Big Brother 4 - Кастингът

• 42 026
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 135
Ангел, всеки има своя визия за това, кое е правилно.

Аз говоря за това, че Танчето си противоречи, иска да се бъде една, всъщност е друга и дори не полага усилия или малки крачки да постигне нещо различно.
Тя обяснява как иска да е образована, да е водеща на тел. предаване, в същото време обяснява, че мечтата и е да се омъжи и живота ще и бъде семейството. Нищо лошо, млада е, още не е наясно какво иска, ами просто да не бъде толкова категорична Mr. Green
Започнала е да учи във Велико Търново педагогика с ромски език, една доста толерирана специалност за по-образованите роми. Учила е 1 курс и е прекъснала. Сега учила Теология. Ами аз за 43 дни в къщата не чух да каже абсолютно нищо за това, което учи. Изобщо дори не го споменава, а от разказите за това как прекарва дните си, някак си не видях в ежедневието и да са включени лекции, изпити и прочие.

# 136
  • София
Поздрав за рождения ден на Иванина! Grinning

http://fr.youtube.com/watch?v=YNb0PWBQjBI

Като и знам вкуса, много ще и хареса! Peace

# 137
Добър ден!  Hug Heart Eyes

1742 Цецо вън! Гласувайте и за мен.  Party

abs, Косьо го номинираха всички, защото  Филип, Жоро и май Цецо се постараха да настроят останалите против него. Успяха дори с Наталия, която уж твърдеше, че не се влияе от манипулации.  Whistling

Tinkatink, много малко ти оставаааааааааа - леко раждане!  Heart Eyes

# 138
                    Коцето седи вече 5 минути на вратата на женската баня и гледа... Не разбирам що... На Ивето май и се е получил цвета  Peace.
                    Нат милата и да иска не може да се боядиса - нали е на кичури  Rolling Eyes...
                    Славче, временно обявявам мир  Mr. Green. Ще се вслушам с какво се маже, и след време ще се съглася с теб, или пък няма. И ако Таня се маже да се избелва, Марти няма накъде по-бял да става  Twisted Evil...
                    zvetun4o, ама тя нали сега е трябвало да бъде първи курс, та сигурно затова още не е имала такова ежедневие просто.. Все още... Нито тя, нито Самие, нито Константин говорят за вярата си вътре. Константин даже дето толкова му е важно да яде/да не яде разни неща не знае в какво вярва... Влади или Филип (не помня точно) знаеха повече от него, и му обясняваха...
                   Mисис T., аз пък смятам, че ако един човек е точен, няма как да настроиш хората против него... Все пак всеки вижда и мисли с главата си (ако не броим Цецо  Mr. Green)... Ако Косьо наистина не си заслужаваше номинацията, нямаше да го номинират.

# 139
                                                           Славче, временно обявявам мир  Mr. Green. Ще се вслушам с какво се маже, и след време ще се съглася с теб, или пък няма. И ако Таня се маже да се избелва, Марти няма накъде по-бял да става  Twisted Evil...

Одеве,когато Таня се беше намазала,явно не си гледала.Марти я попита,с каква маска е,тя каза маската която тука момичетата коментират,аз не я бях чувала.Той каза,че иска и той да си направи.От снощи е притеснен,че са му се появили черните точки по носът.Тогава Таня му каза,че е избелваща.Той каза-избелваща не искам! Тя-Ми Марти аз ще ти я дам да прочетеш отзад какво пише,и ако искаш си сложи.Той каза-Ок,след малко ще я видя.Никой не е казал,че той точно за избелване си я слага.Може да е решил за нещо друго,нямам представа,какво пише на маската.

# 140
Ангел едно е говорене за вярата си, друго е споделяне за това, което учиш или ще учиш Peace. Разликата е от небето до земята. Особено пък що се касае до такава сложна материя като Теологията.
Аз съм искала да уча богословие, по една или друга причина не е станало, на мъжа ми първото образование е богословие, познавам много хора, завършили това, повярвай ми Танчето е далеч от истината и то много Mr. Green
Това не е като да учиш химия, или счетоводство, или математика.
Хайде стига с туй Танче, че много време и отделихме, пък тя не го заслужава Laughing.

# 141
                        Миличката Самие - подрежда си багажа в найлонови торби... Ива много ме изнеада с това, че не мрънка изобщо... Даже вече ми е криво, че не го прави... Можеше да вътри на пръста си поне мъжете, пък тя не се сеща изобщо...

Одеве,когато Таня се беше намазала,явно не си гледала...
                        Е, не съм, и аз съм човек  Blush.

# 142
  • Варна
И аз гласувах за Цецо да си идва във Варна. Интересно ще ми е дали Коцето ще се отпусне най-накрая и няма да покаже що за човек е, да се развилнее едно хубаво в къщата! Laughing

# 143
Краднато от сайта на ББ4:

"На двора жените обсъждат кой фолк певец биха искали да дойде да поздрави рожденичките. Понесена на крилете на мечтите Ива се моли това да бъде - Ерик или Азис. А Таня споделя, че харесва много и Софи Маринова. Повярвала, че фантазиите им непременно ще се сбъднат, ромката се тюхка, че няма какво да облече. Каква драма! "
 Така че може да очакваме и  Азис  лично да поздрави кухата си фенка Ива за  Ч Р Д. Joy Joy
 Сетих се нещо .Ива нали е коригирана в  частната клиника В Пловдив Торакс ,където и Пълна промяна направи "фокусите" с участниците?А нали Венета,Катето Евро,Азис,майка му ...също бяха разкрасени там? Дали Ива не се е запознала с Азис си мислех ? Или иска с негова помощ да влезе в чалга средите и да става певица? Знам ли...само се запитах.

За избелващия крем Ахромин не виждам кой знае каква сложнотия и необходимост за консултация с козметичка.Ползвала съм го за лунички,ефект има,ако редовно го ползваш.Най-важното условие и вие казахте-да няма слънце,ама това се отнася и за пилинг маските.Достатъчно е да прочете човек  темите тук от Красива мама .Както и да е,поне разбрахме че глуповатата Таня -фенка на Софи Маринова-иска да стане бяла,а дали ще успее може само да гадаем .

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 15:05 от пловдивчанка

# 144
...Аз съм искала да уча богословие, по една или друга причина не е станало, на мъжа ми първото образование е богословие, познавам много хора, завършили това, повярвай ми Танчето е далеч от истината и то много Mr. Green Това не е като да учиш химия, или счетоводство, или математика...
                      Това, което споменаваш е много различно от това, което Таня ще учи  Peace. И не мисля, че има кой знае каква разлика с математиката, примерно...
                       Ох, Ива дава разни дрехи на Марти, а той се скъса да се жалва, че имал криви крака...

# 145
  • Варна
И аз искам Коцето да се развилнее малко, но едва ли ще стане. И на мен ми се струва, че той ще напусне къщата тази вечер. Просто ще бъде ченгето срещу наркопласьора.

# 146
...А относно това,никой не иска да му целува краката,а да има малко уважение....
                       Уважение за вафли  Shocked? От теб вафли аз никога няма да взема  Naughty  hahaha.
                       Не разбирам защо половината форум е ползвал 'Ахромин', но са много умнички всички, за разлика от Таня, щото ползвала същото, но пък затова е глупава... И как не я е срам.
                      Самие седи до голия до кръста Умберто и м показва как тя прави рози от платнени салфетки...

# 147
Косьо достатъчно показва вярата си.Това,че не ходи да убеждава другите в това в което вярва,както правеше едва ли не Таня,нищо не значи.Константин всяка сутрин става,взима си библията,изслиза си на двора,мисли си някакви неща,чете си,и като свърши си се прибира,не занимава никого.Скоро си четеше пак отвън и пуснаха музика,цялата Къща се развилня,той си остана докато си свърши нещата,за миг не се разконцентрира или да спре.После си се прибра,и дори тогава не скочи да танцува и пее.

...А относно това,никой не иска да му целува краката,а да има малко уважение....
                       Уважение за вафли  Shocked? От теб вафли аз никога няма да взема  Naughty  hahaha.

Без значение дали е вафла или каквото и да е.Що не й дадат приятелките й?Тя що не си даваше нейните. Tired Не може единият ден като ти дават да ти е най-добрият приятел,и на следващият да псува като дърт каруцар. Моите уважение,към това че се опитваш да я защитаваш,но погледни я добре,тя не го заслужава.Смепна е много.Заради две вафли да изпада в истерии,присъщи на 60годишни стари моми.Никой не иска от нея нищо,нито да му е благодарна,нито каквото и да било,но разбира се,когато благодарение на даден човек си хапваш сладко вафли,на скедвашият ден когато ти каже- "Утре",трябва от ужавение да си изчакаш утре.Какво,ще умре ли без вафла?

# 148
Тази вечер ако Цецо не излезе няма да пусна кьорав СМС повече. Ако ще и Филип да е на номинация...

# 149
...Аз съм искала да уча богословие, по една или друга причина не е станало, на мъжа ми първото образование е богословие, познавам много хора, завършили това, повярвай ми Танчето е далеч от истината и то много Mr. Green Това не е като да учиш химия, или счетоводство, или математика...
                      Това, което споменаваш е много различно от това, което Таня ще учи  Peace. И не мисля, че има кой знае каква разлика с математиката, примерно...

Ангел не съм съгласна с теб Peace

Теология или богословие (от гръцки: θεος (теос) — Бог + λογος (логос) — слово) е съвкупност от религиозни доктрини за същността и божието слово и учение, което се основава на текстове, приети за свещено откровение. Предпоставка за съществуването на теологията е съществуването на достатъчно развити философски системи.

Ако Таня не учи Теология или Богословие /което е едно и също/, какво тогава ще учи и защо  го нарича с термина Теология??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт