Big Brother 4 - Кастингът

• 42 169
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 2 535
добро утро  bouquet

За мен Иванина е изцяло виновна за състоянието на Данела. Как можа близо два месеца да я използва, а като чу за новите мъже реши, че Дани я излага и злепоставя.
може и да я е използвала близо два месеца, ама не чух Ива да и казва -  влюбена съм в теб, нашата връзка има бъдеще и тн...
мисля, че Дани не е толкова глупава, че да  си мисли, че Ива ще се влюби в нея.... мисля си, че Дани сама си се докара, понеже мислеше, че Ива ще и пусне, а после се появиха чувствата Peace

не почна Ива да реже Дани  малко преди да чуе за мъжете? Thinking

Иванина е ужасна - защо Умберто съжалявал Даниела, а нея не я съжалявал!Тя нямала ли сърце?Никога не била обичала Даниела, защото харесвала само мъже.Ама това не и пречеше да я използва.
в тази ситуация не е права разбира се, ама и е кофти понеже цялата Къща скочи върху нея( добре, че не чете и форума де Mr. Green )

и пиша всичко това, при положение, че Ива е многооооо далеч да ми е фаворит Peace От друга страна разбирам защо така скачате срещу нея, понеже и цИцо като ме разочарова, нямаше нещо, което да ми обърне мнението в положителна посока, но за манол прочетох само 1-2 пъти, че да и той си има вина , нооооо Ива е шлюта на всяка втора страница -  простоми е интересно защо?

надявам се, че приемаш това като дискусия, а не заяждане и тн

# 2 536
Добро утро!

Жоро и Танчето готвят в кухнята зеле, Таня мие чинии сега. Чува се гласа на Лудото Ленче... да вземат да й дадат някви хапченца и да я упоят до края на шоуто. Praynig

Таня и Жоро се карат, Жоро казва че Таня лицемерничела и постоянно си меняла мнението за Косьо, а тя: "Е какво, харесва ми да си пея с него!"

ББ ги събра в хола.

# 2 537
  • София

Ние сме българи и нека се подкрепим в това гласуване   bouquet

Peace

# 2 538
в тази ситуация не е права разбира се, ама и е кофти понеже цялата Къща скочи върху нея( добре, че не чете и форума де Mr. Green )

и пиша всичко това, при положение, че Ива е многооооо далеч да ми е фаворит Peace От друга страна разбирам защо така скачате срещу нея, понеже и цИцо като ме разочарова, нямаше нещо, което да ми обърне мнението в положителна посока, но за манол прочетох само 1-2 пъти, че да и той си има вина , нооооо Ива е шлюта на всяка втора страница -  простоми е интересно защо?

надявам се, че приемаш това като дискусия, а не заяждане и тн

Въпроса не е насочен към мен, но ако може и аз да кажа. Hug  Нормално е Дани да е по толерирана (поради липса на друга дума). Човек който е влюбен и преследва нахално обекта на чувствата си без оглед на реалността - колкото и да е досаден - винаги ще предизвиква повече съчувствие и симпатии от човека, който дава аванси, експлоатира, и после бие шут (и накрая се прави на жерва). Мое мнение. Peace На мен лично, ако става за въпрос, Даниела не ми е фаворитка, дори не мога да кажа че ми е симпатична. Но такива като Ива не ги понасям. Също толкова дразнещо е нежеланието на Лъскавото да признае дори най малката отговорност за ситуацията.  А при Иванина конкретно мисля че всеобщата неприязън се натрупва и от други фактори - позьорското поведение, нечистоплътността, прекомерното й самочувствие по принцип и звездоманията която я обхвана след като стана председател. Такива неща винаги дразнят много. А за капак в последните дни (от както е неразположена явно) стана и злобна. Мое мнение, пак повтарям. Peace  На мен след вчерашните среднощни разговори Ива и Жоро ми отпаднаха от любимците.  Засега фаворити са ми Марти и Нати. Коце също много ми се издигна в очите.

~~~

ББ им обяви бюджета - 616лв, от които им отнема 20% и остават 452лв 80 ст.  Изреди разни провинения. Накара Марти да свали конците които е вързал по камерите. Жени ще пише на дъската.

ПП. Абе на мен форума ми излиза по някакъв малко странен начин... на някой различен ли му е?  Ама може и да е от слабия ми нет.

# 2 539
  • София

и кво им казва 

# 2 540
  • Тук и сега
14:50ч - Биг Брадър ги е  събрал  в хола,за да подготвят седмичното меню,
същевременно им докладва кой кога е бил без микрофон (Иванина,Наталия,Мартин),
че Марти се е проявил също като е връзвал някакви конци на камерите,а Умберто е гасил лампите в мъжката спалня,което според Биг Брадър е строго забранено.Наказанието явно ще е в по-късен етап от съжителството им,за сега им се размина.

Какво мислите за идеята Панчев отново да се върне в шоуто?
Аз лично сам-ЗА Simple Smile

ПП. Saskia  при мен всичко е наред с форума

# 2 541
Панчев няма да се върне. Тия слухове циркулират практически от както излезе. Единия от кандидатите ще бъде избран от Комисията Sick а другия от зрителите.  Аз лично Панчев не го искам - скучен ми е дори само в минутката си на лайфовете, а какво остава да го гледам по цял ден. Не, мерси. Stop

ПП. Мерси sakrovishte!  На мен цитатите не ми излизат както трябва, шрифта е различен, фона е чисто бял... Ама явно проблема е в моя телевизор. Thinking

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 15:09 от Saskia

# 2 542

Подкрепям  Peace Много го харесвам.

# 2 543
  • Перник
Откакто обявиха новия кастинг, съм 98% Laughing сигурна, че Панчев ще го вкарат отново. И не от съквартирантите, а от зрителите. Може да се каже, че е забавен, привлича внимание с непрекъснатото си бъбрене и т.н. Даже си мисля, че това е ход на ББ4 да го вкара отново. Че то интересни и непрекъснато обсъждани личности не останаха. И целта не е да се вкара някой интелигентен, образован, симпатичен, синеок и висок поне 1,85 м, а да се вкара някой, който наистина да прави впечатление, да разбунва духовете и най-вече да увеличава и без това стопяващият се брой на зрителите.

# 2 544
до колктоо разбрах,жените ще изберат двама и тогава ще се гласува Peace

# 2 545
  • Paris
Аз лично Панчев не го искам - скучен ми е дори само в минутката си на лайфовете, а какво остава да го гледам по цял ден. Не, мерси. Stop
Чак пък скучен Shocked Той е всичко друго, но не и скучен.

# 2 546
Saskia
 писах по принцип, и това, че използвах цитат от Тайна не означава , че искам само нейното мнение!
 много се радвам дори, че писа Hug Heart Eyes  и ми трябваше точно такава гледна точка Hug

именно и аз мразя поведение подобно на това на Ива  Sick в случая както споменаваш манол
преследва нахално обекта на чувствата си без оглед на реалността -
и това също за мен не е положително качетсво, камо ли да съжалявам подобено поведение -  в крайна сметка сам се набута Манол между шамарите  -  образно казано Rolling Eyes

но както и в Къщата тук също не  се прояви обективност и затова заех страната на Ива Rolling Eyes - какво да се направя, че акто видя някъде несправедливост или дефокусирана обективност  и хуквам да  боря за нея Blush

ПП. Абе на мен форума ми излиза по някакъв малко странен начин... на някой различен ли му е?  Ама може и да е от слабия ми нет.
форума си е наред.. явно нета ти прави лоша шега Confused

ПП. Saskia  при мен всичко е наред с форума

категорично съм против Панчев да се връща Naughty... много ми е нати с неговото бърборене и плюс това когато го изгониха се държа още по арогантно и тъпо Peace

# 2 547
  • Тук и сега
Панчев няма да се върне. Тия слухове циркулират практически от както излезе. Единия от кандидатите ще бъде избран от Комисията Sick а другия от зрителите.  Аз лично Панчев не го искам - скучен ми е дори само в минутката си на лайфовете, а какво остава да го гледам по цял ден. Не, мерси. Stop
Скучен? Та на него устата му немлъква  blahblah ,но може би с този подбор на съквартиранти тази година и той
щеше да стане озлобен и дребнав....,но за съжаление неможахме да разберем.

# 2 548
  • София
Звездичка, нямаше ме , но споделям мнението на Saskia за Иванина. Не се сърдя, нито ще се карам или споря за някой или нещо. Всеки има право на мнение! Peace Отивам да си допека рулото -стефани.

# 2 549
Аз съм за Панчев  newsm18

Общи условия

Активация на акаунт