Слънчеви лъчи през облаци надничат и нежно галят Юнските мъници

• 10 899
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
geneva, Joy голям сладур е тоя Насе! Все едно си танцува,хоп насам-хоп натам.... hahaha  newsm81
kory,мерси за поясненията,ама аз това го знам Peace Затова въпроса ми беше конкретно за съставките на крема Wink
 И хайде стига с тези спорове friendship

# 226
Дбре де,не ти ли неудобно след като определи кърмачки на две годишни деца за перверзни,да говориш за добър тон?
Диалогът е елементарен,вярно е.Спирам да чета и пиша в темата Peace

# 227
Аз пък не мога да разбера защо, когато се стигне до някакъв спор, винаги някой трябва да напише накрая, че спира да пише в темата. Хайде  Peace, а. Тази тема НЕ е за кърменето, а за споделяне и за нашите бебоци. Maia_a затова спря да пише в темата, например, защото покрай нейното споделяне за решението й да дава подсладена вода на бебка пак се беше развихрил един спор и се дадоха разни квалификации. Така, че хайде, "умереност във всичко", и ний да сме живи и здрави. Всичко друго, само ще си дойде на мястото си  HugPeace

# 228
Наско е малко сладурче! Heart Eyes Абе не е ли рано за такова бънджи за 5 месечно бебе? newsm78 Ами те ставите му още не са толкова силни, че да понасят тежестта на телцето.. Ами не му ли се притискат гениталиите, все пак е момче? Rolling Eyes Иначе, вярно че му е забавно, ама аз лично бих била по-предпазлива в използването на такова бънджи. Thinking

Момичета, хайде стига с диалозите за кърменето. Явно е, че сто жени ще имат сто различни мнения и винаги ще има някой обиден и засегнат. В крайна сметка всеки прави както намери за добре. Peace Темите за кърмене, вода, биберони, проходилки и тем подобни винаги ще водят до някакви разногласия и спорове, а тук сме за да си споделяме, не да се караме. Hug

p.s. хм, сега видях, че го дават от 4 месеца нагоре. явно може. Wink

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 12:50 от mimchence

# 229
Лелееее, geneva2008, голям сладур е Насето. пу-пу
Аз като го видях как се кефи, се обадих на моя да  мине да купи и наИсито такова бънджи днес. Мерси за идеята  Hug Hug Hug

# 230

Наско е малко сладурче! Heart Eyes Абе не е ли рано за такова бънджи за 5 месечно бебе? newsm78
доктора каза че не е рано и може Peace
Ами те ставите му още не са толкова силни, че да понасят тежестта на телцето..
така ли?Ти откъде знаеш?

Ами не му ли се притискат гениталиите, все пак е момче? Rolling Eyes
по тази логика не трябва и в кенгуру да го слагам.В крайна сметка както самата ти каза:
В крайна сметка всеки прави както намери за добре. Peace
Иначе, вярно че му е забавно, ама аз лично бих била по-предпазлива в използването на такова бънджи. Thinking
  newsm78 невиждам защо newsm78
Не исках мнение а просто ви показах ние какво можем Mr. Green
...май пак ще има спор, а Joy..

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 13:44 от geneva2008

# 231
Аз пък не мога да разбера защо, когато се стигне до някакъв спор, винаги някой трябва да напише накрая, че спира да пише в темата. Хайде  Peace, а. Тази тема НЕ е за кърменето, а за споделяне и за нашите бебоци. Maia_a затова спря да пише в темата, например, защото покрай нейното споделяне за решението й да дава подсладена вода на бебка пак се беше развихрил един спор и се дадоха разни квалификации. Така, че хайде, "умереност във всичко", и ний да сме живи и здрави. Всичко друго, само ще си дойде на мястото си  HugPeace

Гали, знаеш ли как е Maia_a? Аз често се сещам за нея и се чудех дали при тях всичко е наред?

Айде, не се карайте, пускайте повече покрай ушите си и толкоз. То ако отсега се изпокараме по тоз въпрос, как ще си говорим, когато бебетата станат на по 2 години и някои от нас още кърмят  Mr. Green - няма да разделим форума на кърмещи и некърмещи, я!

Айде, всички обидени обратно  тук Wink

Geneva, много сте сладки!

ПП: Поздрав за всички вас!!!   bouquet  http://www.vbox7.com/play:8be1aa66

# 232
  • Miami
kory,мерси за поясненията,ама аз това го знам Peace Затова въпроса ми беше конкретно за съставките на крема Wink

Simple Smile не знам дали влияе на състава на кърмата, склонна съм да вярвам, че няма опасност при мазане да се отрази на бебето, но не го твърдя със сигурност. Вероятно тук повечето мами нямаме предства за съдържанието на антицелулитните кремове и ще получиш горе-долу такива отговори. В твое място, с вашия проблем с алергията, аз не бих рискувала да се мажа с подобни кремове, още повече, че нямат ефект  Peace

# 233
*blue и Криси обича на повивалника да рита, но го слагам на нашето легло, че той много се върти. Кошарата се обикаля на 360 градуса не знам колко пъти на вечер. Другият му редовен номер е да се обърне от гръб на корем и започва едно хленчене, че не може да се преобърне обратно.

Geneva2008, Наско е голям сладур  Hug

# 234
Вери, направо съм очарована от кулинарните ти умения  Hug
Благодаря ти!  Hug

Е, явно не само Били успя да схване...Както каза Гали, умереност във всичко. Мег, форумът отдавна е разделен, за жалост.

Честито на всички с нови придобивки.  Hug

Приятен ви следобед. В България да не е облачно?  Wink

# 235
  • София
Aз пък не мисля, че форумът е разделен - аз лично приемам всички ви по еднакъв начин, независимо какво решение сте взели за храненето на бебето. Естествено, че щом като е форум ще има различни мнения и никой не е длъжен да одобрява мненията на другите. Също не мисля, че изразяването на различно мнение непременно  е заяждане, както много често се приема.
А това "спирам да пиша" - бях го казала и преди време по повод подобно изявление на друга мама още докато бяхме бременни - всеки сам решава дали му е приятно да участва във форума или не, но това демонстративно изявление "спирам да пиша" звучи сякаш някой трябва да се почувства виновен за това, което честно казано си е малко егоистично..

Хайде радвайте се на живота и без нерви  Hug

# 236
*blue, едно време всички майки пишеха в един подфорум относно храненето. Тогава пък за какви войни ставаше въпрос: кърмене срещу АМ; ранно срещу късно захранване...затова и се раздели. Това визирах. Simple Smile

Да изразиш мнение и да категоризираш са 2 различни неща. Едно е да кажеш не разбирам еди кое си, друго- за мен това е перверзно. Еми обидно е както и да го погледнеш. И за мен има много извратени неща, ама не ги споделям.  Joy Иначе дискусия около кърменето защо, кога, дали и как винаги ще има. Според мен това е хуабво.

# 237
 baby_neutral

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 15:01 от Трънче

# 238
Трънче, не знам защо така пепоръчват за сядането. А и честно казано не съм се замисляла, защото Маги си беше от мързеливите. Седна изведнъж след 6-ти месец. Не е пълзяла. Почна да се обръща около 7-8; изправи се на крака 10-11, пусна се на 1год и 3мес. На проходилка и бънджи я сложих след 5-я месец. Сега тези аксесоари ще си ги спестя. В кенгуро сме я носили много малко. Някой по- напред писа, че препоръчвали 5-6 месец, защото мускулите заяквали, ама ставите не били стабилни. Така ми е казвал и ортопедът в БГ. Тук ходихме на такъв специалист вече 2 пъти, но изобщо не се сетих да го питам. Следвашия път ще го направя от любопитство да видя какво съветват. Иначе аз си го слагам Ясен да седи я в нас, я на канапето. Е, не откарва цял ден седнал, де. Simple Smile

# 239
Трънче, освен това, което писах по-горе, че развитието на мускулите изпреварва това на ставите, има и още една причина да не слагат седнали преди 6 месеца: Гръбнакът на бебето е много мек и затова не е препоръчително да се слага да сяда преди шестмесечна възраст. За момиченцата има и допълнително обяснение -тазобедрените им стави са доста меки и лесно се разширяват.

И все пак ще ми бъде интересно чужбинските лекари какво съветват по въпроса Peace

Вери, а това, че форумите са разделени на АМ и кърмене, как ме вбесява. Като започнах да чета за захранването четях и на двете места, защото според мен това е обща тема  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт