Big Brother 4 - Кастингът

• 42 124
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 2 235
Надничам през вратата на бб,дано видя нещо,било то и емоция да разбера поне как върви newsm78

# 2 236
Ум беше много бърз мина покрай вратата със страшна скорост на моторчето hahaha
Сега Коце май е наред,видях го как се върна с човала и след това се качи на моторчето
Самие явно бави нещата защото тепърва мяркам някой от синия отбор

# 2 237
Сега синия отбор нещо ръкопляска,явно подкрепят някой newsm78

# 2 238
Жоро тръгна с чувала,преди него е бил Марти,от червените никой не виждам

# 2 239
При мен дават едно легло в синята спалня  Crossing Arms

Ами то след така предложената следобедна закусчица какво друго остава освен да си полегнеш
  love001

# 2 240
Жоро се върна,но друг не тръгва,дали свършиха newsm78
Да свършили са ,нареждат се
Чакам реакции да ви кажа кой е победил newsm78

# 2 241
САМИЕТО ПАК Е НАСТРАНИ #Cussing out

# 2 242
САМИЕТО ПАК Е НАСТРАНИ #Cussing out

ОХ не се ядосвай. И нейния ред ще дойде.   bouquet

# 2 243
Хайде прибират се ,но всички са оклюмани

# 2 244
Ако и това състезание е пропуснала,да си ходи,тя какво си мисли,като е тръгвала знае къде отива #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 2 245
Колелцата са на части,разпаднали са се направо Joy,не са били моторченца Joy Joy Joy Joy Joy
Станах за смях Embarassed
Не ми е ясно още кой е спечелил,всички са в банята

# 2 246
Ха появисе якенце на леглото

# 2 247
  • Пловдив
Е добре де не е ли страшно тъпо да има няколко включвания на ден по Нова+ и те глупаците точно тогава да изпълняват някоя мисия, пък ние да гледаме я двора, я някоя спалня. На тези които гледат 24 часа няма как да им се разминат тези картини, щом ББ е решил да пази изпълнението на  мисиите в тайна. Но защо поне не ги съобразяват с излъчването по Нова+ не мога да разбера!?!

# 2 248
Манолката коментира Мрти-бил злобен,отвратителен и само се подигравал зад гърбовете на хората.Женя е на същото мнение Sick
Аз пък разбрах ,че е сънувал нещо такова. После Жени каза, че някоя си и  "чела", а тя нищо не усетила. Така стигнаха до някакво откритие за някого, но всичко беше свързано със съня на Манол. Нищо не успях да разбера, готвя и гледам болно дете Tired
Някой да каже, че ми стана интересно, но да бъде обективен, плс.
Жени говореше за четене в смисъл на баене  Peace. Каза, че е карала Самие да и бае, но нищо не е усетила, напротив, по-зле и станало. Друг път ходила и при туркини, и при циганки, баели и тя веднага усещала промяната. Чудеше се кой е най-възрастният в къщата, да и измие лицето.

# 2 249
ехооо пак съм тук и ще попоглеждам Hug

разходката мина супер -  благодаря, момичета, за пожеланията Hug

както виждам почти нищо не съм изтървала Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт