Big Brother 4 - Кастингът

• 42 129
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Аз пък от скука си пекнах гъбки с масло във фурната и си хапнах ,та преядох чак. 

За десертче  грозденце...

# 2 221
Сега разбирам защо Коцето е толкова железен и спокоен,всичко е благодарение на вярата му и на това ,че стои над нещата както той го обясни.
Много интересен разговор...но не мога да пресъздам всичко Peace
И на мен ми беше супер интересно, много подробно й обясни как се е чувствал, как се е зарибил и как е успял да се пречисти,чак ме  е яд, че Биги им прекъсна разговора  Crossing Arms Mr. Green
Нат го пита как издържа на отношението и постоянните нападки в къщата, той обясни, че не мисли лошо за никого и не съди никой, старае се да бъде отворен към всеки  и съзнанието му да бъде чисто Simple Smile Нат много му се зарадва  Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 16:37 от scent of a woman

# 2 222
  • София
Гадост, чакам цял следобед да гледам, те взеха, че го спряха. #Cussing out

# 2 223
Лудата пак е във вихъра си за една шнола Joy Joy Joy Joy Joy
Дано да дават щафетата Praynig

# 2 224
Е онлайн очевидно няма да дават нищо друго освен синята спалня ooooh!

# 2 225
При мен дават едно легло в синята спалня  Crossing Arms

# 2 226
Колелата са малки детски колелца Joy Joy с тях ще преминават на зиг заг Joy Joy.
На сайта нямам картина а на нова нямам звук #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3511 smile3511

# 2 227
Самието тоя път май няма да се измъкне hahahaи най вероятно ще загуби отбор Секуро hahaha hahaha

# 2 228
Не са колелца а моторчета Embarassed,днеска явно не ми е ден Embarassed

# 2 229
Състезанието започва след малко,до сега двата отбора явно разискваха точно как ще премине състезанието.
Ще ви предавам на живо какво става ,само дано имам картина Praynig

# 2 230
Отборите трябва да се подредят по ред,явно този път както те решат.Ту имам звук ту нямам и не мога всичко да чуя #2gunfire

# 2 231
Самието тоя път май няма да се измъкне hahahaи най вероятно ще загуби отбор Секуро hahaha hahaha
Ами тя стига се е измъквала, като не може да се справя със задачите, да се маха, никой не е длъжен да й търпи капризите  Crossing Arms
Умирам от желание да я вида на детско моторче  hahaha
dressta, благодаря за репортажите  Hug Hug Hug

# 2 232
Започват с чувалите  първа май ще стартира Лудата.............и картина нямам вече #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 2 233
Айде почва състезанието.
От отбора на червените първи е Коцето,а от сините Виолета.
Айде спряха картината. Crossing Arms

# 2 234
Да разледам синята спалня ,че отдавна не съм я виждала,егати тъпаците са тия,те какво си мислят че така ще си вдигат рейтинга ли  ау не ги е срам #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт