Дружина Дюканска - весела, но не пиянска - 132

• 53 306
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 900
Добро утро!
Честит рожден ден на Изаура9  newsm51
ros4o,lepidopteria smile3501

# 901
Добро утро, момичета и момчета!

Нямах възможност да влизам в темата последните няколко дни, няма да мога и следващите. Вмъквам се само да кажа, че преброяването за срещата е резултатно.  Wink На тези, на които не съм отговорила на мейлите, ще отговоря най-късно утре.

Хубава седмица на всички!  bouquet

# 902
  • София
Добро утро  дами и Тунинг Hug,

Гледам Росчо са му повлияли ритниците  hahaha, честито  Hug
Изаура 9, Честит Рожден ден
Тунинг, събуждай се и докладвай какво видя сутринта на кантара  Laughing
Аз в Събота видях 50,400 кг, ама съм на ПЗ та днес бях 51,100кг, вчера ометох 1 тава с мусака с тиквички  hahaha, но се надявам утре да почне пак да падат килцата  Flutter.

Имам питане до дамите организиращи срещата, ще изтипосате ли списък кой ще идва. Мъчи ме само едно, все още не знам дали някоя от бабите ще гледа Каката и дали няма да дойде с мен, та поради тези мои мисли дали наблизо ще има нещо като детски клуб, че трудно се удържа почти 3 годишно хлапе да седи на маса, повече от 20 мин  ooooh!.
Хайде лек и усмихнат ден

Abrakadabra, аз точно за тебе питах  hahaha, извикала съм те телепатично Laughing.

nas, какви са тия звездички в подписа, влизах ама нищо не разбрах ooooh!.

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 10:05 от Furia

# 903
      Добро утро МИЛИ ДАМИ И ТУНИ!!!  newsm51

Браво на Росчо и lepidopteria  за постигнатите резултати  newsm10

Честит рожден ден на Изаура9  newsm59

Днес даже нямах време да стъпя на кантарев , но като се усещам по обиколки как съм според дрехите , купеното от мен панталонче вече виси и направо вече незнам голям проблем с тези дрехи , а за работа трябва да съм прилично облечена! Същото се случи и с панталона който взех около 20 минария месец!!!  smile3515 Сега ще ги събирам всички дружно и при моята любима шивачка !

Момичета от Бургас да не забравите днес имаме срещичкааа в 18.00часа в Мърфи!!!    newsm51

Весито 5 .......... либяте   love001

feelgood  пак си много полезна с твоята информация ! Мерси  newsm10

Към ВСИЧКИ желая ВИ спорна и ползутворна седмица , изпълнена с много минусчетааа и хубави емоции и усмивки !!!  newsm10 newsm47 newsm03

# 904
Здравейте
Включете си да гледате Искрено и лично

# 905
Здравейте момичета и момче!

Изаура 9, честит рожден ден! Бъди здрава и постигни мечтите си!

И аз да се похваля - -1кг, затвърди се днес. newsm68
Нищо, че чакам МЦ.
След малко ще коригирам линийката.

# 906
  • София
Добро ви утро и от мен! Пожелавам ви усмихната и приятна седмица, много минусчета и весели изживявания!   love001

Ros4o,  бравооооо!

Lepidopteria, честито ти минусче!

Изаура9, честит рожден ден!   bigdance2

polq28, изобщо не са малко!

Шуши80, ха-ха-ха! Това е един от големите негативи на режима! smile3521

Много вЪ УбичкЪм!  Hug  Hug  Hug   kiss

# 907
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Sad Тази сутрин тежа 92 килограма. Казвайте какво да правя, че ми иде да изям кантара и после ритуално да си направя харакири tantrum

# 908
  • София
Тунинг  Hug няма да се тръшкаш, в началото винаги е така! Карай си ПЗ до четвъртък, без гали, екстри и нишестени  Peace В четвъртък - П и после пак ще го мислим, ако не са се разкарали килата  #2gunfire Гадно е, така е, но да те успокоя - случва се на почти всички в 3 фаза  Mr. Green

# 909
Добро утро
Ей тунинг я не се шашкай бе. Изчакай протеиновия четвъртък и ще видиш за какво става дума.
Аз какво да кажа че след ПЗ пак имам 1.200 кг + направо вече не издържам ще се разрева
Абе май ме е хванала депресията, НО не е от режима спокойно. От мрачното и тъмното е!
тони МЯУУУ!!!!
Обичам ви !!!!!

# 910
  • Варна
Здравейте Hug
Аз днес нямам промяна, но то всеки ден не може...Радвам се за момичетата, които имат минусчета. Peace
Ros4o, Lepidopteria, gulbenur   smile3501
Туни, стига се тревожи.  Naughty Ще се нормализират нещата. Май не е здравословно да се теглиш всеки ден. Тегли се след протеиновия четвъртък.  Hug
Приятен ден и усмихната седмица на всички!   bouquet

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 10:43 от mar4ela5

# 911
  • София
Тунищеееее, мрънльо такъв! Стига се шашка, че плашиш и другите! Нормално е да има плюс след първата гала. В края на седмицата всичко ще си е наред!

# 912
До "krikri" - Да разбирам ли, че аз няма да карам 3-та фаза, както е по книга?

До "cote" - Ако ще ревеш - Моля, след мен!

До "mar4ela5" - Свиканал съм да се меря сутрин, няколко пъти през деня и вечер. Ако ще качвам по 3 килограма след всяко хранене на нови храни - искам да го знам!

До "nelsun" - Ако в края на седмица не е наред - ще ТЕ държа лично отговорна  condomuu

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 10:45 от tuningmania

# 913
Здравейте Дюканки-сладуранки,на 03.11 започнах диетата направих 7 дена ударен режим,но нямам свален даже 1 кг.(тежа 61 кг висока съм 160 см) искам са сваля до 54-5 кг.Правя всичко по книгата но уви........ Възможно ли е по късно да започна са свалям?Чета доста нещата които сте написали,с по-голям опит сте Grinning така ,че моля да ме посъветвате.Благодаря ви  bouquet

# 914
До "pepi-kuko" - Кажи ни какво ядеш през целия ден. Имаш много малко за сваляне и е нормално да стане по-бавно, но чак да не мръднеш..

Общи условия

Активация на акаунт