Египет - втора тема

• 42 902
  • 442
  •   1
Отговори
# 420
Aз ще изляза доста от темата  Embarassed , но пък може и на друг да му е интересно... Ето на тази снимка се вижда сравнително големините на самолетите на Еърбъс. От схемата липсва А380, понеже той е от 2 години в експлоатация само. Той е най- големия пътнически самолет правен някога и е осезаемо по- голям от показаните на тази схема.

# 421
Ами довечера ще пробвам и от вкъщи, просто екранът си седи сив, дава ми,че страницата е заредена.

# 422
  • Стара Загора
Aз ще изляза доста от темата  Embarassed , но пък може и на друг да му е интересно... Ето на тази снимка се вижда сравнително големините на самолетите на Еърбъс. От схемата липсва А380, понеже той е от 2 години в експлоатация само. Той е най- големия пътнически самолет правен някога и е осезаемо по- голям от показаните на тази схема.

На мен определено ми е интересно.
Отивам да чета за разликите в размерите и другия път ще го искам по-голям  Mr. Green

# 423
Jade страхотен разказ, който ме накара отново да се размечтая за трето пътуване до Египет  Rolling Eyes . Но снимките са ти уникални  smile3501 Какъв е фотоапарата ви - марка, модел?

# 424
Джейд, много сладичко разказваш - започнах да чета, но ще продължа утре на компа в офиса  Mr. Green, екранът е по-голям. Един технически въпрос - каза, че сайта ще е активен 5 дена, ами после  newsm78 Как можем да запазим четивото и за другите теми, има ли начин? Наближава време за новата тема и искам да знам, за да го включа  Peace

# 425
  • Стара Загора
Радвам се, че ви харесва и настина се надявам поне малко да го почувствате както го почувствах аз.

Олд Спорт, книгата в момента е в 5 дневен пробен период,но си платих 10-те долара за да си я запазя. Не разбрах дали ще ми я пратят за сваляне за да си я хостна на мой сайт или ще я задържат при тях за по-дълго време, но като го уточнят, ако има промена в линка ще дам новия.

Ниния, предвид техниката ни от снимките ни има какво още да се желае, но имаме апарата от няколко месеца и още му се учим.
Никон D700, с обектив Nikkor 24-70/2.8.
Ето това е 2,5 килограмовото чудовище, което в комбинация със светкавицата наистина може да ти разкачи ставите. Носихме една раница специално за него Laughing

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 22:02 от Jade

# 426
Ааа да раницата май я мернах при снимките от сафарито  Laughing

# 427
Джейд, добре. Утре ще правя новата тема и ако има нещо за уточняване, ще пиша на лични (или пък ти пиши,ако разбереш нещо преди това) Peace

# 428
Джейд, едно голямо БЛАГОДАРЯ , че ни направи съпричастни с вашето екстремно, красиво преживяване.
Искааааааааааааааааам пак в ЕГИПЕТ!

# 429
  • Стара Загора
Искааааааааааааааааам пак в ЕГИПЕТ!
И аз, и аз... smile3539

# 430
Джейд, много ми хареса подписа ти! В Египет ли я чухте или от другаде?
Изобщо новия ти профил е вдъхновяващ!  Peace
За фотоапарата - и аз си мечтая за нещо такова, ама тия 2,5кг ме отказват. Мене сапунерката ме мързи да нося...  Embarassed
На сафарито с АТВ-то - водач не ви ли беше Саид? Щото ние бяхме на абсолютно същото. Но, май са станали по- отговорни - каски; карали сте сравнително бавно, почивки в тъмното....  Thinking Нас ни опънаха като на живот и смърт  ooooh! Щях да го бия аз, тоз'  Саид, та затуй питам за него  Laughing

# 431
Jade, благодаря за вълнуващия фоторазказ.
Особено ми хареса частта за пътуването до Александрия.

Мъките с фотоапарата си заслужават  Grinning,
аз от 2 години мъкна подобен Canon по острови, кораби, вулкани, пирамиди.... Sunglasses

# 432
  • Стара Загора
Pina, ето този по средата ни беше водач на сафарито. Така и не му запомних името, сигурно защото имаше къде по-интересни неща...
Наистина бяха доста предпазливи. Нямам представа дали са ставали инциденти, но всичко беше стрикнто обяснено от тях и после държаха да го спазваме.
Дори преди да тръгнем за пустинята ни накараха да направим 3-4 обиколки пред базата им, за да се убедят, че всеки се е адаптирал към машината.

Поговорката съм я срещала преди време в нета и реших, че сега ще ми подхожда на новия профил.

Като говорим за фотоапарати и тежестта им, да ви кажа, че Митя отдавна си мечтае за фото-матрици, вградени в очите му, които с натискане на едно копче на слепоочието да заснемат всичко видяно с качеството на човешко зрение. Сигурно още дълги години ще си остане с мечтите Laughing

На мен пък друго ми липсваше в Египет - техника, която да записва освен картина, и миризми, докосвания, звуци и вкусове. Така, човек ще може да запазва спомените си пълни и такива, каквито ги е преживял, ама... идеята граничи с научаната фантастика на този етап  Grinning

# 433
Това с миризмите донякъде е постижимо. Първия път като бяхме си купих един парфюм, а от хотела си взех едно от сапунчетата от банята. Сега като ги душа и се сещам с носталгия за тогава  Rolling Eyes

# 434
Не, не е Саид  Simple Smile  Явно има огромна промяна в организацията на сафарито. При нас нямаше никакви предпазни мерки, то и в следствие на това, щяхме да се изгубим няколко АТВ-та в пустинята на тъмно, на едното беше жена с дете  Confused Ама това ми е супер спомен в момента  Laughing След като всичко приключи успешно.

На мен пък друго ми липсваше в Египет - техника, която да записва освен картина, и миризми, докосвания, звуци и вкусове. Така, човек ще може да запазва спомените си пълни и такива, каквито ги е преживял, ама...
затова човек пътува, за да усеща. Аз колко снимки съм изгледала... от целия свят  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт