тест за овулация

• 273 754
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 1 290
Благодаря Ви!
Днес вече  се появи много бледа тестова черта. Успокоих се, значи тестовете работят. Сега остава само да го докарам до положителен тест. Аз ползвам тестове, които купих от eBay - за 50 теста за О. и 10 теста за бременност платих $15, доста добра цена за количеството тестове, според мен! Ще се старая и по едно и също време на деня да тествам.

# 1 291
  • София
Благодаря Ви!
Днес вече  се появи много бледа тестова черта. Успокоих се, значи тестовете работят. Сега остава само да го докарам до положителен тест. Аз ползвам тестове, които купих от eBay - за 50 теста за О. и 10 теста за бременност платих $15, доста добра цена за количеството тестове, според мен! Ще се старая и по едно и също време на деня да тествам.
За О. може да се ориентираш и по ЦС - когато стане  - прозразчна, водниста и по- разтеглива - О. наближава /т.н фертилни дни /
ЦС е много добър ориентир, ако си с нормален МЦ / нямаш ПКЯ и т.н./

# 1 292
  • гр. София
Здравейте!

От 10-13 тестовете ми за О бяха отрицателни / имаха бледа 2-ра черта / , На 14 и днес на 15 са положителни. На 14 БТ ми беше 36,65, а днес е 36,77. Как да тълкувам тези резултати? Случва ми се за първи път да имам 2 положителни теста / с ярко наситени 2-ри черти са и съм ги правила по едно и също време!!!! / .
Благодаря предварително за отговорите!

# 1 293
  • София
И аз бях задала подобен въпрос и отговорът, който открих, е че щом се случи така, значи пикът е между двата теста.

# 1 294
  • На погрешната планета
Здравейте момичета, днес попаднах на темата и наистина нямам възможност да я прочета, затова предварително се извинявам ако въпросът е коментиран, и ще съм благодарна на отговор Praynig.
Имам едно дете на 7 год. , на 18.08 тази година ми направиха кюртаж-плода беше спрял да се развива. От 2 месеца се опитвам да следя овулацията си с тестове, но нещо не ми се получава. 2-3 дни имам много бледа тестова чертичка, а след това изчезва съвсем newsm78. Чудя се дали да ходя на лекар или да правя тестове цял месец всеки ден, възможно ли е да нямам овулация Rolling Eyes

# 1 295
  • Sydney
Няма ме много неща са възможни  Rolling Eyes първо ходила ли си на док. да ти каже как е "положението". второ - какви тестове ползваш? ако са клиър овю - ясно ми е защо са бледи чертите Wink и трето - съчетай тестове за О. с мерене на БТ - тогава ще имаш къде къде по ясна картина Wink
и успех разбира се, ще стане и второто детенце  Praynig Hug

# 1 296
  • На погрешната планета
benitabeni , благодаря че се включи. На лекар ходих 2-3 седмици след кюртажа, каза че всичко е Ок, да чакаме 2 цикъла и да действаме. След това ме съм ходила. Ползвам Clear Ovu Test и Lady Test, в нашият град(Пазарджик) други не намирам.

# 1 297
И аз не съм доволна от клиър.Ако може да намериш Овю-те са много добри.Няма смисъл да правиш тестове цял месец - много скъпо ще ти излезе,а и няма смисъл.Наистина е добре да мериш БТ,като ги комбинираш с тестове.Аз мислех,че трябва да се пуснат хормони след аборт,ама не съм напълно сигурна.
Моят съвет е да отидеш при друг лекар,за по-сигурно.Стискам палци да стане и за Новата година да се похвалиш с 2 чертички!

# 1 298
  • На погрешната планета
Благодаря ви, ще потърся други тестове. Май ще почна да меря и температурата, макар че хич не ми е ясно как става, но ще попрочета какво пише из нета Grinning

# 1 299
БТ се мери най-точно ректално сутрин по-рано.Т-ра трябва да ти е свален и близо до теб.Без да се движиш много слагаш т-ра и ако е дигитален държиш 2- 3 мин след сигнала;ако е живачен мериш 10 мин.Важно е да не мърдаш много много,защото това влияе на резултата.Менструалните дни пропускаш.В Зачатие има хубави графики,които да си правиш,както и овулационен календар.Тъкмо и ние ще ги виждаме и ще можем да помогнем.
Успех и лека вечер.

# 1 300
  • На погрешната планета
Благодаря ти, вчера изчетох доста от нещата в Зачатие и взе да ми се изяснява. Ще изчакам цикъла този месец и ще започна.

# 1 301
  • София
Много се извинявам предварително, защото за втори път качвам снимка и искам съвет, но с тези тестове нещо не съм много сигурна. Ползвам Oview но този месец контролната черта ми излиза много бледа, вчера ми бяха с еднакъв цвят и реших, че е положителен, днес като направих пак след 5 мин тестовата беше малко по-наситена, 3 часа по-късно вече не изглеждаше така.

Сега от кога да ги броя тези часове до овулацията?

За съжаление сутрин ми е невъзможно да си меря БТ, защото се събуждам от вик "Мамоо дай сок"  Laughing и няма кой да ме чака да си меря темп.

Благодаря предварително на всичкии!   bouquet

# 1 302
Понякога излизат два поредни дни с еднаква наситеност. Секс Вчера, днес и утре, след това един ден почивка и пак наново, докато издържите  Mr. Green

# 1 303
  • София
Sunny9

Пика на ЛХ е по средата - от там пресмяташ 12-48 часа, прозореца на настъпване на О.
Стискам палци да се получи Simple Smile

# 1 304
От този месец започвам с тестовете за овулация. Мисля на 9ти да си направя първия.Базална температура до сега не съм мерила и въпросът ми е дали е късно да започна от утре? Днес ми е последният ден от цикъла.До сега не съм засичала интервалите  Embarassedи няма да ми е много лесно да се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт