Египет - втора тема

• 43 308
  • 442
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте отново от мен,
Аз все още не съм се отказала от пътуването до Египет, но уж чакаме подходящ момент и цени  Wink.
Та по този повод видях на сайта на АЛфа тур, че за периода около Великден има добри оферти. въпросът ми можете ли да ми препоръчат един от тези хотели Albatros Aqua Vista Resort & Spa , Albatros Aqua Blue Resort, Albatros Resort тези би трябвало да са част от една и съща верига  newsm78 или Alf Leila Wa Leila. Аз клоня към последния, но само защото името му  ми звучи много мелодично  Wink Laughing
Много ще съм ви благодарна ако има и лични впечатления от някой от хотелите   bouquet
П.С. Marlin Inn в последствие видях и този-хареса ми, че в описанието пише- "всичко под ръка"  Wink

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 01:25 от tsve_te

# 406
Албатрос са няколко хотела един до друг, могат да се ползват съоръженията на всичките 3-4 хотела. Но Алфи-то е по-добър,има много отзиви оттам и като цяло са все положителни, докато за Албатрос-ите не мога да кажа същото. Мелодичното заглавие означава 1001 нощ  Mr. Green, нищо чудно,че ти харесва  Peace Отдалечен е от центъра на Хургада, но може да се стигне до там с такси или маршрутка, освен това в хотела има магазаинчета, в случай, че нещо ви потрябва или хареса (само да не забравите да се пазарите).
За последния хотел има добри отзиви като цяло, на плажа е.Не е в центъра също и не е от най-големите. Аз бих избирала между него и 1001 нощ, ако трябваше. 1001 нощ е най-атрактивен от всички посочени от теб хотели, Цве_те! Peace

# 407
  • Beyond the Frontiers
Албатрос са няколко хотела един до друг, могат да се ползват съоръженията на всичките 3-4 хотела. Но Алфи-то е по-добър,има много отзиви оттам и като цяло са все положителни, докато за Албатрос-ите не мога да кажа същото. Мелодичното заглавие означава 1001 нощ  Mr. Green, нищо чудно,че ти харесва  Peace Отдалечен е от центъра на Хургада, но може да се стигне до там с такси или маршрутка, освен това в хотела има магазаинчета, в случай, че нещо ви потрябва или хареса (само да не забравите да се пазарите).
За последния хотел има добри отзиви като цяло, на плажа е.Не е в центъра също и не е от най-големите. Аз бих избирала между него и 1001 нощ, ако трябваше. 1001 нощ е най-атрактивен от всички посочени от теб хотели, Цве_те! Peace
Албатросите са добри хотели. Лично аз най-много харесах Albatros Aqua Vista Resort & Spa - по-широки стаи, и самите сгради не са на гъсто. Иначе трите хотела са един до друг и площа им е за общо ползване.
1001 нощи - атрактивен хотел - тип град с тесни улички, магазинчета - но не ми харесва, няма пространство, стаите са малки. Нищо особено.
Marlin Inn - бяхме настанени в него на инфотура - има голяма централна сграда и по-ниски постройки, в които тече ремонт. Ремонтира се и последния етаж на хотела. Наистина е в самия център на Хургада в началото на пешеходната алея с магазини, на 50 метра има Пица Хът и Кентъки, дискотеката е на 100 метра. Хотелът има и собствен плаж. Бих казала около 3 звезди.  Peace

# 408
Елку,не знам колко сте стояли в Албатрос, но познавам хора, които бяха там по за седмица (по различно врме) и не бяха особено очаровани от храната и обслужването.Затова си позволих да се изкажа не толкова ласкаво.
Иначе в 1001 нощ има много хора, които са били там (и са писали и тук) и обикновено остават доволни. Има различни по големина стаи  Peace
Така или иначе за една седмица не се прекарва кой знае колко време в хотела, особено ако се ходи по екскурзии, така че не е толкова фатално къде ще се отседне според мен  Peace

# 409
  • Beyond the Frontiers
Елку,не знам колко сте стояли в Албатрос, но познавам хора, които бяха там по за седмица (по различно врме) и не бяха особено очаровани от храната и обслужването.Затова си позволих да се изкажа не толкова ласкаво.
Иначе в 1001 нощ има много хора, които са били там (и са писали и тук) и обикновено остават доволни. Има различни по големина стаи  Peace
Така или иначе за една седмица не се прекарва кой знае колко време в хотела, особено ако се ходи по екскурзии, така че не е толкова фатално къде ще се отседне според мен  Peace
Не споря. Аз нямам впечатление от храната - а само от базата. И ми харесаха, на фона на останалите, като материална база и подържане, мога да кажа, че са 3+, 4 звезди. За 1001 нощ - мисля, че очаквах повече точно заради отзивите тук, а това което видях просто не е моя тип хотел, или представа за хотел за почивка.  Той мисля е от същата верига хотели.

# 410
Ясно. Никой от тези хотели не е моят тип, но не става дума за мен.  Peace

# 411
Много ви благодаря   bouquet Страхотни сте!
Отивам след малко до офиса на Алфа тур и смятам да изненадам мъжо. Ще го поставя пред свършен факт-иначе никъде няма да отидем Mr. Green

# 412
  • Стара Загора
Привет, египтянки   bouquet

Най-накрая сколасах да довърша обещания разказ.

Надявам се да ви хареса. Не претендирам за изпипаност, но така го видях и така го почувствах.

Всички подзаглавия са линкове със снимки... към 700 общо Mr. Green

Flip book-a ще е активен 5 дни, така че...
Приятно четене и съпреживяване на египетската магия Grinning

# 413
Джейд, ти си написала цяла книга!  Simple Smile  Разкошно разказваш, много е интересно, аз съм на средата само, но не мога да отварям линковете със снимките. Какво да направя, не става с кликане на заглавието?

# 414
  • Стара Загора
Мерси, Пина Grinning

При мен се отварят нормално... не знам защо не ти се получава...
Другите, отваряте ли линковете?

# 415
А, открих - като намаля, линковете се отварят. Преди това бях увеличила, за да мога да чета  Peace

Ще си позволя да направя едно никому ненужно уточнение, но А320 е малък самолет  Peace Големите са много по-големи.

На някои места ми се насълзяват очите  Cry

# 416
Джейд, тъкмо влизах да питам за теб  Mr. Green Сега отивам да чета и гледам. Много интригуващо звучи, особено след коментара на Пина  Mr. Green

# 417
А на мен ми се отваря един мишо-сив екран и нищо повече Sad
В събота летим за Хургада и ми беше много интересно да погледна нещо "пресно".
Надявам се да прекараме повече от добре защото това е първата ми почивка от три години насам....

# 418
  • Beyond the Frontiers
Джейд, страхотно...Мерси! Най-искрено завидях за пропуснатите места..

# 419
  • Стара Загора
Ще си позволя да направя едно никому ненужно уточнение, но А320 е малък самолет  Peace Големите са много по-големи.
Хихи... може и така да е, ама аз нали бях като един неандерталец на летището и ми се видя - оргомееен, особено сравнен с мотоделтапланера, на който се возих преди година Grinning

Замислям се сега, че човек като няма база за сравнение и трудно определя размерите.
Сигурно затова толкова упорито се залага на моногамието  Laughing

Asza, сивия екран се появява докато се зарежда книгата. Да не би връзката ти да е бавна?

Общи условия

Активация на акаунт