тест за овулация

• 273 798
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 735
Deniise, не разбирам с какво постът на Рокси те наведе на мисълта, че "Аха,ясно,значи и този тест не е по-различен разбирам" ?!?

Развоят на нещата при нея е така, както трябва да се случват - 3 отрицателни, 1 положителен и накрая още 1 отрицателен е абсолютно в реда на нещата  Peace

# 736
Имам в предвид,долу-горе,аз мисля че самият тест започнах малко късничко да го правя,затова може би от първата лента така отчете,не съм ги свършила още и незнам какъв ще е по-нататъшния развой..А иначе говорех само за самата марка на теста......

# 737
Може би е подобен на другия,в този смисъл......

# 738
deniise, нали ги правиш както трябва, следобяд, по едно и също време като преди това 3 часа поне не си пила течности и не си пишкала?
Сигурна съм , че миналият месец сме улучили овулацията, но просто не се е получило. Тогава съвпаднаха нещата и със цирвикалната слуз. Този месец пак ще поработим и пак ще си правя тестове. При 26-дневен цикъл, аз започвам от 9-тия ден на цикъла и така....

# 739
Айде да си вземем от другия тест сл.път,кво ще кажеш?

Абсолютно!

# 740
  • София
 И аз се тествах с Clear Ovu. Първите три дена показваше две еднакво бледи черти, а после два дена беше много по-наситена от контролната. Ще ми хвърли ли някой боб? Simple Smile

Хапке, няма нужда от боП (както пише щерка ми  Sunglasses) Там си пише еднакво или ПО-НАСИТЕНА от контролната  Wink Това е малко като по-голямо или равно  Mr. Green

roxxy_28   Това, че теста е положителен съвсем не означава, че ще последва овулация. Т.е. би трябвало, но дали реално е имало може да се каже ехографски или с измерване на базална температура  Wink Може и да е имало овулация нормална, да не е имало оплождане по някаква причина. Може да е имало оплождане и да не е имало имплантация по някаква причина. Общо взето вероятността една жена да забременее дори и в дните на овулация не е кой знае колко висока  Wink От много фактори зависи. Аз първият път забременях след първият съзнателен опит. Вторият когато вече бях на почти 37 г. забременях след 4-5 месеца опити. Сега още не забременявам, след още 4-5 месеца. Така че не смятайте, че имали + ову тест работата е в кърпа вързана

# 741
  Да броя по най-наситената или пети ден съм в овулация? hahaha

# 742

Абсолютно!
Може пък да имаме късмет,а дано....И все пак как точно може да се улучи точния момент незнам...Колко време фактически яйцеклетката изчаква за да бъде оплодена,знае ли някой???

# 743
  • София
  Да броя по най-наситената или пети ден съм в овулация? hahaha
Хахахха, брой по-наститената, С таз марка тестове не може много да се каже, ама аз така бих броила. Особно пък ако по принцип нямаш някакви особени проблеми и + теста съвпада като дни със средата на цикъла. Аз си знам овулацията горе-долу кога е. На 11-12 и рядко 13 ден. Тестовете ги правя ей така да си го потвърдя  Wink

# 744
  • София

Абсолютно!
Може пък да имаме късмет,а дано....И все пак как точно може да се улучи точния момент незнам...Колко време фактически яйцеклетката изчаква за да бъде оплодена,знае ли някой???

12-24 часа. Ама второто ми се струва множко  Wink Имай предвид, че за да се оплоди яйцеклетката сперматозоидите трябва да са в тръбите вече Simple Smile Което значи секс около 24 часа преди овулация, за да имат време да стигнат. И това най-общо го пиша... Това е смисълът на ову тестовете.. да знаеш около един ден предварително и да правиш секс, щото ако го правиш в момента на овулация не е съвсем сигурно, може да има много пречки да не стигнат навреме

# 745
deniise, нали ги правиш както трябва, следобяд, по едно и също време като преди това 3 часа поне не си пила течности и не си пишкала?
Сигурна съм , че миналият месец сме улучили овулацията, но просто не се е получило. Тогава съвпаднаха нещата и със цирвикалната слуз. Този месец пак ще поработим и пак ще си правя тестове. При 26-дневен цикъл, аз започвам от 9-тия ден на цикъла и така....
Абе така уж ама към 13.00ч.долу-горе...А като ми идва напоследък различно с 2-3 дни разлика,от кога да го почвам тестването???Сега почнах от 10 ден,и май точно уцелих пика...незнам...

# 746
И аз така съм чувала,че около 12 часа...Ееее,много малко де....А това ми стана интересно за 24-те часа да се прави секс,преди настъпването на овулацията....Аз мислех че първо се отделя яйцекл.и след това трябва да бъде оплодена

# 747
  • София
Абе така уж ама към 13.00ч.долу-горе...А като ми идва напоследък различно с 2-3 дни разлика,от кога да го почвам тестването???Сега почнах от 10 ден,и май точно уцелих пика...незнам...

Човек, чети си упътването на теста  Wink Почваш съобразно най-късия цикъл напоследък  Wink Аз смятам, че ми е 24 дни и почвам от 7-8 ден.

# 748
  • София
На кой ден да се започне с тестовете за О. тук

Ето ви картинка:

# 749
Ок,но предния път ми дойде на 20 ден(заради физ.изпит който държим в службата),така мисля че е от отва,а сл.път на 26 ден.....
Човек, чети си упътването на теста  Wink Почваш съобразно най-късия цикъл напоследък  Wink Аз смятам, че ми е 24 дни и почвам от 7-8 ден.

Общи условия

Активация на акаунт