. И сега ми идва на ум, че за каквато и мръсотия да разбере, Лале я приема като абсолютна истина. Май нито веднъж не видях да подложи видяното на съмнение, да се опита да помисли. Така и сега... повярва на Пелинсу, при положение, че я знае каква гадина е. И още нещо си мисля... Разбирайки за наследството, Лале се чувства използвана. Сякаш забрави как започна историята с женитбата им. В началото май всички гонеха своя интерес - семейството на Онур наследството, семейството на Лале - баща на детето, за да не се "мъчи" Лале. И може да ме линчувате, но аз си спомням как Наргис светкавично напусна работа, защото ще имат богат зет. Що ли ми се струва, че някакви такива мисли имаше и в другите глави от с-во Йенилмаз
Любовта дойде по-късно и стана най-важната причина Лале и Онур да се оженят. Ами как пазаруваха преди сватбите Сонгюл и сие... очите им бяха като татарски кюфтета от лакомия. Значи тогава всичко им дойде точно по мярка и парите хич не им пречеха. Освен това - Лале нямаше нищо против т.нар. връзка на Онур и Пислика - важното беше детето да има баща и дъщерята да е омъжена, че да не я одумват. Е да ме прощават, ама аршините им много различни и паметите им много къси. Лале не искаше парите на Онур, ама тоалетите й се увеличаваха в геометрична прогресия... Детето сама щеше да си го гледа, а изведнъж се сети за мечтата си - с кърмаче на ръце. Ми къде беше тази нейната мечта докато беше при майка си и работеше в цветарницата.
.

за новата темичка.
отколокото с Онур. 

че даскалЯ иначе хич не го виждам. 

както навремето на д-ра.

както навремето на д-ра.

както навремето на д-ра.
сигурно и с някоя нейна вещ. 
заради онлайна, като нищо, озета е почти към края?!

Бетюл се посипа с брашно от кеф.
забрави ли как започна историята им!?
Всичко беше случайност и заради бабката се заговори за сватба, а се ожениха защото се обикнаха. Препоръчани теми