Big Brother 4 - Кастингът

• 42 168
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 2 205
Виолета всячески се опитва да предизвика Константин. Който обаче грам не и обръща внимание, все едно тя не съществува. Евала Коце, продължавай в същия дух, не падай на нивото на тази болна жена Peace
Тя сега си е решила, че Коцето притежава агресията на нейния бивш мъж, който е упражнявал насиле върху нея, и сега си изкарва яда от него, върху Коце. Много е болна тази жена, ама много.

Че тя ако и на вън е такава, нищо чудно мъжа и да е бил агресивен. Аз ако съм две мин не я изтрайвам тая  #2gunfire

# 2 206
Ох сега Марти и Ум на двора. Падам от смях. Марти му обяснява, че в тяхната стая са все пръдльовци и започват да коментират пръцкането, кой го прави, къде го прави и как го прави, ох много са сладки Joy Joy Joy
Сега стигнаха до извода, че и Емилия тръткала Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 207
  • София
Нямаше ме и сега сядам и гледам ,нищо не правят, защо не спортуват?Свършиха ли с мисията?

# 2 208
Още не са започнали с мисията и ние чакаме,дано поне по скоро започне ,че заспахме Mr. Green

# 2 209
  • Някъде в Матрицата
Ами, хайде докато чакаме, да закусим - следобедно.

Peace

# 2 210
QueenyАми кафенце няма ли Embarassed Peace

# 2 211
Queeny ти ме уби с таз "закусчица", сега започвам обилно слюноотделяне и познай, ни работа ще ми спори, ни нищо Mr. Green

Събрани са в синята спалня и чакат, какво не се знае Wink

# 2 212
  • Някъде в Матрицата
Кафенце?
Носи сеееееееее!!!

Peace

# 2 213
Искаме мисия,искаме мисия Praynig Praynig Praynig
Днеска много скучно,нищо интересно,хайде бб да ги пораздвижи ,че ще се ядосаме Twisted Evil

QueenyАу много си мила ,мерси,голямаааааааааа да пораснеш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 2 214
Коце си говори с Нат, много са сладки и много добре се разбират:)
Много неща си споделиха двамата, а Самие не спира да слухти  ooooh!

# 2 215
Queeny  Crossing Arms
Има хора на диета.   Crossing Arms

# 2 216
Коце обяснява по какъв начин се е пречистил от дрогата Peace
Нат направо му прави проучване  bouquet

# 2 217
Коце си говори с Нат, много са сладки и много добре се разбират:)
Много неща си споделиха двамата, а Самие не спира да слухти  ooooh!
Peace взе ми думите от клавиатурата...миличкия за пръв път някой се опита да го разбере и се радва...понеже какъвто и да е това  е голяма борба със себе си за да преодолееш живота който си водил

# 2 218
  • Някъде в Матрицата
То се е видяло, че ще обърна офиса на кухня, но щом е за вас - всичко може.
Специално за Корина

Peace

# 2 219
Сега разбирам защо Коцето е толкова железен и спокоен,всичко е благодарение на вярата му и на това ,че стои над нещата както той го обясни.
Много интересен разговор...но не мога да пресъздам всичко Peace

Общи условия

Активация на акаунт