Ноември носи новини добри-за всички ни ще има 2черти 3-9.11

• 8 506
  • 254
  •   1
Отговори
# 105
  • Видин
Грация  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Браво, много се радвам за теб!А сега се пази и пази снежното човече!Лека бременност и много сладък бебок!  Hug

# 106
Грациииии    love001  love001  love001 аз не съм изненадана-знаех че това е твоето бебче сладоледче  Hug Hug Hug
Бъди щастлива сега радвай се на момента Hug Всичко ще е наред със сладоледчо(някакси ми дойде отвътре да го кажа в мъжки родnewsm18 newsm18 newsm18

# 107
Добро утро и от мен 
вчера цял ден нямахме нет на работа, а снощи лежах с една електрическа възглавница на ухото та съм пропуснала хубавата новина
Грация честито миличка  newsm44 newsm51   bouquet леки и безпроблемни девет месеца  ти пожелавам Hug

Цецинко и днес стискам палци за майчето ти  Praynig Praynig Praynig
Свраче spoko а за снимки малко по-късничко че са доста Hug
Маринекс  ние имахме едно килимче за зверчето /всъщност три еднакви/ и то си ходеше само там, само дето перях и простирах сутрин и вечер, и то през декември Crazy по едно време започна да излиза на вън и стискаше докато се прибере на килимчето - луда работа Shocked, ама на три месеца изведнъж спря да прави такива белички. Иначе нощем го слагах на земята до мен и ползваше пръста ми за беберон, в противен случай от неговото скимтене целия блок беше на крака Simple Smile
Николинче да ти е жив и здрав племенника   bouquet
Мира пожелавам ти да видиш Метеорите  Hug, аз не бях го планирала просто се случи
да помрънкам малки не мога да се свържа с доки, а беше казал да му звъня  и съм  в неведение какво да правя

# 108
Грациелке ез се развълнувах повече от теб като прочетох че имаш положителен тест. Знаех си го просто. Толкова много се радвам за теб та чак се разплаках. Много те прегръщам и ти пожелавам лека бременност и казах ти че всичко ще е на ред. Явно концерта на Мадона ти е повлиял положително.  Hug Hug Hug

# 109
Добро утро момичета Hug
Благодаря на маринексчето за кафенцето,пу удвойна доза за мен
Ние с мъжо отиваме да ни бият инжекциите,как го е страх милия ако знаете  Sick
Дне спак ще ми е гаден ден май,събудих се пак с главоболие  Sad , нямам думи.......
Прегръщам ви силно всички  Hug Hug Hug

# 110
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, да помоля за малко палчета днес Hug
прокървих нещо от снощи и на обяд съм на док

# 111
Гея стискам миличка и на краката Praynig Praynig Praynig

# 112
Гея, много силно стискам палци  Praynig Praynig Praynig Дано да не е нещо сериозно и всичко да се оправи възможно най-бързо  Hug
Цецинко, и за твоето майче много силно ще се моля  Praynig Praynig Praynig
Грация, честито   bouquet Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам.

# 113
Гея, стискам палци силно. Дано не е неЩо сериоzно.  Praynig ПиШи Щом се върнеШ от док, че Ще те мислим.  Hug

# 114
  • София
Гея стискам палци днес за теб,дано всичко е наред след прегледа  Praynig Praynig Praynig

# 115
  • в сърцето на един мъж...
Мерси, много си ви обичам, да знаете Hug Heart Eyes
Обещавам да пиша веднага след прегледа!

# 116
 Hug Geia, стискам палци всичко да е наред.
  При мен нещата станаха доста сложни. Имам инфекция на палеца от 3-4 години вследствие на травма, която е хронична, възпалява се и затихва, но с времето води до лош край. Тук лекарите обещават да я победят, но процедурата е много тромава на безплатното лечение. Първо бях насрочена за началото на септември, но я отложиха защото тук не режели туку-така, трябвало им още време да наблюдават пръста ми, който е на дясната ръка. Вчера имах нова дата за операция, сега решиха, че се възпалил много и не може да се оперира, предписаха ми антибиотици за трети път. Сега на 25 най-ранна дата, обещават всичко да преключи, а аз съм на кръстопът, защото поради тази причина отлагам толкова време инв. процедурата си, за която съм записана за 1 декември и ще се получи веднага, оперирана да пътувам за България и веднага започване на стимулация според цикълът ми.
Ами ако ме отложат пак, ще са необходими ми необходими отново подържащи антибиотици и всичко отива по дяволите. Много ми е криво, защото не съм първа младост и ме е страх да не се откажа на финала.

# 117
Здравей те милички  Hug
Грация честито   bouquet
Гея  Praynig Praynig Praynig
желая ви приятен ден Hug Heart Eyes

# 118
Гея миличка стискам всичките си палци всичко да е наред и знам, че ще е така.

Чакаме хубави новини от теб. Ще да е нещо хормонално, няма да се даваш, ей!!!

Звънях да видя как е Алекс, стабилна е, наддала е още малко, но нямаше лекар да каже какво е станало с очния преглед, който е изключително важен. Отивам към болницата. Моля се всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

Целувам ви!!!!

# 119
Николина, чакам и от добри новини. Дано всичко е наред с малката Алекс.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт