Ноември носи новини добри-за всички ни ще има 2черти 3-9.11

• 8 508
  • 254
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Грацийка, Честито и тук! Знам, че сега не можеш да се отпуснеш и да повярвяш напълно на щастието си, но ти пожелавам нищо да не го помарачи и всичко с теб и твоето сладоледче да е наред от тук нататък! Много те прегръщам  Hug Hug Hug

Цеци, мила, моля се за майка ти  Praynig Praynig Praynig Да минава тази операция и всичко да е наред, добри новини чакаме!!! Praynig Praynig Praynig

Свраче  Hug

Ники, кажи на Алекс, че всички се молим за нея и много я обичаме! Тя е нашата гордост, най-смелото и силно бебе!!! newsm51

Гея, ще се моля да не е нещо сериозно. Веднага да ни пишеш! Само спокойно, миличка   action032

# 121
Грация честито,толкова се радвам на + тестове
Цеци с теб сме  Hug
Ники чакаме добри новини
Гея,дано не е нещо сериозно  Praynig
днес отидох в клиниката да си оправям документите с болничните и те направо ми взеха кръв за теста,може би е рано,но все нещо ще излезе,най-рано утре вечер,или в петък
как ще спя довечера ...
целувки  Heart Eyes

# 122

Ники , чакаме те с добри новини  Praynig Praynig

Гея , стискам силно палци , всичко ще е наред  Praynig Praynig

Равалче , напълно те разбирам как се чувстваш в момента , но мисли положително , ще успееш  Praynig Praynig

Аз днес бях пак на зъболекар , за първи път ми вадиха нерв , бях толкова притеснена и по едн време нещо взе да ме боцка в корема , реших да го давам по-спокойно , че това бебче го напълних с адреналин  Mr. Green . Както и да е  въобще не боля , в петък пломба и да се надяваме да нямам повече проблеми със зъбите

# 123
  • в сърцето на един мъж...
Бързам да се отчета, незнайно по каква причина има кървене от матката. Спряха ми аспирина за една седмица, сега пълна почивка до следващия преглед и спокойствие. Беба е добре, мериха й тоновете, казаха че това не я е засегнало по никакъв начин и няма опасност. Олекна ми малко на сърцето Sad Благодаря за палчетата Hug
Ники, дано всичко е наред с бебоната! Praynig

# 124
Гея радвам се че всичко е наред с беба  Hug
Бъди спокойна  всичко ще е ок  Wink
На нас ни отложиха инжекциите за утре ,трябвало 1во проба да се направи и така,на мен като не са ми било от дете инжекции и съм забравила,така че от утре сутрин започва чудото  Sick
Времето в е много мрачно и гадно нищо не ми се прави един мързел ме е налегнал  ooooh!
Гушкам ви всичкии  Hug

# 125
Равал, дано тестът да е +++++ Praynig Praynig Praynig
Минди, без упойка ли ти вадиха нерва  Shocked
Зюмбюлче, аз си мислех, че там процедурата не е толкова тромава Sad Ще ти стискаме палци всичко да мине по ред и нещата да не се застъпват!  Peace
Гея, ще те наблюдаваме какви ги вършиш Naughty Ставай само да ни пишеш как си и пак в леглото  Wink
Кали, дано другата година да се разходим до Гърция!
Ники, моля се да няма поражения!  Praynig
Цецито, нищо не прави, почивкаааа! Simple Smile

Да ви се похваля, свалих 2 кг. Не съм била на диета  newsm78. Може ли да е от нормализирането на ТСХ? Преди беше 3,30 а сега е 2,47.

# 126
  • Sofia
Гея, всичко ще е наред!  Hug Спокойствие ...

# 127
  • Пловдив
Мили момичета,няма операция,майка не сваля кръвното,до кога ще е така не знам Cry
Грацийка,много,много се радвам за теб и за твоите сладоледчета,миличка HugОт все сърце ти желая прекрасна бременност  bouquet
Равалче,моля се за най-добрата новина от теб Praynig
Гея,никакво мърдане,пиле,почивка,глезене,обгрижване Hug
На всички,които без да искам пропускам силна прегръдка HugИ много ви благодаря за подкрепата Heart Eyes

# 128
Може ли да е от нормализирането на ТСХ? Преди беше 3,30 а сега е 2,47.
я да ви питам за това ТСХ,защото незнам вече какво да си мисля
в началото на годината 4.25 - в граници
сега по време на процедурата 4.12 - пак в граници,но искаха да прекратим инвитрото,защото няма да се получи
на следващия ден 2.7 - как пада така за 1ден не ми е ясно
та въпроса ми е : колко трябва да е това ТСХ ,че да не пречи newsm78

# 129
Минавам да почерпя-днес с милото имаме годишнина от църковния брак.

Ще ви чета по-късно.Ако има някой за стискане на палци,стиснала съм ги Praynig

# 130
  bouquet Ели, честита ви годишнина. Пожелавам ви много здраве, щастливи мигове заедно и не море, а океан от любов !!!

# 131
  • София
Ели Честит семеен празник!Бъдете здрави,щастливи и сбъдване на всичките ви мечти.  bouquet

Цеци  Praynig

# 132
Елгеделче, честита ви годишнина. Много любов, много здраве и плачещо вързопче най-скоро  baby_neutral.

Гея, всичко ще се оправи. Най-важното е, че бебката е добре  Peace.

Цецинка, продължавам да се моля за майчето ти  Praynig.

Равал, стискам палци. Дано твоята прекрасна темичка да ти донесе и на теб късмет. Знам колко ти е напечено сега  Hug. Не знам нищо за хормоните, но важното е, че е паднал и не сте прекъснали процедурата.

Минди и аз много мразя зъболекари, мисля, че всички зъби са ми под контрол, но явно при бременност не се знае от къде ще дойде проблем. Дано да не те болят други зъбчета.

Ники, с теб съм  Hug. Малката Алекс ни е любимка и силно се надявам да расте голяма без никакви проблеми  Praynig.

Зюмбюлче, много съжалявам за това препятствие. Дано да го преминете и да поемете пътя към плачещата мечта  Peace.

Гушкам ви всички. Чета вашите поздрави и чак тогава осъзнавам, че се отнасят за мен, просто ми е невероятно. Оказва се, че сте вярвали в успеха ми повече от мен и съм ви благодарна. Елси, ще видим дали имаш усещания за пол  Hug Разбира се, че нямам претенции, но и на мен в мъжки род ми идва да му говоря  Grinning.
От снощи минах на прогестеронови инжекции в Д-то, защото вагиналните явно не стигат. Много ми е нисък прогестерона, но вярвам, че инжекциите ще помогнат и нищо лошо няма да се случи. Май за нас наистина няма спокойствие  ooooh!.

# 133
  • тъгата в мен
Ели,честит ви семеен празник!Догодина-в троен състав!Слушай и изпълнявай! Hug
Цеци,на майка така и отлагаха операция на щитовидната...Ама като разбра,че хич и няма да я погледнат и даже ще и кажат да си тръгне докато не си нормализира кръвното,се стегна(и досега не знам как) и стана работата!!!Стискам палци майчето ти бързичко да се подготви психически за операцията!Да идва и да заминава...
Грация,чак сега ти честитя щастието,което те споходи!Спокойна и красива бременност ти пожелавам с един пиклив и ревлив резултат на края! Hug
Гея Praynig сигурна съм,че всичко ще е наред!Не се притеснявай,най-важното е ,че бебо е добре!

Мира,браво за килцата!Ама да не се окаже,че и ти си под 55 кила..тогава вече... Laughing
Равалче,дано късметът да е на твоя страна!Заедно ще дочакаме новината! Praynig

# 134
Свраче, не са ми точно 55, почти до 60 стигнах, но аз се чувствам тежка!

Общи условия

Активация на акаунт