Спамо-чат (3.11-9.11)Красотата се излъчва само от вътрешния живот...

• 29 900
  • 2 207
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Varna
ние на 23 не носим комбинезони:)а и в Варна много духа,наблягаме на палтата и питиетата.С какви жени си си лягал пак снощи какви комбинезони си надигал незнам:) hahaha

# 1 756
аз тъ бухнах за красавица  Crazy Hug Heart Eyes

Убивам те. Heart Eyes Hug

Ще те сложа за форумски плейбой. Crossing Arms
Та той това иска бре  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 757
  • вкъщи
ние на 23 не носим комбинезони:)а и в Варна много духа,наблягаме на палтата и питиетата.С какви жени си си лягал пак снощи какви комбинезони си надигал незнам:) hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 1 758
Наздарве Hug

# 1 759
фиате повтаряш се на всяка нова едно също говориш Naughty Naughtyа ти защо не се покажеш Crossing Arms
е, аз кат се показвам - ти де спиш? Сички са ме виждали... само ти не си!  Crazy

# 1 760
покажи се по прашка или от мен да мине - може и по без  Crazy пък аз ше те повозя на... фиатката!  Mr. Green

# 1 761
Кви сте весели hahaha
Хахаха днес като прочета някъде милото..... hahaha от темата в Услуга на Милото... май в повече ми дойде
фиате повтаряш се на всяка нова едно също говориш Naughty Naughtyа ти защо не се покажеш Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha

# 1 762
  • вкъщи
е, аз кат се показвам - ти де спиш? Сички са ме виждали... само ти не си!  Crazy
ами покажи се само на мен аз съм нова в км Peace Peace

# 1 763
Кви сте весели hahaha
Хахаха днес като прочета някъде милото..... hahaha от темата в Услуга на Милото... май в повече ми дойде

Току що постригах Милото. Mr. Green Joy

# 1 764
не стаа... то да не е концерт пожелание? кат искаш да знаеш нещо за мен - питай другите.. те ш ти кажат!

# 1 765
не стаа... то да не е концерт пожелание? кат искаш да знаеш нещо за мен - питай другите.. те ш ти кажат!

Сватото е екстра. Crazy

# 1 766
  • вкъщи

кои точно не знам кого да питам Thinking Thinking

# 1 767
кои точно не знам кого да питам Thinking Thinking
то не е и нужно да питаш... е, глей ми подписа и...  Crazy

# 1 768

Сватото е екстра. Crazy
мацо, ку не беше ревнивов твойто миуо... моеше да мърсуаме на воля.., а сега ше се задоволяваме с роднинска връзка... само!  Mr. Green

# 1 769
  • Varna
е той се е снимал не виждаш ли?До колата.Малко е с наведена глава,ама той сигурно е притеснителен.Фиатаджия в женския форум ще се разчупиш ли и ще слезеш ли най-накрая от тази кола.Simple Smile)Лека вечер на всички аз ще поиграя малко белот.

Общи условия

Активация на акаунт