тест за овулация

• 274 399
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 1 035
leia, ако правилно разбирам от лентичката ти имаш още 4 дни преди тест ли  Simple Smile и аз толкова ама май ми е ясно вече какво ще покаже. Успех Simple Smile

# 1 036
leia, ако правилно разбирам от лентичката ти имаш още 4 дни преди тест ли  Simple Smile и аз толкова ама май ми е ясно вече какво ще покаже. Успех Simple Smile

Да, кога най-рано мога да се тествам  Embarassed

Така и не видях положителен тест за овулация, но дано най-накрая да видя положителен тест за бременност  Praynig

# 1 037
За кръвния ... 10-12 дена след предполагаемата овулация, която при тези тестове, най-вероятно е или в деня с най-бледия резултат,т.е последния, който има втора черта макар и бледа, или следващия първия, в който няма, за уринния ... като ти закъснее, тестовете за бременност, които аз взех заедно с тези One step, синичките, макар и с висока чувствителност от 10mIu нищо не отчетоха 4 дни по-рано поне при мен Simple Smile

# 1 038
Здравейте момичета!  Аз също си поръчах тестовете за Ову от ибей, но нещо се бавят вече мина седмица и още ги няма. Вашите за колко дни ги пратиха? И аз се взех One steр, но докато ги чакам си взех едни от аптеката на Овю и ги започнах от вчера-10 ден, засега са много отрицателни дано скоро да видя и положителен, че по- миналия месец нямаше изобщо положителен.
 Успех и на вас newsm10

# 1 039
Здравейте, при мен е голяма борба да си уцеля овуто, защото ми е нередовен цикъла. То не бяха тестове всякакви, ту порозовяват ту не ама така и не стигнах до същински резултат. 4месеца бебеправихме след 19 ден,и случайно при лекарски преглед се оказа че има току що пукнал се фоликул и овуто ми било на 7-8ден!Втурнах се като луда към нас да действаме с мъжа. И сега е Голямото Чакане. Не се доверявайте на табличките в тестовете.

# 1 040
здравейте
и аз пак съм объркана с тези тестове,миналия месец си изпуснах овулацията (ако е имало) беше толкова кратка,че докът на единия ден имаше една бледа чертичка на другия вече нищо.Но този месец е съвсем обратно ,вече 5 ден имам ярко изразена 2ра чертичка newsm78
И исках да попитам за мнението ви дали не съм бремена newsm17 newsm17
а е много рано за тест за бременнот

# 1 041
Защо да си бременна сега? Заради чертичката на теста за овулация? Не искам да съм лоша, но не е гаранция.

# 1 042
ами незнам ,понеже и такива теми четох .....че може би отчита някои хормони и аз незнам вече  smile3506
всеки път се случва нещо ново,а все си мислех че що годе съм на ясно

# 1 043
Еднакви, много бледи черти как се разчитат?

# 1 044
Предполагам, само мое мнение, че има овулация, само че си пийнала малко водичка преди да се тестваш и затова са бледи.

# 1 045
  • София

И аз си засичах О. няколко месеца с точно тези тестове -  втората чертичка се появяваше в дните около О., като винаги си оставаше по-бледа от контролната. Деня с пика на ЛХ беше с най-небледата чертичка, ако ме разбирате  ooooh! Комбинирано с БТ мерене, бих казала, че съм доволна от тестовете. Успех!   bouquet

Здравейте,
това все едно аз съм го писала, ползвам същите тестове One step - зелени от ebay и при мен резултата е същия, единствено миналия месец втората черта беше малко по-бледа от контролната, но през другото време този който считам за положителен е с доста по-бледа черта от контролната, но все пак по-ярка от останалите, правя ги от отрицателен до отрицателен, в смисъл без никаква втора черта,  чудих се дали постъпвам правилно, но явно проблема не е само при мен.

# 1 046
Предполагам, само мое мнение, че има овулация, само че си пийнала малко водичка преди да се тестваш и затова са бледи.

Дано да е така, но аз пък все си мисля, че контролната линия показва само дали теста е валиден и не се влияе от хормоните.

# 1 047
Положителен тест!

# 1 048
Положителен тест!

Супер! Simple Smile

# 1 049

На мен също ибейските тестове за овулация ми бяха с бледи черти и когато беше само контролна и после като станаха две пак бяха еднакво бледи, но уви видеозона показа, че нямам овулация, фоликулите не се бяха пукнали а теста ми беше с еднакво бледи две черти предната вечер. Зарадвах се че съм я уловила този месец , но док ми разби мечтите. Същия ден след прегледа втората черта на теста беше избледняла, предполагам, че ако се беше пукнал фоликула, чертата щеше да се запази поне още ден Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт