Египет - втора тема

• 43 352
  • 442
  •   1
Отговори
# 345
Елку, я да те питам - колко струва само билет за чартъра съответно за една и за две седмици примерно  newsm78 Имам идея от преди, но ми е любопитно сега как стоят нещата newsm78

# 346
  • Beyond the Frontiers
Елку, я да те питам - колко струва само билет за чартъра съответно за една и за две седмици примерно  newsm78 Имам идея от преди, но ми е любопитно сега как стоят нещата newsm78
Честно казано нямам идея. Трябва да питам. Но ми се струва, че би могло само в много близка дата да се купи, един вид last minute.

# 347
Мерси,аз от любопитство питам.Знам за 2-3 седмичен билет за над 450 евро.Ние веднъж ползвахме и пак беше около 400 евро май  newsm78 Но ние първата седмица бяхме с пакет от агенцията,а втората - сами на друго място.

# 348
Ехо, египтянките, има питане от една съфорумка с недостатъчно мнения за писане в темата, дали някой ще пътува на 21.март. Включете се с инфо, ако имате такова. Мерси предварително! Peace

# 349
  • Стара Загора
Ние сме за тогава Simple Smile
Алейша също, но и тя няма достатъчно мнения за да пише тук. С нея си пишем на лични.
Малко тъпо това с мненията, ама... правила  Tired

# 350
А, а, откога разправям, че е тъпо! Айде, не искате ли да направим предложение да отпадне? Аз, откога драпам.
Това се въведе преди около година-година и половина. Уж, да няма реклами. Нищо не се промени! Който иска да си злоупотреби, пак го прави - регистрира се, пише си първото (позволено) мнение и после пак и пак - един чичко се беше регистрирал 3 пъти с различни никове, да си хвали къщата за гости....
Извода е - злоупотребите с реклами не са спрели, но пък затруднение да се ползва подфорума - на лице! Аз мога да пиша тук, но кел файда, ако искам помощ и някой може да ми я даде, но пък той не може да пише? Друг е въпроса, за тези, които те искат да потърсят помощ и изобщо не могат да пишат...
Предвид, че вече са много малко подфорумите, където брояча работи, има хора, които никога няма да могат да навъртят необходимите мнения....  Tired

# 351
Джейд - точно Алейша ме попита,но не спомена теб  Crazy Значи все пак си е намерила компания.Приятно изкарване!
Пина, подкрепям те за мненията. Ще видя какво може да се направи  Peace

# 352
Привет след поредното ни ходене в Шарм Wink Бяхме в хотел Савита - долу горе е добър, аниматорите бяха много готини, стаите и храната ставаха. Този път посетихме и Кайро - пирамидите и музея. На пирамидите такава пясъчна буря ни хвана, че през цялото време трябваше да държа очите на малкия затворени и да се криеме ConfusedСъщата, даже по-ужасна беше и днес на излитане, благодаря на пилота че ни изкара от там макар и с 1ч закъснение и ни докара живи и здрави при това точно по график  bouquet В Кайро бяхме на отделна екскурзия само за нас с микробус и отделен гид - египетка, която говори руски, френски и английски ако не се лъжа,така че да не се съобразяваме с никой. Вечерта си направихме една пешеходна разходка /явно всички останали ги предупреждават да не се разхождат из града/ градския транспорт е много атрактивен, а пресичането става само с Божията помощ - в техния случай с помощта на Алах ConfusedСветофари и пешеходни пътеки няма и хората просто си изкачат на улиците, точно пред самите коли  Shocked Кайро трябва да се види, но мисля че не повече от веднъж.

# 353
Охо, добре дошла тогава, Мишиbouquet  За Савите често има въпроси - кажи малко повече,за да мога да включа мнението ти като линк в следващата тема. Как беше храната, обслужването, чистотата, плажът...стандартните неща  Peace
За Кайро аз, разбира се, имам по-различно виждане - колкото и пъти да отиде човек, има какво да открива. Градът далеч не се изчерпва с пирамидите и музея, нито с трафика  Mr. Green

# 354
Ехо, египтянките, има питане от една съфорумка с недостатъчно мнения за писане в темата, дали някой ще пътува на 21.март. Включете се с инфо, ако имате такова. Мерси предварително! Peace

Ние сме една тумба за тази дата.. Simple Smile newsm18 newsm18

# 355
  • Стара Загора
Ние сме една тумба за тази дата.. Simple Smile newsm18 newsm18
Давай подробности - кой курорт, кой хотел.
Аз се чудя всички за тази дата с един полет ли ще сме...
Алейша каза, че местата в самолета били запълнени - 180 човека. Бая народ  Crazy

# 356
Hurghada, El Palacio..
Тъкмо гледах прогнозата - макс. температури 26 градуса   Simple Smile

# 357
Привет,

Сетих се да ви предупредя да не си купувате концентрати на парфуми от фабриката в Кайро, до която ви водят от ТЕЗ Тур. Дадохме 60 долара за 4 парфюма, два от които в момента миришат вече почти еднакво, освен това седят лепкаво по кожата.

# 358
  • Beyond the Frontiers
Привет,

Сетих се да ви предупредя да не си купувате концентрати на парфуми от фабриката в Кайро, до която ви водят от ТЕЗ Тур. Дадохме 60 долара за 4 парфюма, два от които в момента миришат вече почти еднакво, освен това седят лепкаво по кожата.
Мисля, че това са етерични масла, не парфюми.

# 359
  • София, България
Здравейте, момичета  Hug
така както е тръгнало, може би ще се присъединя към вас, използвайки офертите на тезтур за лятото.
Много съм обнадеждена от цените, които са изложени за края на май. Надявам се и летните да се приемливи. Моят проблем е, че обичам да ми е много топло, ама много  Mr. Green
45-50 градуса не са ми никакъв проблем  Blush
Сега ще се върна пак да изчета темичките, защото не съм в час  Flutter
Май ще се насочим отново към Хургада, въпреки че Шарм май е по-европейски  и качествен курорт. Ще ходим по семейному и много ми е иска да им покажа Луксор. И ето че идва първия ми въпрос. Последно има ли все още агенция, която да предлага разглеждане и на двата храма? Последният път с Астрал само Карнак разгледахме  Tired

Общи условия

Активация на акаунт