Ноември носи новини добри-за всички ни ще има 2черти 3-9.11

• 8 474
  • 254
  •   1
Отговори
# 30
Скарлет, по-дългият цикъл и по-късната овулация обясняват по-ниските стойности. Добри са хормоните. Peace
Розила, гушкам те Hug.
Кали, благодаря ти за свещичката. Hug
Хариела, съжалявам, мила. Hug

# 31
Равалче,дано ти е на късмет новата темичка. HugСилно стискам палци Praynig Praynig Praynig
Хариела,Рози,съжалявам момичета WinkПрегръщам ви и двете Hug
Скарлет и според мен са  добри резултатите Peace
Маринекс,гуш и от мен Hug
Прегръдки за цялата банда Hug Hug Hug

# 32
Здравейте момичета,

Розали, Хариела  Hug

Бих искала да попитам, имате ли повече информация за безплатните консултации на д-р Конова в Пловдив на 09.11 в Пловдив. Дали д-р Тодорова ще е с нея? Къде можем да се запишем?

Благодаря предварително  Heart Eyes

# 33
  • близо до София
Хариела, Розали,  Hug
Равал, дано да ти е късметлийска седмичката, а после да повлечеш крак. Praynig

# 34
Рафал, нов месец, нов късмет! Хубава темичка!
Кали, имахте късмет с времето!Благодаря за свещичките! Голяма ли е Св. Димитър?
Скарлетnewsm78 за нисък пролактин май не съм чела. Сигурно е по-добре от висок.
Розали, само ще те гушна  Hug!
Хариелка и теб миличка  Hug
Комикс, отговорих ти на лични.
Цецинка, как е майка ти!
 Аз днес имах един тежък де, а утре се очертава да е още по-тежък  Tired  #Cussing outоще е началото на седмицата

# 35
  • по света и у нас
Равалче,много си е хубава темичката,благодаря!
Кали7,благодаря,че си се сетила за нас!
Хариелка,Розали по едно голямо  Hug!
Мира,съжалявам и аз миналата седмица я бях почнала зле и така си я изкарах цялата.
Аз днес слагах туршийка за първи път откакто съм в чужбината.Цял ден пекох чушки,режех и ситнех карфиолче,морковки,зелени доматки.Два вида направих,дано съм я улучила,че така ни се хапва зимата.Мъжо се шегува колко много ракия ще се изпие...Де да можех и пастърма да си правя.. Laughing
Лека вечер!

# 36
И аз се записвам в хубавата темичка. Равалче, дано ти е на късмет  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Рози, така не ми се искаше това да ти се случи отново. Толкова силно се надявах за теб. Много ми е мъчно, мила  spoko

Хари  Sad Hug

Цецинка, мисля си за майчето ти. Ако не се бъркам беше за днес операцията. Дано всичко да е успешно и да мине бързо  Praynig

МариКексче и аз те гушкам, сладкишче  Hug.

Кали, радвам се, че сте си направили екскурзия, сигурно е било много приятно. Разкажи малко повече, че да помечтаем  Hug

Мира, дано седмицата започваща трудно, да завърши прекрасно за теб  newsm10.

Скарлет, много са добре резултатите. Моят пролактин беше много завишен и след лечение спадна под границите и май там си стои. Според моята докторка ниския пролактин не е проблем, а и твоя си е почти в граница  Peace.

Мотонети, ще стискаме палци разбира се  fingerscrossed

Елгеделче, ти как си?

Утре е специален ден за милиони американци - ще си избират президент. Но докато те се вълнуват от това аз ще чакам резултати от кръвен тест. Ако знаете как ми е напечено, а утре не знам просто.

Гушкам ви всички  Hug Hug Hug

# 37
Дorait, браво за туршийката. Peace Аз си правя пастърма, обаче през зимата, ще ти дам рецептата, но трябва да е студено и да имаш ветровито балконче, но и да не се вижда от улицата. Wink

# 38
Може ли и аз да помоля за рецептата за патърма?

# 39
Добър вечер момичета ,записвам се в новата темичка с пожелание да носи много късмет на всички  Peace
Равалче много хубава темичка мила много ми харесва заглавието  Wink стискам палци да видиш двете чертички  Peace
Рози ,Хари имате едно голямо гуш и от мен  Hug
Аз днес взех излседванията на мъжо от простатния секрет и не е много добър  Sad,в смисъл има ентерококи,което не е чак толкова страшно и се лекува,утре ще се чуе с лекаря за да му погледне резултата и да изпише евентуален антибиотик,аз даже се чудех дали не трябва и аз да пия,защото според мен ние си предаваме един на друг тези бактерии ,вие как мислите  newsm78 .Според гинеколога ми тези бактерии пречат да забременя.........
Вече ми писна все нещо излиза някакви пречки,то не бяха хормони,то не бяха ПКЯ,сега и бактериите  Cry , почвам да се отчайвам  Sad
Пожелавам много късмет на всички момичета,стискам палчета на всички ви  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 40
cecitooo никакво отчайване, ще успеем всички Naughty
Грация стискам ама и на краката Praynig
комикс как си ? Отдавна не съм те засичала из форумчето Hug
Lali и аз да помоля за рецептичката Embarassed
marinex Hug
И ако някой съм пропуснала Hug
Лека вечер от мен Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 21:21 от motoneti

# 41
  • Пловдив
Ох,Рози и Хари нямам думи,мили момичета Cry
Моето майче днес я приеха и утре ще е операцията,тя ще ми звънне преди да влезе в операционната и аз ще отида да чакам какво ще каже лекарят,който ще я оперира.Моля се за майка всичкия късмет да е с нея утре,Господ да ми я пази,да няма лоши резултати след операцията Praynig Praynig

# 42
Цецинка ще чакам добри новини за твойто майче и ще се моля всичко да мине като по вода Praynig

# 43
Цецинка утре ще съм с теб мила ще стискам палци всичко да мине като по вода  Praynig Praynig Praynig

# 44
Здравейте, милички Hug
Хубава седмица ви пожелавам, и много поводи за усмивки Laughing
Аз малко изчезнах миналата седмица, бая попътувах. Бях в командировка, която ми изцеди силичките.
Пих кафенце с Маринекс, има и положителни страни от пътуването ми Wink Тази седмица пак по пътищатааааааа
Равалче, заглавието е страхотно. Дано ти е късметлийска тази седмица Praynig
Рози и Хари, гушкам ви силно Hug Ще дойде и нашето време Praynig
Цеци, стискам палчета за майчето ти fingerscrossed
Грация, дано това е твоят ден. Висоооооооооко ЧХГ да има Hug
Цецито, за съжаление понякога пътят е дълъг. Но ние ще го извървим, и ще бъдем най-щастливите мами, на света Wink
Тръгна ми тежко седмицата, дано не е толкова гадна до края Sad
Гуш за всичкииииии Hug

Общи условия

Активация на акаунт