Слънчева и топла е БУРГАСката есен, чак ти идва да запееш песен - 66

• 19 026
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
  • тъгата в мен
Да са живи и здрави тогава и да идват да черпават Joy
Днес с нинджата май ще се засилваме към детския кът на Кукления театър..От сега предчувствам как ще издивея от висене,че то едно кафе как се пие за 2 часа Laughing

# 91
  • Бургас
Честит празник и от мен на именниците ! Да са живи и здрави ,които празнуват днес !

Сещам се за Ангел на Снежи и за Райна Flutter
не може да нямаме и някой Пламен...

... на Уиш ,Михаела на Маги се сещам,сигурно има и още  Grinning

И аз съм за Коледно тържество.

# 92
  • Бургас
Да са живи и здрави тогава и да идват да черпават Joy
Днес с нинджата май ще се засилваме към детския кът на Кукления театър..От сега предчувствам как ще издивея от висене,че то едно кафе как се пие за 2 часа Laughing

аз пък сега разбирам ,че там имало кът  Rolling Eyes,откога се каня да го заведа на куклен театър и не се наканих   bash

Свраче,вземи му на кафето едно сокче за компания ,че ще умре от скука горкото  Wink   Mr. Green

# 93
  • На морето!
Тъй като станах преди малко ще ви черпя само с кафе.

Честит имен ден на всички празнуващи! Да са ни живи имената и да се чуват само по хубави поводи!

Свраче, в събота обикновено тям няма места, но пък вие може и да имате късмет.

# 94
Честит празник на всички празнуващи!  bouquet

# 95
Честит имен ден на всички,които празнуват днес!     bouquet
На останалите НАЗДРАВЕ! 

# 96
хайде да мръднем малко напред...
 къде сте всички днес... ние с малката цял ден пазим къщата...чак накрая и прозорци почнах да мия  newsm78

# 97
оф, аз съм мн зле  ooooh!
всичко почна от едно гърло в петък...още тогава почнах да смуча какво ли не, пръскам биопарокс, но ме удари и в ушите... сега не мога ни да говоря, ни да чувам, ни нищо....главата ми се скова, макар че още вчера следобяд си предписах и АБ  Rolling Eyes
днес ходих на лекар, че не издържах вече . вместо да се се подобявам, аз втасвам повече
от дежурния в общи линии нямаше смисъл, хареса ми самолечението, диагноза нямам...утре съм при УНГ ако оцелея до тогава

# 98
  • На морето!
Къде сте? Да не сме снощни всички? Аз днес съм без дете от снощи и преди малко ми го докараха  Mr. Green
Ками, оправяй се бързо!  Hug

# 99
то и аз без деца... в изолатор съм, ама за никакъв не ставам  Rolling Eyes

б*си чудото, такова нещо не ми се беше случвало от едно гърло....ужассссс  #Cussing out

# 100
Ааа за снощни ли ще си говорим  Whistling Whistling Whistling

AmeliaRolling Eyes да се оправяш,ей!

# 101
  • Бургас
Ками, скорошно оздравяване! Hug

Верно много пусто днес тук. И утре е ден..... Simple Smile

# 102
И ние сме болни...
И двамата!
Sad

# 103
     Ками, как си днес? Бързо се оправяй  Hug

Уишче на вас какво ви е? Скорошно оздравяване на всички болни  Simple Smile

Аз изперках вече с тез лекции, хич не мога да смогна да съм редовна и има 2-3 лели дето взеха и да се заяждат с мен, щото не съм ходела редовно  Shocked /туй състудентки/ На тях пък какво им влиза в работата не разбрах  newsm78     

Честит Рожден Ден на Люсил30!!!! Жива здрава, щастие и късмет в живота!!!   bouquet

# 104
Оооооооо Люси, ЧРД! Много положителни емоции!

Болните да оздравяват.

Общи условия

Активация на акаунт