Отговори
# 210

една прегръдка от мен и бягам, че няма време....

# 211
  • по пътеката
наина, веднага ти отговарям, не само има, но и вършат работа!тука, има много магове, магьосници и гадатели! само, 4е не на всяка 4ужденка ще й кажат за тях, пазят си ги!а и ние по подразбиране сме  агностици  в тези неща!  аз съм ходила от любопитство, нали казах за обри4ането с коран и гледането на зърна!на мене ми гледаха на зърна, нищо не разбрах от превода на жената дето ме заведе!  има и с  правене на амулети, билки и разни неща ,те си ги казват, ти си ги купуваш от специални хора на сука , с тях отиваш и ти оправят работата! разказвали са ми за доста реално проведени "ле4ения" на гонене на лошото! е, 4овек може и да поиграе театър за да спе4ели доверието, така  се постига пове4е опознаване, ако си добронамерен и покажеш интерес! магиите са най- силни от мароканските магове, не знам защо и как ,но видях как си дръпна  в положителна насока, едно семейство, никакви съвети, разговори и разум не помагаха да ги вразумят, дебели "тикви" и двамата! обрякоха ги! ей  там, слу4айно, се натресох по време на церемонията,обясниха ми доста неща, но пък ме хвана малко шубе, викам си ,то като се разхожда тази магия -да не ме улу4и мене , после иди се отървавай, 4е си тръгнах! Mr. Green

# 212
marsy,благодаря за отговора!  bouquet
Питам,защото аз съмжива,благодарение на една врачка.Два пъти ми е гледала,всичко което каза се сбъдна.Иначе на други не вярвам.Жена ми е хвърляла боб,за изгубена вещ,каза ми къде е,и наистина там я намерих.Водила съм дъщеря ми,една баба да и бае,незнам дали от внушение,дали от нейната дарба,но дъщеря ми се успокояваше.А и амулет имам,направен от туркиня,която отвори коран/всъщност незнам дали е бил такъв/,чете нещо в него,скъса лист и,сложи нещо в него.Май сега като се замисля,нещо ме е метнала,защото да се късат листи май,не е много редно.

# 213
Невена, у нас дежа вюто е все още жаме вю, ама кой ли има гаранция...

ДТТИ, блгодтря за допълнението, всъщност аз познавам и жени които си ползваха куня преди да родят, а като родиха се спряха на друго име и кунята се промени...Тива в реда на нещата ли е или няккаво новатроство?

Шилан, не предполагах, че си толкова отблъскваща на вид  Joy

Дуа, без да изказвам лично мнение, положението в Пакистан е долу горе следното:

20% шиити, от останалите:
Сунитите, които наистина си следват сунната са незначителен и незабележим процент
значителен процент съответно ахмади, таблихи джамаат, барелви при които има:боготворене на гробове,светци, пирове (живи светци),палене на свещи в джамиите.

Влиянието останало отхиндуизма е до степен махр да се дава от булката, да не се желаят женските отрочета и много други, да не изпадам в подробности.

Наина, ислямската религия не отрича съществуването на магия и гадаене, но да се занимаваш с тях е изключително сериозен грях. Гадаенето и предсказването, са верни само до известна степен по -точно една истина в съотношение със 100 лъжи, ако се сещам правилно.  Доколкото ми е известно християнските църкви имат същото становище за тези неща, тоест че това става с намеса  на нечисти сили....това е съвсем обобщено, иначе темата е много обширна.

Петя, къде си?

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 13:19 от Monsoon_rain

# 214
Значи моята любимка Нанси Аграм се е омъжила! Desert, мерси за инфото! Да е жива и здрава и още хубава музика да прави Praynig

За имената, в Гърция също жените вече не приемат името на мъжа си след сватбата. На мен ми се струваше малко странно, защото е тъпо да отидеш да си вземеш детенцето от детската градина примерно и да кажеш: "Аз съм майката на Сотирис Пападопулос, казвам се Мария Йоану (примерно). Но пък при сключване на брака подписваш документ дали децата ще носят твоята фамилия или тази на съпруга (може и двете заедно, но не повече от две, за да не стане работата...последния да затвори вратата... Laughing) Сега вече смятам, че това е нормално, аз съм си аз, независимо дали омъжена за Иван или Драган, но все пак ми се искаше да имам право на избор.

Позволете ми една малка забележка, нека не се наричаме презрително еврейски булки, арабски булки, гръцки булки...Всяка си е избрала прякор, който тя смята, че най-добре я представя. А и всички сме нечии булки, това, което ни свързва, е че сме българки и пишем на български. С мир Peace

dtti знам, че мюсюлманите уважават християните и тяхното отношение към т.нар. неверници, тоест хората, които не принадлежат към някоя от основните религии. Но нека направим разликата между атеисти и агностици, първите са хора, които са уверени, че Бог не съществува, докато вторите просто не знаят. Нима за незнаещите не съществува шанс да "прогледнат" един ден? В този смисъл ми се струва нечестно един мюсюлманин да може да се ожени за християнка (все пак и една от жените на пророка Мохамед е била християнка), докато съществува забрана за християнин да "вземе" мюсюлманка. Имам си собствена теория по този въпрос, но не искам да разпалвам спорове.

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 13:47 от Лейла

# 215
Наина,наистина са красиви ливанките...от лични наблюдения го зная,но то от толкоз  омешване как няма да са хубави-има всякакви цветове от снежно бяло,до съвсем мургаво,но все хубави-ето примерно Хайфа е хубавица,но и много пластика има-изкуственячка Sick,Нанси,направо си е била грозничка Wink...ала по улиците като ходиш ти стига да видиш красиви момичета bowuu-http://lh5.ggpht.com/_-Z9H9H0DP2I/SIgu22-pUFI/AAAAAAAAAC0/KwX_jtJARnM/noud.jpg
http://algeria-rai.com/img/haifa-wehbe-083.jpg
http://blog.tapuz.co.il/MOVIESRUTHS5/images/2412546_497.jpg

та това са мис Ливан(незнам коя година),Хайфа и Елисса

# 216
DUA,първата снимка не ми се отваря,но другите две са красавици,на някои природата им е дала наистина много LaughingОт леля ми знам,че ливанците са достаумни като нация и страшно възпитани.

# 217
   Здравейте момичета  bouquet Слънчицето навън много ме радва. Очаквах днес да го няма никакво.
   Аmal, яденето е същото-мансаф. Не бях сигурна за името и снощи попитах хабибито, а той се шегува и ме пита "толкова ти е харесало и искаш да си го сготвиш ли?" Аууу страшна миризма се носеше от него.
   Иначе в Йордания ми хареса. Ние повечето време бяхме в Аман, но ходихме и до Мъртво море. Там беше прекрасно. Едно топличко и слънчево. Хората ходеха по къс ръкав, а в Аман беше доста хладно. И странно как на толкова кратко растояние сякаш си на поне 500 км. Там в хотела ми направиха релаксираща процедура с тиня от морето. Било много полезно. Наистина беше приятно. Първо седиш в парна стая за десетина минути да ти се отворят порите. След това лягаш и те намазват с тинята. Завиват те с найлони и отгоре ти метват одеало. И така 40-тина минути си лежиш, слушаш релаксираща музика и се наслаждаваш на аромати. А после едно търкане пада да се махне тази тиня. Но пък след това кожата ти е като на бебенце. Аз имам доста козметика с минерали от Мъртво море, но досега не бях усетила истинското им действие. Явно истината е там на место Naughty

# 218
DUA, ела да кажеш на мъжа ми, че Нанси не е хубавица, да видиш каква война ще се разрази  Joy За него тя е върхът!
За мен Хайфа е една от най-красивите жени, които съм виждала (не на живо). Не знам колко е природа и колко пластика, обаче е просто зашеметяваща! Скоро попаднах на един клип в youtube, май че някаква катастрофа е преживяла, знаеш ли нещо? Елиса също много ми харесва, но сякаш тя е прекалено изкуствена.
Моето любимо име (и ник) е свързано с една висока руса и синеока ливанка, с която се запознах като дете. Тя се казваше Лейла, много красива жена! В университета имах колега ливанец, също рус, но тъмноок, висок и хубавец. Сестрите му, които ми показа на снимки, са печелили конкурси за красота в Ливан. Приятелят му, също ливанец, беше нисък, мургавичък и леко закръглен. Бяха смешна двойка, но добри приятели.
Забравих да спомена, любимеца ми Ragheb Alama, какъв мъж ееех newsm53

# 219
Лейла,дай снимка на твоя любимец,да изплакна окото и аз Laughing

# 220
Наина, ето линк към любимата ми негова песен:

http://www.youtube.com/watch?v=-xc4wG5Xb04

Hug

Да ми прости другият ми любимец Амр Диаб

# 221
Лейла,благодаря!  bouquet
Освен,че е хубавец,и има страхотен глас!
Лека вечер на всички!

# 222
Имам дежа вю.  Tired
Ще ви разкажа с няколко думи за една друга тема в този подфорум.
Така, както и вас, неколкократно ги молих и предупреждавах да не съсипват темата. Не пожелаха... Темата им бе заключена и една седмица нямаха право да отворят такава.
Принуждавате ме да направя същото и с тази.
Това ли искате, момичета?
Възрастни хора сте, моля ви, дръжте се адекватно, в противен случай слагам катанеца за седмица.

# 223
Добър вечер....

И аз да сложа моя любимец Heart Eyes
http://youtube.com/watch?v=XAaUQBx0kFk

# 224
http://www.youtube.com/watch?v=Hd-vX3hiLYA

и една песен и от мен-коми4на,да разведрим малко обстановката Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=Q1ordgjSvCM

http://www.youtube.com/watch?v=qlkOSEhDLjo

тези са са с по интересни клипове

http://www.youtube.com/watch?v=zNQMqknhPAQ  -това ми е любимия изпълнител

Общи условия