Мама ДЕКЕМВРИйка на тумбаче се любува как тати нежно го целува

• 15 519
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
мами,може би е раничко да питам за това,но акта за раждане на бебо от каде се взима,каде се записва името изобщо това не ми е ясно...... newsm78

# 91
  • София, в момента в любимото ми село Железница
мами,може би е раничко да питам за това,но акта за раждане на бебо от каде се взима,каде се записва името изобщо това не ми е ясно...... newsm78
От общината по местоживеене.

# 92
здравейте момичета.
днес щях да ходя на лекциите но не отидох.вчера вечерта ме заболя долу низко като менст болки заедно с това и кръста пих но шпа и магнезий и ми поотмина през ноща пак и сутринта но по леко и се отказах да ходя.а и на прителката ми с която щях да ходя детенцето и вдигна 40 градуса през ноща.май другия вторник ще ходя.
багажа за болницата почти ми е готов но така ми се иска да поизчака още.
аз от мойта лекарка съм много доволна съмнява ли я нещо прави всички иследвания да уточни нещата до тук слава бого нямаме проблеми.аз при нея ще раждам и само при нея ходя.миналия път и казах че имам сърцебиене пулса не слиза под 100 а и нагоре прати ме на кардиолог за по спокойно и той засече ускорен пулс но каза че най вероятно е от бебка и така или иначе не можело да пия нищо като родя ако продължава тогава ще го мислиме.
ех че дълго стана   Embarassed
лек ден на всички  Hug

# 93
verita76 на моя приятелка са го дали за нисък хемоглобин. Тя каза, че доста повръща от тези ампули, ама са добри, Пий, че е важно.

След раждането в болницата записват името на детето и имената на родителите. След 2 седмици отивате в общината по местоживеене и ви издават акта. После отивате в социалната служба, от общината ще ви кажат къде е за да подадете документи за еднократна помощ  -не забравяйте - АКТА ЗА РАЖДАНЕ НА ДЕТЕТО, ОРИГИНАЛ ОТ БАНКАТА С ВАШАТА СМЕТКА, 2 ЛИЧНИ КАРТИ ОРИГИНАЛИ И ЕДНА БЕЛЕЖКА, ЗА СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, КОЯТО СЕ ДАВА ОТ ОБЩИНАТА.

Дано съм била полезна.

# 94
Привет, сладури Simple Smile

Диди Hug беба ритка, за мое спокойствие Praynig

teodk74, голямо бебче, браво! Не се притеснявай, ще се справиш.

Соник, не се разстройвай, муцка. Едва ли сълзите ще променят безхаберното отношение на лекарите. Но пък спокойствието е важно заради мъничето.

Liliiv, нали ти имаш връзка с eternity? Как е тя, всичко наред ли е? Praynig

Ники, благодарско за полезната информация  bouquet

Айде, хубав ден от мен

# 95
последно беше казала че е добре и ще се обади на мен или на диди като се роди бебка.писах и но тя не отговаря ако имам новини ще пиша

# 96
Благодаря за бързите ви отговори-поуспокоих се малко. Преди 10 мин изпих първата ампула и ще чакам реакция, макар че тайно се моля да няма странична, а само положителна след 10 дни.
Иначе днес покрай лекарствата си купих и нещата за болницата-при нас искат лигнин, но аз си взех и едни мноооого дебели превръзки специално за родилки-20 бр. за 2 лева. За мен е малко рано да си глася багажа, ама с тези изследвания и болежки най-различни реших, че е по-добре да съм подготвена, а и времето си е страхотно, но не се знае до кога.
Така че да се възползваме максимално   Nature Sunny

# 97
  • София
Invisible ами мисля да отида поне още един път,но тя така постави нещата каточели няма да има нищо общо с мен вечеЧ
Ако е следила цялата ти бременност, би следвало и сега да те наблюдава Simple Smile
Това, дали имаш лекар за раждане нея не я касае. Нали трябва да ти следи тоновете по веднъж седмично в 9 месец.
В крайна сметка, ти може да искаш да родиш на общо основание и без избор на болница/лекар Wink Тя тогава има ангажимента да те следи до когато имаш нужда.

Друг е въпроса ти дали ще искаш да ходиш при нея след като се държи така Sad

Аз миналата седмица бях за трети и последен преглед на ЖК - да си взема направлението. Та ми взеха и секрет за микробиология.
Резултата е ОК, но честно ви казвам, акушерката така ми го взе, че щях да счупя стола от стискане - такава болка... #Crazy
Хилядократно съжалих - усещах го 2-3 дни после. И това отношение към бременна... Да си призная нямам желание да я виждам изобщо повече тази жена! #2gunfire

Аз така си разпределих прегледите последните 3 седмици, че да ме гледа поне веднъж седмично лекар на УЗ, за мое спокойствие. Миналата седмица беше доки, която ме следи, вчера лекаря за раждането, а следващия понеделник пак доки, която ме следи. И междувременно трябва да отида и за запис на тоновете в Токуда.

Нещо стоенето в къщи не ми се отразява добре, само си намирам повод да се притеснявам... Но още кашлям и ми е съвестно да се виждам с други хора - ще взема да заразя някой, а този грип е страшно упорит!
Днес следобед имам час за алерголог в болницата, за да тестваме упойките за секциото - стискайте палци всичко да мине нормално  Simple Smile

# 98
Verita 76, на мен хемоглобина ми също беше нисък по едно време и моята лекарка ми изписа Тотема. Изпих ги всичките и да ти кажа честно не съм имала никакви странични ефекти, така че не се притеснявай  Naughty

Аз днес си купих стерилизатор на baby lux за микровълнова, цената е повече от приемлива, а и една позната ми го препоръча. Каза е върши същата работа и  е като на Чико, Авент и др. по-реномирани марки  Wink
А вчера и аз стегнах багажа за болницата, знам ли кога ще се наложи да го използвам  Grinning така ми е някакси по-спокойно...

Алекс,  Hug  Praynig

# 99
Добър ден и от мен!
   Снощи не спах почти цяла вечер, но за сметка на това сутринта като съм заспала чааак до  12.30. Сега се връщам от разходка и кръста си го чувствам като счупен. Търсих подарък за мъжо, че сега на 6ти имаме годишнина (първата) и ми се иска да го изненадам, но нищо не харесах. Той уж е  в командировка, но ми намекна, че може да  ме изненада и да си дойде за 1 вечер. Дайте ми , моля ви,някаква идея за изненада .  Tada  Gift

plam, аз смятам да си взема стерилизатор за МВ на Dr.Braun , заедно с две шишета се продава и излиза около 25лв.(само стерилизатора). На мнение съм , че не всичко по-скъпо е със сигурност по-добро. Особено Авент прекаляват понякога с цените...

Хубав ден на всички тумбачета и бебоци!

# 100
  • София
Като чета за тези безотговорни лекари и така се ядосвам....
Аз досега нито едно изследване не съм си виждала- правят ми ги, след два дни звъня по телефона и ми казта, че няма нищо и след месец пак на лекар и пак изследвания и пак същото нещо. При прегледите също съм като страничен наблюдател, това вече много ме изнервя!! нищо не ми обясняват, лекарката си мерела и гледала, всичко си било наред....та сега в понеделник и мъжа ми ще влезе с мен, че явно аз съм много загубена...

Днес цял ден подреждам. Довечера ще ни слагат вграденото гардеробче в бебешката стая, ще сглобяват леглото на бебо и шкафчето и за целта трябва всичко да разчистя.
Бях попитала за ваничките и къпането на бебо, как ще процедирате? къде ще къпете?

Пожелавам усмихнат ден на всички!

# 101
Ех, момичета! Завиждам малко на тези, които са в 34-35-36 ГС, с по-едри бебета, че днес така ме е хванало шубето! На обяд ме заболя корема и така ме свиваше, че чак дупето ме маболяваше. Пих 2 магнерича, 2 но-шпа и сега се опъвам.... Рано ми е за такива изживявания...

# 102
Здравейте момичета!
Пак болежки,ама няма как.Още малко ще е така и после ще си гушкаме бебешоците Laughing

plam какво си сложи в багажа за болницата?А извинявайте за въпроса,ама понеже не съм наясно лигнин вземате ли си?мисля,че съм чувала,че някъде искат!

# 103
ей момичета тази сутрин в 10.30 се е родила Цветина на мама eternity  2300 кг и 45 см.

да е жива и здрава и много да ги радва.

почна се с хубавите новини дръжте се идват бебоците
.

newsm44  newsm68   newsm44  newsm51  Hug

# 104
Ей страхотна новина!

Почва се големият бебевалеж!

Да и е жива и здрава Цветинчето и много да радва мама и цялото семейство!ЧЕСТИТО!!!
Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт