Ноември носи новини добри-за всички ни ще има 2черти 3-9.11

• 8 499
  • 254
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте от мен Grinning
marinex скоро ще започне без вой тайничко да прави белички, аз така една сутрин се събуждам и се чудя какво се е случило, че не съм ставала 200 пъти и щом се появих в другата стая изненадата беше ужасяваща, бебчо добре се беше позабавлявал Crazy
nikolina-pikolina да ти е жив и здрав пълтнолетника, хапвам си от тортичката много вкусна изглежда  bouquet
сврачето   Sad Hug
volleyball дано наистина това е началото, и бързо да се върви напред Praynig
Грация  Praynig
Гуш за всички Hug

# 76
Ох , аз съм на работа , а малките сега са сами у нас  ooooh! Сутринта имаме две локвички на килима , и се принудихме да закупим подложка памперс и капки за приучаване къде се пишка.Опасно е обаче котките да не си променят навиците  #Crazy - луда работа  Laughing Laughing Мъжо понеже е една седмица по майчинство леко е луднал и мине не мине 20 минутки звъни и крещи  Joy Joy
Николинчо , да ти е жив и здрав племенника   bouquet

# 77
Мъжо понеже е една седмица по майчинство леко е луднал и мине не мине 20 минутки звъни и крещи  Joy Joy
  hahaha, напълно го разбирам
Ели, тормоз и пак тормоз щом е секуален!  Wink
Цеци, нали знаеш, че мислим за вас само положителни неща!
Кали, много ми се иска да вида Метеора.  Sad
Скарлет, дано сега имаш повече късмет от миналия път  Praynig
Ники, да е жив и здрав и да има много успехи!
СврачеHug

Моя приятелка чака бебе и много хареса един плетен гащеризон. Познайте какво ще правя цял ден  Wink искам да я изненадам като се видим следващия път. Party

# 78
момичета, за първи пт пиша тук и моля за съвет! търся мнения за фоликулометрия във варна - къде? в кисьови ми отказаха, александрво е ангажиран с ин-витро процедури, скочев не се занимавал с това, давидков сам ме отказа да ходя при него...

# 79
  • Пловдив
Милички,минавам само на бързо да ви кажа,че майка вдигна много високо кръвно и отложиха за утре операцията CryБлагодаря ви за подкрепата Hug

# 80
  • BG
Цецинка, тъкмо отворих темата за инфо за твоето майче, тя сигурно е много притеснена, дано утре мине всичко много леко  Praynig

Грация, и аз чакам да се похвалиш, дано този път ЧХГ- то ти е по- високо  Praynig

Аз чертая едни планове, но емоционално съм много изтощена. Мислех, че сълзите са ми свършили, а то.....

# 81
Розали , spoko spoko Heart Eyes дръж се миличко , сега е гадно , даже адски гадно , но след няколко дни ще намериш верния път за всичко  HugСъжалявам ,че плачеш ела да си те гушна  Hug
Цецинка , ще продължавам да се моля за твоето маме , а ти се опитай мъничко да се успокоиш  Praynig Praynig Hug

# 82
  • близо до София
Цецинка, стискам палци за твоята майчица, дано всичко да мине благополучно утре!

# 83
Ники,да ти е жив и здрав племенника  bouquet  bouquet  bouquet
Рози,сълзите ни никога няма да пресъхнат,но се моля скоро да плачем само от щастие Praynig
Цецинко,продължавам да стискам палци за майчицата ти Praynig
Грация,пише бе момиче.Цял ден си мисля за теб Heart Eyes

# 84
Цеци тя от притеснение жената е вдигнала кръвно, но утре всичко ще е наред, стискам палци и се моля Praynig
Розали и аз мислех, че ще ми свършат сълзите ама все от някъде изникват, дано скоро имаш повод за голяма радост Hug
marinex като те слушам и се спуквам от смях, моя мъж си работи вкъщи и с нашия зоопарк непрекъснато ми звъни, винаги поне едно от животните има проблем или е направило пакост Joy сега за да стане пълна идилията ни трябва по някое бебенце а на теб може и две, че аз няма да мога от раз Joy

# 85
момичета, за първи пт пиша тук и моля за съвет! търся мнения за фоликулометрия във варна - къде? в кисьови ми отказаха, александрво е ангажиран с ин-витро процедури, скочев не се занимавал с това, давидков сам ме отказа да ходя при него...

pisss опитай  в майчин дом, обаче при кого незнам  Hug

# 86
Момичета, имам си положителен тест  EFP preggo
Този път е 259 единици и ми казаха, че за първа Бета е добре. БРЕМЕННА СЪМ  newsm44 newsm68 newsm03
СЕга не мога да си намеря място от вълнение, просто вече не вярвах, че ще ми се случи.
Живот и здраве ще си имаме снежно човече  Nature Snowman в разгара на лятото.
Дай Боже само всичко да е наред  newsm17.

# 87
Момичета, имам си положителен тест  EFP preggo
Този път е 259 единици и ми казаха, че за първа Бета е добре. БРЕМЕННА СЪМ  newsm44 newsm68 newsm03
СЕга не мога да си намеря място от вълнение, просто вече не вярвах, че ще ми се случи.
Живот и здраве ще си имаме снежно човече  Nature Snowman в разгара на лятото.
Дай Боже само всичко да е наред  newsm17.

Пожелавам ти го от сърце. Praynig

# 88
  • в сърцето на един мъж...
Иха, Грациии, честитооо Hug Нека да ти върви леко и безпроблемно и да имаш най-хубавото снежно човече през лятото! Praynig

# 89
Грация страшно се радвам, всичко ще бъде наред, желая ти лека и безпроблемна бременност  bouquet Hug Praynig
Сега искам хубавите новини от всички вас да завалят Hug

Общи условия

Активация на акаунт