Честит имен ден на празнуващите

Морска много сладки линийки си си сложила на малкия шофьор

Ние пак болни, цяла нощ Неди с 39

Оплаках се съботно
Дано няма други болни
Пък и внаги е приятно да се говори за Коледа, чак ми става топличко 
Но за подаръци още не съм мислила сериозно. Ние по традиция с Теди, а от миналата година и със Саши, пишем писмо до Дядо Коледа, в което се казва и какво е желанието на детето. Рисуваме и по една детска ръчичка на листа. Аз им пазя писмата. Така след време ще си ги имат за спомен плюс контур на ръчичката им от съответната възраст.
Иначе Теди иска Барби - балерина. От лятото я е бройнала и постоянно ми я показва като влезем в Хиполенд. Ама ще видим, че нещо много взеха да ми идват Барбитата вкъщи.
Тя и други неща иска, но са неосъществими за момента - огромен надуваем батут като тези по градинките, куче, котка, истински криле като на птиците и все от този род. Само кучето и котката са възможни, но на един друг етап. Че у нас само домашни любимци липсват в момента.
А за Саши съм в голяма чуденка. За рождения му ден бях харесала един акумулаторен мотор, но решихме да остане за следващия, когато ще е по-голям и ще му е по-интересно. Така че този вариант не става за Коледа. Влакчета и коли вече си има доста. Може би ще е нещо автомобилно, но какво - още незнам.
Има време обаче да го измисля.

Не мога да спра да ям от както захладня, луда работа 
Пък ти после да не забравиш да пуснеш снимки.