тест за овулация

• 273 725
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
 Mijjka, ти какво правиш още тук...не е ли време за секс с кандидаттаткото luvbed ... да си правите бебче

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 16:40 от yanitsa86

# 1 336
Здравейте, включвам се и аз в темата и пожелавам успех на всички бебеправещи Simple Smile дано по-скоро се похвалим с коремчета!

Ние за първи месец работим над второ бебче и въпреки че предния път се получи от първи опит, сега нещо съм се притеснила. Аз имам проблеми с щитовидната жлеза и по правило стават трудно нещата, освен това цикълът ми е на 35-40 дни дори (това ми е нормално). Та сега се опитвам да засека овулация с Clear ovi, но съм страшно недоволна. Прекалено блед е, а днес на два пъти дори и контролна лента не ми излезе. Ще ми препоръчате ли друга марка или да ми кажете, ако някой има опит с този тест, как да го чета? Ние работим през ден, но все пак ми се иска да засека момента...

# 1 337
# 1 338
Мерси, ще си взема. Тези моите не са точни, така ли?

# 1 339
  • София
Аз също съм по-доволна от Oview  Peace

През есента си бях купувала от Clear Ovu и си спомням, че нищо не ми отчете...
Май после четох, че партидата им била дефектна...  Confused

# 1 340
ОК, навихте ме Simple Smile Не знам дали да не се оставя по течението и просто да действаме през ден, но при първите опити ми се иска да следя тялото си. Иначе мисля, че и без тестове си усещам тялото вече (и преди мислех, че е така и тъкмо бях решила, че няма как да стане бебе, а то стана. Беше страхотна изненада, толкова искам да се повтори).
Благодаря ви!

# 1 341
  • София
Момичета, малко се пообърках да ви кажа като прочетох листовката на тестовете ми за овулацият. Днес ми е 8-ми ден от началото при 28 дневен цикъл. Бях решила днес да започна с тестовете и да ги правя през ден докато видя например бледа втора черта. Но в листовката пише при цикъл 28 дни да започна с тестовете на 11-ият ден!
Моля споделете мнение по въпроса  newsm12

# 1 342
  • София
yanitsa86 , почваш тестовете от 11 ден при 28-дневен цикъл. Ако ти е 29-дневен - почваш от 12 ден и т.н.
Правиш ги всеки ден. Защо си решила през ден да ги правиш??  newsm78
Ти бледа втора черта ще видиш още при тървия тест, на 11 ден - да кажем. Това означава, че тестът е отрицателен. За да хванеш със сигурност овулацията може да се наложи да направиш повече от петте теста в опаковката. Аз например миналия месец правих 6 теста - до първи положителен и спрях, защото заминах в командировка  Confused

По принцип трябва да се продължи до първи отрицателен.

Т.е. тестването за О. може да изглежда например така:

11 ден - отрицателен
12 ден - отрицателен
13 ден - отрицателен
14 ден - положителен
15 ден - положителен
16 ден - отрицателен

Дано да е станало ясно  Simple Smile

# 1 343
Яница - Мижка правилно ти е обяснила. Спазвай указанията от листовката. Осми ден е твърде рано, освен ако не си имала и по-кратки цикли от по 24-25 дена. Положителен тест може да видиш и само един ден и ако караш през ден може да го изпуснеш  Peace
Ако искаш погледни моята графика. И аз за първи месец правя такива тестове като моят цикъл малко варира откакто бебеправим. Взех по- кратък цикъл от 29 дена, започнах от 12-ти ден. Чак вчера видях положителен тест, малко по- късно ще направя и днешния. Добре, че имам 7 теста и ще ми стигнат, защото се оказва, че и този месец ще съм с по- късна овулация и цикъла се очертава поне 31 дена. А на мен ми е любопитно да съчетая с температурата, да видя на кой ден след теста се покачва.
Успех  Hug
Опитах се да видя графиката ти , но не е достъпна, ако искаш да се коментира може да промениш настройките  Peace

# 1 344
  • София
Благодаря ти mijjjka .  Аз бях чела някъде че е добре да се започне от 7-ми ден и да се правят през ден.. по голям бил шанса да не се пропусне....
Но ще направя това, което ти ми каза..    bouquet

# 1 345
  • София
Благодаря ти ponyo. Ще следя определено кога ти си е повишила температурата след положителният тест. Промених си настройките за графиката, но все още няма какво да видиш там, защото не съм мерила в дните на ментруацията doh И аз ще започна към 11-ти ден тогава....Пък дано я уловя  smile3508

# 1 346
  • София
А на мен ми е любопитно да съчетая с температурата, да видя на кой ден след теста се покачва.

При мен се повиши на следващата сутрин след отрицателния тест  Peace
Ето как ми изглежда графиката към днешна дата:
http://www.babyplan.ru/drawchart.php?cclid=704680&t=1326979697

Hug

# 1 347
  • София
mijjjka това според мен означава, че днес е всъщност най - благоприятният ти момент! Или бъркам?

# 1 348
  • София
mijjjka това според мен означава, че днес е всъщност най - благоприятният ти момент! Или бъркам?

Не, най-благоприятният момент за бебеправене би трябвало да е било онзи ден и вчера Simple Smile

# 1 349
  • София

Не, най-благоприятният момент за бебеправене би трябвало да е било онзи ден и вчера Simple Smile
Я ти най - добре си се подсигури и пробвай и тази вечер  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт