Египет - втора тема

• 42 983
  • 442
  •   1
Отговори
# 150
gold, приятно изкарване! Убедена съм, че ще е така - и ние тръгнахме с известно притеснение и някои резерви, но се прибрахме върли фенове на Египет  Laughing
Само се пази от коралите, аз още си нося белега от едно леко одраскване, месец и половина вече, въпреки контактубекса  Wink

# 151
Момичета ,кое време е подходящо за там  newsm78
аз съм била от 30 март и беше супер,но наши приятели искат да ходят след Нова година и се интересуват дали е топло.

# 152
Ох,ами напред писах за времето, и линк в заглавния пост май съм сложила.Но да кажа пак: по принцип по всяко време на годината е топло и става за плаж.Януари като цяло е най-непостоянен, ветровит и хладен,но през деня пак става за плаж.Просто като се скрие слънцето към 3-4 и застудява внезапно.Усещането за студ идва от голямата разлика между дневните и нощните температури.Не е болка за умиране, с един пуловер,якенце и дънки,се преодолява. Иначе пък времето тогава е добро за екскурзии,особено в Луксор.
През зимата по принцип там е висок сезон, има премного туристи и времето в сравнение с европейското е повече от добро! Peace

# 153
Ох,ами напред писах за времето, и линк в заглавния пост май съм сложила.Но да кажа пак: по принцип по всяко време на годината е топло и става за плаж.Януари като цяло е най-непостоянен, ветровит и хладен,но през деня пак става за плаж.Просто като се скрие слънцето към 3-4 и застудява внезапно.Усещането за студ идва от голямата разлика между дневните и нощните температури.Не е болка за умиране, с един пуловер,якенце и дънки,се преодолява. Иначе пък времето тогава е добро за екскурзии,особено в Луксор.
През зимата по принцип там е висок сезон, има премного туристи и времето в сравнение с европейското е повече от добро! Peace
ooooh!
И аз съм се запътила след НГ към Египет и избрах Хургада главно заради Луксор.
Е, и заради плажа посред зима.

# 154
Хубаво си се запътила! Peace

# 155
Здравей Old Sport има ли полети от БГ лятото за Египет newsm78
Като се има в предвид, че не искам Кайро , а само Шарм се чудя как ще отида. Ще се наложи да ходя с чужд оператор май Crossing Arms

# 156
  • Beyond the Frontiers
Здравей Old Sport има ли полети от БГ лятото за Египет newsm78
Като се има в предвид, че не искам Кайро , а само Шарм се чудя как ще отида. Ще се наложи да ходя с чужд оператор май Crossing Arms
Лятото няма. Вариант да не минаваш въобще през Кайро не открих също.  Peace

# 157
Е,то до Кайро стигнеш ли, оттам до Шарм е половин час полетът с вътрешните линии.
Аз бях казала вече,че това лято Астрал предлагаха Египет - с редовен полет на Алиталия през Милано.

Долорес, никакъв проблем не е да отидеш с чужд оператор (вие имате тренинг). Ще помагам,знаеш! Peace

# 158
Old Sport аз още не съм тръгнала и се върнала за М....... и пак за хойкане мисля. Ох, ама като съм си пътешественичка какво да правя.
Следя темичката редовно, че да не изпусна нещо важно Peace
Но определено тази тема без теб няма да е същата    bouquet

# 159

Благодаря ти  bouquet

# 160
Долорес  bouquet Гледам,че в подписа ти пише,че синът ти става на 11г.Ако е днес - да му е честит рожденият ден и да ви е жив и здрав!  bouquet
Еими  bouquet Както ми е студено днес, ми иде да яхна летящото килимче и да се отправя към Египет  Crazy

# 161
На 17 стана на 11 години, но днес ще бъде купона както се казва. Вече се облече, а рождения ден е в 13 часа.
 Благодаря за пожеланията  bouquet

# 162
Еее,значи аз тъкмо за купона се включих, така да се каже  Party Супер! bowuu

# 163
Разбрах, че от Шарм ал Шейх вече се предлага и екскурзия до Израел. Ето малко снимки и разказ за тази екскурзия
http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2272532/an/0/page/0#Post2272532

То от Шарм ал Шей се оказва, че могат да се обиколят няколко държави  Laughing макар, че аз съм противник на тия еднодневни претупвания на дестинации, които заслужават повече време.

# 164
E... на 27-ми - М.Г се върнахме, но ..нямам думи ЕГИПЕТ е страната на ПРОТИВОРЕЧИЯТА! Дайте ми малко време да се ос вестя и ще разкажа..и Покажа:) И 4НГ! Здраве, много ЗДРАВЕ Ви желая момичета! Това е неважното! И Свеж ДУХ!

Общи условия

Активация на акаунт