Ноември носи новини добри-за всички ни ще има 2черти 3-9.11

• 8 505
  • 254
  •   1
Отговори
# 90

Честито, Граци  Hug
Много се радвам на тази новина  Heart Eyes

Рози, съжалявам че си толкова отчаяна в момента.
Дано час по-скоро намериш светлинката, която да те довете до успеха  Hug Heart Eyes

Цеци, надявам се това да е последната пречка преди успешно да мине интервенцията  Praynig Hug

момичета, за първи пт пиша тук и моля за съвет! търся мнения за фоликулометрия във варна - къде? в кисьови ми отказаха, александрво е ангажиран с ин-витро процедури, скочев не се занимавал с това, давидков сам ме отказа да ходя при него...
Ако ходиш в Майчин дом - не прави фоликулометрия при Станева или Халачева...от опит казвам.

Имам един въпрос към Вас  Thinking
Сблъсквали ли сте се Вие лично, или Ваши познати, а Вие да сте запознати с диагноза: Хемангиом. И да ми кажете как се развиха нещата. Благодаря предварително   bouquet

# 91
  • в сърцето на един мъж...
Розичке, в темата на Бърди в зачатие, една от майките беше питала за тези неща и той й обясняваше какво точно да прави. Може да питаш на лични доктора, вярвам, че няма да ти откаже информация и ще отговори адекватно на всички въпроси.

# 92
  • София
Грация Честито,ти го заслужаваш,бъди щастлива! Hug

Цеци моля се всичко да мине добре утре  Praynig Praynig Praynig

# 93
  preggo Грацийка, честито още веднъж! Пожелавам ти лека и приятна бременност!

# 94
  • BG
Грация, честито мила, това е страхотно  Hug

# 95
Ей Грацийке, айде едно голямо честито.  Hug Hug Hug

Много се zарадвах на таzи новина.  Laughing

Цеци, тя от притеснение е вдигнала кръвно майка ти. Дано утре всичко да е наред.  Hug

# 96
Гея, знам Simple Smile Ама толкова хора има на главата си, че сега и аз.
Доста прерових из нета, но хемангиом в окото не видях - по точно на долния кепач от вътрешанта страна. Навсякъде другаде, само не и там. Исках да питам, ако някой се е сблъсквал с това чудо, дали наистина ще регресира (макар всичко да е до индивидуалният случай) с времето.

# 97
Благодаря, момичета за подкрепата. Аз още не мога да проумея новината. Дано всичко е наред, доста се измъчихме, докато стигна дотук. Чак не мога като хората да се зарадвам, едно ми е свитичко под лъжичката, но ще свиквам с мисълта, че ще съм МАМА  Laughing.

# 98
Здравейте куклички ,сега се прибрахме с мъжо ,бяхме на гости пийнахме ,хапнахме добре и сега....... Rolling Eyes
Грацийка честито миличка,леко бременеене ти пожелавам  Hug
Цецинка ще стискам палци за майчето ти ,всичко да е наред  Praynig
Сравче мило изпращай бързо лелята и после обстрел  Laughing
Ние с мъжо от утре сме на инжекции 5дни  Weary ,заради гадните бактерии  Sick
Естрадиола ми  е 20.97,по телефона ми продиктуваха резултата ,само дето аз незнам какво означава това дали е добре или зле  newsm78
Маринексче,Сравче,Миле,Грацийка,Цецинка,Черна розичке,Гея,Мотонети и всички други момичета,съжалявам ако пропускам някоя от вас,всички имате едно голямо гуш от мен  Hug Hug Hug

# 99
Грация честито миличка HugЛеки и безпроблемни девет месеца Praynig Praynig Praynig

# 100
Грацийка, Честито, миличка!  Лека и безпроблемна бременост до края!   bouquet
Цеци, опитай се да поуспокоиш малко майчето си, че сигурно от притеснение е вдигнала кръвното. Дано утре всичко да е наред!  Praynig

# 101
  • по света и у нас
Грация,честито   bouquet!Лека и безпроблемна бременност и още по леко раждане на най здравия и сладък бебок! Hug

# 102
Добро утро бригадата  Laughing
Грацийка , честито мило , сигурна бях, че ще ни зарадваш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Леки 9 месеца и сладък финал ти пожелавам   bouquet Laughing
Цецинко , и днес ще се моля за твоето майче , ще стискам палци всичко да мине добре  Praynig Hug

Лек и хубав ден на всички  Laughing Hug Hug

# 103
Грацийке,  Hug Party  bouquet Бягам, че ще закъснея за работа, ама може ли да пропусна добрата новина!

# 104
Добро утро на всички  Hug

Маринексче мерси за кафенцето , навреме както винаги  Wink

Грацийка , браво мила , аз бях сигурна в успеха ти , явно с тебе заедно ще вървим  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт