тест за овулация

• 273 791
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 750
Оф,къде го написах това.........Чета упътването,но.........напоследък различно ми идва и затова..

# 751
  • София
Оф,къде го написах това.........Чета упътването,но.........напоследък различно ми идва и затова..
Мери и Бт - явно имаш проблем с МЦ и О.
БТ ще ти покаже дали наистина имаш О.

# 752
ок,е,дано нямам проблем,иначе си ми идва нормално но понякога се случва и някой месец рано рано.....

# 753
А между другото от преди години ей така,единия месец ми идва на 28 ден,другия на 20-ия,и се редуват така...Доктора тогава каза,нямаш проблем,явно единия яйчник овулира много рано....После вече по-рядко така на 20 ден се сеща...

# 754
  • София
Това, че МЦ е редовен, не означава че има О. всеки МЦ.
Има много момичета със СПКЯ които си имат М всеки МЦ, но Овулират 1-2 пъти в годината

# 755
Така ли???А какво е СПКЯ???оооо,ама то това е много гадно да няма О...Еми усещам си я аз честно казано,абсолютно съм убедена....ама то природа дето се вика,раждала съм 2 пъти,имам едно детенце де,хем тогава с този същия тест пробвах и стана веднага..ама бях на 25,а сега на 32,ще видим от 2 мес.правим опити...

# 756
  • София
СПКЯ - Синдром на ПолиКистозните Яйчници

Аз не подкрепям мненията, че по болката може да се определи О.
Simple Smile

# 757
А ясно,еми не съм имала такива неща досега(и слава Богу),но съвсем не става дума за болки в яйчниците,а и разбира се че тестовете са за това,все пак така наизуст няма как да знае човек....сега пак четох упътването на теста,вс.е точно....

# 758
  • София
Е, разлика в цикъла от 20 до 28 дни не е малко. Абе 20 дни си е малко  Confused

# 759
Еми така си е от години,лекарят ми обясни че няма проблем в това нещо....Днес ще  правя последната лентичка от теста,да видим кво ще излезе......А тест за бременност кога най-рано може да се направи???В смисъл да отчете ако има евентуална бременност,а не както чета тук из форумите с много бледи чертички и се чудят момичетата........

# 760
А,да не би тук да има мами на първолаци от ОУ"Д.Чинтулов"Варна???

# 761
  • София
Еми така си е от години,лекарят ми обясни че няма проблем в това нещо....Днес ще  правя последната лентичка от теста,да видим кво ще излезе......А тест за бременност кога най-рано може да се направи???В смисъл да отчете ако има евентуална бременност,а не както чета тук из форумите с много бледи чертички и се чудят момичетата........
Теста за О. не ти гарантира, че ще има такава - той само я таймира , посочва кога да я очакваш.
В домашни условия О. се засича с тестове за О.+ измерване на БТ  /като разликата в БТ за ФФ/ЛФ трябва да е 0,4-0,6 градуса.

За теста за бременност - най-рано след 12 ден след О.. за по сигурно след закъснението /това е средно след 14ден след О./

# 762
а мерси,сега 5тата лентичка ще правя,после ще видим....и за теста май най-добре след закъснението

# 763
deniise. не ти препоръчвам да правиш тест за бременност преди 1 ден закъснение или поне в деня на очаквания цикъла. Аз изглупях и си направих по-рано, уж от ранните тестове и само се разочаровах, първо от отриц.тест, после след като ми дойде.
И аз започнах да меря БТ  заедно с тестовете за ову, но се отказвам от меренето на температури засега, идва ми в повече.....Така се сдухвам още повече, че правя всичко, знам кога е , а накрая едно голямо НИЩО.....

# 764
Рокси,така ще направя иначе наистина се издухва яко човек,вглъбява се в това....И аз разбирам изкл.много честно казано,вс.ми приятелки се допитват до мен за тези неща....Затова сега тук чета и вие какво пишете....От колко време правите опитите???

Общи условия

Активация на акаунт