Египет - втора тема

• 43 360
  • 442
  •   1
Отговори
# 315
Месечинка1 няма да може да пише тук повече, не и преди да навърти 50 мнения в някой от другите подфоруми, в които все още работи брояча...  Confused

# 316
  • Стара Загора
Месечинка1 няма да може да пише тук повече, не и преди да навърти 50 мнения в някой от другите подфоруми, в които все още работи брояча...  Confused
Че как така е пуснала горното си мнение  newsm78
Явно аз не съм наясно с правилата...

# 317
  • Стара Загора
Че как така е пуснала горното си мнение  newsm78
Явно аз не съм наясно с правилата...
Промушила се е някак си. Незнам дали ще може да пише повече защото правилото на 50-те мнения важи. Свържи се с нея на ЛС ако искаш.....и утре ме черпи обяд Mr. Green

# 318
Всички успяват да напишат по едно мнение, после - не, няма да може повече! Ако я вълнуват другите подфоруми, да пише там и да ги навърти 50-те.

# 319
  • Стара Загора
После що имало толкова спам във форума  Mr. Green

# 320
  • Стара Загора
После що имало толкова спам във форума  Mr. Green
То дето е спама са нулеви публикациите Twisted Evil
И за да  съм съвсем по темата ще напиша, че аз оставам в Бг да чакам Jade да си дойде и ще си точа лигите...ама така с мъж сержант Crossing Arms знаех си, че трябваше да взема зъболекаря Mr. Green

# 321
Ох, щом и модераторите взеха да спамят докъде я докарахме... ooooh! Twisted Evil

Осса, в Сома Бей повечето хотели са добри, така че едва ли ще се разочароваш.Освен това рифът там е супер.И магазини си имат, така че до Хургада може да се разходите, но няма да ви е нужно да ходите всяка вечер  Peace
Миши, ама въпросът беше има ли предлагани почивки през лятото и аз затова отговорих. Иначе с евтин полет до Германия например може да се ползва някой хубав пакет  Peace

# 322

Осса, в Сома Бей повечето хотели са добри, така че едва ли ще се разочароваш.Освен това рифът там е супер.И магазини си имат, така че до Хургада може да се разходите, но няма да ви е нужно да ходите всяка вечер  Peace

Много ти благодаря, утре ще резервираме почивката. С нетърпение очаквам да дойде времето.
Ако някой замисля почивка натам към 09 май може да си правим компания.

# 323
  • Шумен
Привет момичета.Сега разбрах че 01-06 май са почивни. По това време, началото на май месец какво е времето в Египет, става ли за плаж. И ако можете д ами кажете къде и с коя фирма е по-евтинко newsm78 .Та ако можем към края на лятото да си позволим пак да мръднем извън граница Simple Smile

# 324
  • в резерват
А по кое време от годината е най-добре да се посети Египет ?

# 325
февруари... март. За октомври и ноември не знам, Old Sport е спеца

# 326
Момичета, аз бях миналата година с последния полет в Хургада - Макади Бей. На мен лично не ми беше горещо, даже някои от вечерите се налагаше да сложи човек връхна дреха. За морето даже бих казала, че ми беше студено, защото не си носех неопрен, но следващия път непременно  с неопрена. Аз както повечето знаят съм фен на шнорхелинга и дайвинга и обичам да съм в морето, то и за това отивам там Laughing
Ако някой е ходил в Марса Алам много искам да чуя отзиви за там, как са рифовете, дайвинга, хотелите и т.н.

# 327
Края на октомври в Хургада беше идеално, нито много горещо, но идеално за плаж. Дори не извадихме блузи с дълъг ръкав.

# 328
Ох,хайде пак по месеци да подкарам (писала съм същите неща,сигурна съм, но повторението е майка на знанието)
Януари - ако през някой месец може да се каже,че времето е променливо и непостоянно, това е януари. Като цяло през деня става за плаж от сутринта докъм 3-4 следобед.После слънцето се скрива и има и вятър и човек има нужда от връхна дреха.Нощите през януари могат да са зловещо студени (колко студ съм събрала не е истина). Но на сутринта с първите лъчи на слънцето човек забравя всичко и обува банския.
Февруари - подобен на януари,но с една идея по-топъл. Дори и да има вятър през деня спокойно се плажува. По-хладно (целогодишно) е в Кайро,а по-топло - в Луксор.
Март - започва да се стопля. Може и да се стои по-дълго в морето.Външните басейни,ако не са отопляеми,са все още доста хладни (по моите стандарти - студени)
Април - вече започва лятото. През март и април са възможни пясъчни бури - в рамките на 1-2 дни вее силен вятър,вдига пясък,нищо не се вижда на няколко метра пред теб...инетерсно е,но не се случва често.
Май - вече си е горещо и все пак вечер може да бъде приятно прохладно.
Юни,юли,август - горещо, морската вода се стопля и е перфектно за плуване и гмуркане. Вечер е все така горещо,край морето - и влажно,но не е като в тропиците. По това време на годината са най-хубавите денс партита в пустинята, животът кипи 24 часа  Party
Септември - почти толкова горещо като през предходните няколко месеца.Вечер е все така топло.В Кайро е прохладно и проветриво.В Луксор - доста непоносимо горещо.
Октомври - идеален баланс между топлина и прохлада.Идеален месец за ваканция в Египет.
Ноември - все още е достатъчно топло,но не непоносимо горещо.Морската вода е все още топла (23-24 градуса)Също добър месец за почивка.В Луксор вече е поносимо.
Декември - през деня е ок за плаж,но вечер става хладно.Сравнено с времето по нашите географски ширини обаче е съвсем приемливо.За Коледа и Нова година хотелите са пълни.

Надявам се,че успях да ви убедя,че лош момент за посещение на Египет по-скоро няма  Mr. Green

# 329
old Sport    bouquet невероятна си!Безценна информация си ни дала Hug
Oт много време се каня да питам (опитах се сама да си отговоря, но не успях) Защо в края на април и целия май пакетите са по-евтини, отколкото февруари и март? След като прочетох описанието на времето по месеци съвсем не мога да намеря логиката  newsm78

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 13:33 от tsve_te

Общи условия

Активация на акаунт