тест за овулация

• 274 388
  • 1 529
  •   2
Отговори
# 360
Стискам палци, мисля, че така ще успееш да хванеш яйцето  Laughing А когато видиш + започнете да действате поне 3-4 поредни дни! Стискап палци! Успех!  Hug Hug Hug

# 361
Благодаря ти bebe26 снощи беше втори ден следене засега - дано през уикенда стане + ама секс му се майката  Laughing

# 362
  • София
Здравей те дами този месец за пръв път използвам тест за О.  Имам доста нередовен МЦ. от 30 до 38 дни  Embarassed затова по мое усмотрение си взех 2 кутии с общо 10 теста. Почнах ги от вчера като първия ден от последния  МЦ. ми беше на 02.04. дано се получи по този метод Praynig
О. настъпва 12 до 48 час след (+) тест за О.
Добре е тестовете за О. да се правят от (-) до (-) . Ако има 2 поредни (+) тест- пика на ЛХ е посредата и от там се смята 12-48 часа.

# 363
Много благодаря denis_d за подробната информация ще ми е от голяма полза   bouquet

# 364
Може ли и аз да се включа с едно въпросче?
От 5 дни си правя тест Овю,като два дена е без никаква 2ра черта на третия с едва забележима,вчера оцветена втора,но не толкова колкото контролната.Днес за капак имах на работа еднократно за балко розово течение,но още не ми е дошъл часа за теста да го направя.Според вас означава ли това,че се е пукнал фоликула и съм в овулация?Офффф,съвсем се побърках Tired

# 365
rosenna аз съм в същото полужение от понеделник си права тестове за О и вчера ми беше с бледа втора черта днес по мойта логика трябва да е наситена и от утре пак по бледа и в други ден една черта, а за другото нямам представа  общо казано секс му е майката  Laughing
успех newsm10

# 366
Ох,дано да успеем мъжа ми е в командиравка два дена и утре сутринта се връща ще го чакам с отворени обятия Laughing Laughing Laughing luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed

# 367
  • София
Здравейте,
И аз имам една странна питанка  newsm78
Най-вероятно на 8 ден от началото на цикъла спуках 2-3 месечна киста. До тук добре. При съвсем нормален цикъл от 26-27 дни почвам по принцип тестове за ОВУ от 11 ден. - еми почнах и нищо до 18 ден. Твърдо и упорито правех тестове. Появи се първо малко по-бледа от контролната линия на 18 ден, на следващия ден (19 ден) еднаква и на третия ден (20 ден) пак малко по-бледа. През тези 3 дни всяка вечер правим секс.
Днес на 21 ден от цикъла ми дойде мензиса. Имала ли съм според вас реална овулация?
Притеснявам се и защо ми дойде цикъла по-рано.
  bouquet

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 14:00 от brayan__

# 368
  • София
Здравейте,
И аз имам една странна питанка  newsm78
Най-вероятно на 8 ден от началото на цикъла спуках 2-3 месечна киста. До тук добре. При съвсем нормален цикъл от 26-27 дни почвам по принцип тестове за ОВУ от 11 ден. - еми почнах и нищо до 18 ден. Твърдо и упорито правех тестове. Появи се първо малко по-бледа от контролната линия на 18 ден, на следващия ден (19 ден) еднаква и на третия ден (20 ден) пак малко по-бледа. През тези 3 дни всяка вечер правим секс.
Днес на 21 ден от цикъла ми дойде мензиса. Имала ли съм според вас реална овулация?
Притеснявам се и защо ми дойде цикъла по-рано.
  bouquet
Най-вероятно не е имало О.
След като е имало киста - тя е повлияла на МЦ и е подтиснала образуването на доминантен фоликул. Следващия МЦ  би трябвало да е нормален./ако не си с ПКЯ/

Ако периодично образуваш кисти - това не е нормално, трябва да се разбере каква е причината и да се лекуваш?

Дори  бих казала, че тази киста е достатъчна, за да се предприеме едно по-сериозно изследване

# 369
  • София
Ходя на всеки 6 месеца на преглед и от както съм родила - сега за първи път се видя киста. Дано следващия МЦ да е нормален и тестовете да отчитат вярно.
Благодаря за отговора   bouquet

# 370
  • Варна
Искам да попитам нещо, което ми е чудно, навсякъде където чета и събирам инфо за тестовете за О и разни препоръки кога и колко да правиш секс по време на О-ята, навсякъде пише че след няколкото дни на секс по време на О-ята после спираш и почваш да чакаш, проблем ли е, ако си продължиш да правиш секс или това би попречило(аз лично не мисля че би, но знам ли все пак) Simple Smile

# 371
  • София
разбира се, че не е проблем - даже е супер, защото всъщност въпреки тестовете всичко е ориентировъчно не знаеш точно кога ще се случи

# 372
Здравейте, момичета!
За трети път през живота си правя тестове за овулация, досега си мислех че ги разбирам, но за първи път ми се случва да не мога да си разчета резултата.  Blush Вчерашния тест беше с по-плътна втора (от към стрелките) чертичка и по-слабо наситена първа. А на днешния ми се появи само втората чертичка, с голямо въображение може да се види и първата.  Confused По описанието на кутията черта 2 е тестовата а 1 е контролната, това значи ли че днешния тест е невалиден!? Използвам clear ovu test.
Благодаря ви предварително!  Hug

# 373
Според мен и днешния и вчерашния тест са +, така че скоро ще си в овулация. Пробвай и утре да направиш тест и отново пусни снимка, за да сравним. Успех   bouquet Hug

# 374
Пепи, според листовката специално на Clear Ovu, резултатът ти конкретно от тази днешна лентичка е невалиден.

Цитат
Невалиден резултат:
Ако в участъка за отчитане на резултата не се появи никаква цветна линия или се появи САМО тестовата линия, то това означава че резултатът от теста е невалиден, т.е. или инструкциите не са били следвани правилно или срокъта на годност на теста е изтекъл.
Взето от тук.
Късно ли е да направиш още един веднага?

При всички положения след вчерашния (+), сега му е моментът  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт