тест за овулация

• 274 393
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 255
blagodarq vi  mnogo BEBE26!izvinqvaite momi4eta 4e  ne  pi6a  s  balgarski  bukvi no  taka  mi  e  po  lesno   ,molq  da  me  izvinite.Az  prodaljavam s  testovite  i  dnes  sledobqd .priqten  den)))))))))
Ето един бърз сайт кирилизатор Peace
http://www.kredor.com/lat2bg/

# 256
Надявам се някой да има информация по една питанка, която ме терзае след шестия - О тест. Blush

Днес гинекологът видя доминантен фоликул с размери 20 мм. Възможно ли е да настъпи О без тестът да покаже пик на лутеинизиращия хормон?(т.е. да има + О тест) Тази вечер отново тестът ми за О беше -, та се чудя 20 мм фоликул не е ли пред пукане до 24 чАса - нещо, което тестът би трябвало да покаже?  Blush

Днес след прегледа бях почти сигурна, че ще видя положителен тест, но уви  Tired

# 257
  • София
Надявам се някой да има информация по една питанка, която ме терзае след шестия - О тест. Blush

Днес гинекологът видя доминантен фоликул с размери 20 мм. Възможно ли е да настъпи О без тестът да покаже пик на лутеинизиращия хормон?(т.е. да има + О тест) Тази вечер отново тестът ми за О беше -, та се чудя 20 мм фоликул не е ли пред пукане до 24 чАса - нещо, което тестът би трябвало да покаже?  Blush

Днес след прегледа бях почти сигурна, че ще видя положителен тест, но уви  Tired
Ако спазваш правилата за тестване няма начин да има О. без да има (+) Ову тест.
Теста за О. е (+) 12-48 часа преди О.
Може да е рано още за теста- ако О. при теб настъпва при големина на фоликула 25мм напр. - О. ще е след 2-3 дни или теста ще е (+) -н след 1-2 дни.

# 258
Моми4ета няколко дни не сам ви писала,но аз продалжиь с тестовите за овула4ия и все се появяжа втора много слабо забелязва6та се втора 4ерти4ка днес 6те направя последния 10 тест и  си  мисля 4е нямам тоя месе4 овула4ия ,запо4нах от 13 ден,понейе 4икала ми е нередовен винаги ми закаснява

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 18:22 от didi8103

# 259
При тестовете  за бременност е достатъчно да се види втора бледа черта, което значи (+) тест.
При тестовете за овулация не е така. Втората чертичка трябва да е еднакво или още по-наситена от контролната черта, за да може да се каже, че след n- на брой часове ще има овулация.

# 260
Да така е но няма втора наситена 4ерти4ка!

# 261
Отново съм тук с питанка  Crazy

Ако тестът е (-) с едва забележима втора чертичка, това означава ли, че утре-вдругиден мога да очаквам две наситени?
Притеснявам се, тъй като това ми е седми (-) тест, 16-и ден на МЦ и фоликул с размер 20 мм. вчера към обяд.  Blush

Вчера правих и изследване на естрадиол, ако това има някакво отношение към овулацията и пукането на фоликула. Резултатът е 420.8 pg/ml при горна граница на референтните стойности 411.0. Само че тези стойности са валидни само за овулаторната фаза, в която аз изобщо не съм сигурна, че съм, камо ли за вчера и с всички тези отрицателни ову тестове...

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 18:45 от Café con leche

# 262
  • Mostly in my mind
възможно е да предстои овулация, при мен беше така.

# 263
Днес направих 10 тест за уво тест,и отново втора не наситена 4ерти4ка!Как мислите моми4ета да продалжавам ли стестовите или да запо4на отново следващтия месе4?Парвите 5 теста правих от една марка а вторите от друга марка ,вазможно ли е затова да ни ми е от4ело ову?(аз мисля 4е са на един прин4ип но...)

# 264
Диди, възможно е да нямаш този месец или да е по-късно, ако теста още нищо не е отчел. Правила ли си фоликулометрия? Тя наистина ме ориентира в нещата!

# 265
НЕ не сам правила   фоликулометрия!Предния месе4 ходих на гениколог и тои ми каза да пробвам поне  3  месе4а с  ову  тестовите,ако не стане майат ми да си направи спермограма и ако вси4ко е наред тогава 6те ми пуснел  необходимите        иследвания

# 266
Диди, това е добър план... Следвайте го! Преди да започнеш ти да се тормозиш с излседвания и други работи, излседвайте мъжа ти първо! Стискам палци!   bouquet

# 267
Пореден въпрос  Crazy

Наситеността на втората чертичка на теста индикатор ли е, че нивото на LH е по-високо и това обвързано ли е с някаква зависимост, че О. е по-скоро, отколкото ако втората чертичка е еднаква с първата?  Crazy

# 268
Благодаря ти bebe26 !Мисля да продалжа още 2 дни ако няма наситена втора 4ерта продалжавам и следващя месе4!Пожелавам успех на вси4ки моми4ета в моето положение!

# 269
  • Mostly in my mind
НЕ не сам правила   фоликулометрия!Предния месе4 ходих на гениколог и тои ми каза да пробвам поне  3  месе4а с  ову  тестовите,ако не стане майат ми да си направи спермограма и ако вси4ко е наред тогава 6те ми пуснел  необходимите        иследвания

и ако не стане 3 месеца с ову тестове излиза, че някой от двамата има проблем? така ли да го разбирам?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт