване има. При достигнатият 1800 тегленето е невъзможно. При това не опитвайте отново, защото това също "трупа". Нужно е да изчакате ден-два и ще можете да изтеглите файла.

Някой срещал ли е проблем с влизането в DOX.BG, защото аз имам. Качването там е неприлично удобно и освен инструменталите, планирах да кача и поне 500 песни  Cry
Онзи ден качвах, оттогава от личният ми (само от него) компютър, не мога да вляза  Cry

ПС: Мисля, че в момента мога да тегля от 4Storing . Може да ми пратите някой и друг линк и ще ви го кача на друго място.

# 1 681
  Специално  за  Вела отново   песента  "Великден"-  до 03.10.
    http://dox.bg/files/dw?a=dbc174be7e

Непрекъснато  качвам  и  свалям  с   4storing   и  не съм  имала    никога  проблем .Може  би  ,има  значение  обема  на качената  информация  . От  известно  време   ,за  удобство  на  съфорумците   ползвам-  dox.bg  .Удобен   е   за  работа  и   свалянето , също  е   лесно.  

# 1 682
  • София
Момичета, привет!Търся песента "Буква"А"", по текст на Павел Горянски - от учебника по музика за първи клас е.
Започва така:
Аз до вчера бях войник,
а от днес съм ученик.
Азбуката знам до края,
ала буква "А" не зная......и т.н.
Знаете ли дали има някъде качени, повечето от песните, които се изучават в първи клас?
Предварително ви благодаря за съдействието;-)

# 1 683
Момичета, привет!Търся песента "Буква"А"", по текст на Павел Горянски - от учебника по музика за първи клас е.
Започва така:
Аз до вчера бях войник,
а от днес съм ученик.
Азбуката знам до края,
ала буква "А" не зная......и т.н.
Знаете ли дали има някъде качени, повечето от песните, които се изучават в първи клас?
Предварително ви благодаря за съдействието;-)
С този текст я имам под името Песен за буквичките  Hug
Дисковете може да откриете с линка от подписът ми. Опитвам да ги кача за по-лесно и в DOX.BG, но има някакъв проблем...
Ако ви трябва нещо от списъка, пишете и ще ви го кача повторно.

лек ден

# 1 684
  • Добрич
gabriela652, благодаря ти!   bouquet

# 1 685
  • Добрич
vorfaxx, въобще ли не можеш да влезеш в DOX.bg или само през регистрацията си в abv не можеш да влезеш? До сега не ми е било невъзможно да ползвам Dox. bg с и без регистрация.

# 1 686
  • София
Vorfaxx, едно огромно БЛАГОДАРЯ от мое име и от името на дъщеря ми за труда, който всички вие момчета и момичета сте положили за събирането на страхотните песни и инструментали намиращи се в калдата!  bouquet  bouquet Hug
Запазвам си правото отново да ви притесня, търсейки за пореден път отчаяно някоя първолашка песен;-))) Embarassed
Лека вечер

# 1 687
vorfaxx, въобще ли не можеш да влезеш в DOX.bg или само през регистрацията си в abv не можеш да влезеш? До сега не ми е било невъзможно да ползвам Dox. bg с и без регистрация.
В пощата влизам безпроблемно. В Dox. bg не мога изобщо да вляза, дава ми следната грешка. Дори не мога да свалям от там. Свързах се с поддръжката (любезни са, но за сега безпомощни), чистих кеша - нищо! От чужд компютър влизам, но музиката е на моя и съм с вързани ръце. Преинсталирах Mozilla-та, рових из настройките и недоумявам каква може да е пречката  Cry

vorfaxx, едно огромно БЛАГОДАРЯ от мое име и от името на дъщеря ми за труда, който всички вие момчета и момичета сте положили за събирането на страхотните песни и инструментали намиращи се в калдата!  bouquet  bouquet Hug
Запазвам си правото отново да ви притесня, търсейки за пореден път отчаяно някоя първолашка песен;-))) Embarassed
Лека вечер
Стига да уточниш кои, ще ти кача желаните дискове/песни. Просто ми се искаше отново да има постоянни линкове...

И чудото стана - ВЛЯЗОХ

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 23:16 от vorfaxx

# 1 688
моми4ета-моля за помощ-търся една песен за снежинките-припева според дъщеря ми е "над къщи4ки и двор4ета.,над светлите прозор4ета...летим ,летим и се въртим децата веселим"-само си я пее от няколко дни и искам да я нау4им цялата-ако я няма някъде-поне текста Praynig Praynig Praynig

# 1 689
Провери тук дано я има.Ако не я намериш ще ти го напиша Hug
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=4680&hit=1

# 1 690
Мерелин,ако не я намериш утре ще ти потърся текста. Мисля че я имам и като песен.
Ето

СНЕЖИНКИ
текст Димитър Спасов

Баба Зима пак размята
белия кожух.
Ний се стелим по земята
леки като пух.

Над къщички и дворчета,
край светлите прозорчета
летим, летим и се въртим,
децата веселим.

Ставайте дечица малки,
ставайте от сън.
Чакат ви игри, пързалки,
тичайте навън!

Над къщички и дворчета,
край светлите прозорчета
летим, летим и се въртим,
децата веселим.

# 1 691
Провери тук дано я има.Ако не я намериш ще ти го напиша Hug
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=4680&hit=1
дръпнах я-мерси  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 692
От умора щях да забравя и да се обадя. Преместих темата за детски инструментали и песни тук.
С DOX-а имах големи проблеми, но кагато свършва добре, всичко е добре.
Отново всичко е безплатно, но много по-удобно за теглене, а вече е достъпно и от чужбина.

лека

# 1 693
viki hrisa, мисля, че са две различни песнички Rolling Eyes Чувала съм я основно на английски, а българската едва долових. Обаче ми трябват целите песни, а не само текста.
Мерси обаче. Тази, която си дала, засега върши работа, понеже и помня мелодията.

# 1 694
Здравейте момичета , дъщеричката ми ходи от две седмици на детска градина  и съм изпаднала в такава чуденка с нея ...Обяснява ми как пеели една песничка /това , което тя знае е две котенца мънички братчета сестрички [/b] / , кара ме да й я пея , а аз не съм я чувала тази песничка и никъде не я намирам /ако въобще има такава , де/.
Мъжа ми я води и взема и вече няколко пъти му казвам да пита госпожата , ама той забравя  Rolling Eyes
Ако на някой му говори нещо  , моля споделете   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт