Бие ЮНСКО сърчице, а мами пляскат с ръце! Тема№3

• 14 579
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Фрея,  стискам палци  Praynig всичко да е наред и юни месец едно сладко  newsm32 Praynig

Относно кремовете, против стрии - всичко е много индивидуално, но все пак трябва да се опитаме да поддържаме кожата, колкото може по еластична. Сестра ми роди декември месец 2007 г. и докато беше бременна, четеше много и се ровеше в нета. Отзивите за маслото на Икаров са много добри - омазнява добре кожата, което спомага и за нейната еластичност, и е на много добра цена (за мен цената, не е от значение ако помага даден продукт, защото това остава за цял живот). Отзивите за Мустела също са много добри и аз лично за себе си реших, тъй като маслото на Икаров, не ми понася много аромата и цапа дрехите - вечер се мажа с Икаров, а през деня с Мустела  smile3503, пък дано да има ефект. Другото, което съм чувала и е важно, е че трябва да се продължи с мазането и след раждането, докато кожата се събира, защото вероятността да се нацепиш тогава е много голяма.

Поздрави от мен и лек ден на всички мамчета  Hug

# 61
Да се похваля-днес чух 2 сърчица  Kissing Heart  Kissing Heart

# 62
  • Варна
Прекрасна новина edno_momiche  Grinning Сигурно си мноооого щастлива Simple Smile Пожелавам ти да се развиват добре и догодина да си с две малки съкровища на ръце  Grinning

# 63
Поздравления и от мен, edno_momiche. Simple Smile Пожелавам ти лека бременност, всичко да е наред  и живи и здрави, юни месец  twin_neutral

# 64
Едно момиче  smile3501 да растат двете душички и юни месец с двойната количка на разходка!

# 65
  • Стара Загора

smile3501 Честити сърчица!

# 66

Честити да са ти!! newsm04

# 67
Здравейте, мами! Много благодаря на всички за пожеланията и милите думи. Вчера в нас беше някакво нашествие на баби, дядовци и прочие роднини. Но истинския купон ще е в събота и тогава ще ми е необходима голяма доза търпение и спокойствие. Но важно е рожденичката да е щастлива.
Искам да споделя моя опит от предходна бременност. Почти не съм се мазала с никакви мазила. Нямам нито една стрия. Аз качих много килограми, някъде над 20.Но цял живот съм спортувала и след раждането постепенно свалях килограмите и пак само със спорт, без диети. Чувала съм, че на жените след 30 год. не им се образуват стрии, така че се надявам този път това да ми помогне.
Честито на новите майчета!

# 68
  • Пловдив
Здравейте на всички и добре дошли на новите "юнки"!
edno_momiche, честито! Ти при кой доктор ходиш?
За стриите - с първата бременност се мазах с маслото  на Икаров, нямах нито една стрия, въпреки че качих 25 кг. За сметка на това пък си имам стрии още от тийнейджърските години  Sad.

# 69
edno_momiche, страхотна новинааа, браво на теб! Супер! Супер! Колко се радвам!  bouquet Simple Smile Само ние двете ли сме с юнски близнаци???

Да се включа и аз по темата за стриите - моя приятелка силно ми препоръча крема против стрии на Clarins, малко е скъп - намерих го за 80 и няколко лева. Но още не съм си го взела, защото ми миришеше по-силно, отколкото мога да понеса. Вероятно към 4-5-ти месец ще си го купя.
Иначе да ви кажа от два дни съм по-добре, намаля повръщането вечер (до 1 път). Може би помага катъкът Grinning, който си купувам от Била - хем е кисело мляко, хем има сирене, пък и чесънът добре действа на изтерзания ми стомах Simple Smile
И хапвам доста често през деня - през час-два гледам да хапна нещо малко, солено или кисело. Дано ви помогне моя опит...
Прекрасен ден на всички бъдещи и настоящи маминки!

# 70
Привет и от мен!
липсвах един ден, а имам чевството че при вас нещата са се развили като за 5 дни! вчера пътувах командировка до Букорещ Simple Smile Надявам се на малкото ембрионче да му харесва патуването  Rolling Eyes

bouquet и поздравления за новодошлите мами - станахме голяма дружинка!  Laughing
Исках да ви пиша за хапчетата ЕМИЛ, за които говорех последния път - ние ги купихме и наистина помагат! Поне за целия дене се чувствам много добре, само като изгладнея и не е добре....
С голямо любопитство чета за мазилата. все още не съм се информирала по темата, защото мислех че е рано.....

# 71
Здравейте момичета.
Добре дошли на новите момичета.Честити сърчица. Hug
Аз се разболях в крайна сметка,от вчера и хрема ме почна.Довечера съм на преглед и много се надявам вече да имам някакъв по-точен термин,и Somebody и мен да ме впише в списъка.
Мисля ,че е време да се запиша за първа фетална морфология.
Аз съм на супи.М Hugайка ми сноши ме изненада със спаначена.Нищо друго не съм яла,то бяха слюнки,то чудеса,направо чак треперх от кеф  #Crazy
Първо съм страшно гладна,после като се наям ми става гадно и така до следвашия зверски глад.

# 72
Я, колко много сте изписали..
Somebody, искам да те помоля в последния пост от старата тема да пускаш препратка към новата, или поне да пишеш, че има вече нова. Аз (пък и някои други може би) влизам в темите, където съм писала вече.
затова чак сега се усетих, нещо много се умълчахте.. Simple Smile

# 73
Един въпрос към повръщащите мами, сутрин преди да започне да ви се гади дали закусвате?Прави ми впечатление че в началото ми е малко гадно , но като се назакуся и всичко ми минава, на обяд е същата работа.Да не гладувате сутрин ей?

# 74
Я, колко много сте изписали..
Somebody, искам да те помоля в последния пост от старата тема да пускаш препратка към новата, или поне да пишеш, че има вече нова. Аз (пък и някои други може би) влизам в темите, където съм писала вече.
затова чак сега се усетих, нещо много се умълчахте.. Simple Smile

Multimodal пиша аз, всеки път, когато има нова тема, има и препратка, просто няма кой да чете внимателно, пък и се надявам следващия път някой друг да пусне новата темичка!! Wink

Kakadjena за да те добавя в листа, ми трябва и датата на термина ти!

Edno momiche аз му хванах цаката на гаденето, трябва да закусваш, да не ти се гади,виждам, че и ти си го установила!

Половината офис са болни, хремави, кашлящи , сега ме хвана параноята, да не се разболея и аз, всички са тук, щото близките им ги изгонили, да не заразят децата си, а знаят за мен! Малко съм бясна, дано ми се размине!

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 12:58 от somebody

Общи условия

Активация на акаунт