тест за овулация

• 273 733
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 1 425
Така и не ми показаха наситена втора черта, а само бледа такава. Доки ми каза да спра/днес е 18 ден/, защото и да има ову, оттук нататък е некачествена и нищо няма да стане.  Confused
Това не е вярно - аз заченах с късна О. на 23 ден от МЦ  при 29 -31 дневен МЦ.
С късна О. има и много заченали момичета / следя графиките на БТ и ти го гарантирам Simple Smile
Дори си имаме и малка шега - израз: Късна О. - момиченце

Денис когато ову-то е късно и е примерно на 23 ден и настъпи бременост , не знаем колко е щял да бъде цикъла Simple Smile АКо приемем 4е цикъла е 31 дена а овуто е на 23 ден , това означава 8 дена лутеална фаза , а при толкова къса фаза знаем 4е много трудно би настъпила бременост.

# 1 426
Момичета, не знам вече какво казват тестовете и кога какви шансове има, но аз съм с доста редовен,  но пък дълъг цикъл - 30, 35 дни и детенцето ми се получи при първа дата на последния цикъл 8 Феб, а го направихме чак около 15 март... този месец бях пътувала доста и го направихме дори м/у две командировки, вече мислих, че трябва да се появи м.ц., но той така и не се появи. Не знам как се е получило с такава лутеална фаза, но стават чудеса... Сега пак работим за бебче, но ми се появи цикъл два пъти през 14 дни, само това не ми се беше случвало и вече много се притеснявам, а според гинеколожкат ами всичко ми е наред Sad

# 1 427
Момичета, не знам вече какво казват тестовете и кога какви шансове има, но аз съм с доста редовен,  но пък дълъг цикъл - 30, 35 дни и детенцето ми се получи при първа дата на последния цикъл 8 Феб, а го направихме чак около 15 март... този месец бях пътувала доста и го направихме дори м/у две командировки, вече мислих, че трябва да се появи м.ц., но той така и не се появи. Не знам как се е получило с такава лутеална фаза, но стават чудеса... Сега пак работим за бебче, но ми се появи цикъл два пъти през 14 дни, само това не ми се беше случвало и вече много се притеснявам, а според гинеколожкат ами всичко ми е наред Sad

Би ли ми обяснила това изречение  Mr. Green

# 1 428
Мисля, че иска да каже, че О е била на 35-тия ден  Thinking
Първия ден на МЦ е бил на 08.02-а се бебе-правили на 15.03. Аз поне така го тълкувам това изречение.

# 1 429
  Mr. Green

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 11:47 от Troy

# 1 430
Цитат

детенцето ми се получи при първа дата на последния цикъл 8 Феб, а го направихме чак около 15 март...

Така написано излиза ,че са го правили на два пъти Simple Smile полу4ило се е на първа дата на последна менструация което е било на 8 февруари , а всъщност са го направили чак около 15 март Simple Smile

# 1 431
  • София

Денис когато ову-то е късно и е примерно на 23 ден и настъпи бременост , не знаем колко е щял да бъде цикъла Simple Smile АКо приемем 4е цикъла е 31 дена а овуто е на 23 ден , това означава 8 дена лутеална фаза , а при толкова къса фаза знаем 4е много трудно би настъпила бременост.

Напротив - зная
При О. на 23 ден от МЦ - МЦ щеше да бъде 36-37 дни

Това, което обесняваш не е вярно :
"АКо приемем 4е цикъла е 31 дена а овуто е на 23 ден , това означава 8 дена лутеална фаза , а при толкова къса фаза знаем 4е много трудно би настъпила бременост."

Дължината на МЦ зависи от деня  на О.  

# 1 432
Това го знаем аз и ти , но много момичета не го знаят Wink
Така както си го написала излиза ,че цикъла ти е между 28-31 дена , а овулацията ти е на 23 ден. Hug

# 1 433
Аз за себе си мога да кажа, че ЛФ ми е долу горе const около 13 дни (казвам долу горе понеже не се старая особено да съм точна при отчитане на О и съм приела, че допускам грешка с ден два), но от гледането на графики тук и в Зачатие едва ли не оставам с убеждението, че това е само на теория а на практика  имам чувството, че варира newsm78

# 1 434
  • София
По графика, както и с тестове за О. - също може да не се определи точно О.
Най-сигурно е с ФМ  / с точност до няколко часа Simple Smile/ - ако не си я засякла по този начин, не може да си сигурна за това вариране в дължината на ЛФ Simple Smile

# 1 435
Пояснявам си поста - в месеца, когато направихме детето ми, първата дата на цикъла ми беше 8 Феб, а реално бебеправихме 2 дни около 14 - 15 Март. Това е страшно дълъг цикъл и за мен ( по принцип ми е на 30-35 дни). Дори и да съм се изразила неясно, защо веднага това става повод за подигравки? Искам да дам кураж на всички момичета, всякакви чудеса се случват. В нашия случай, ако на ехографските изследвания бебчето ми не си отговаряше на седмиците, сигурно и докторката нямаше да ми повярва, че така се е получило Simple Smile

# 1 436
  • Пловдив
Момичета,искам първо да ви благодаря и да ви кажа,че сте страхотни,защото благодарение на вас научих много полезни неща,а сега да ви излея и мъката си,дано само не ми се подигравате:).Пих няколко години Диане 35,заради проблеми с кожата,миналия месец реших да ги спра,за да си направим бебе.Спрях ги и на 14 ден от цикъла  тестовете Овю ми показаха две плътни еднакви черти.Правихме кекс с мъжа ми на 14,15,16 ден от цикъла и вчера съвсем случайно прочетох,че ако се прави бебе в поза''тя отгоре'',вероятността от зачеване е много малка и много се разстроих,защото толкова много се старах с тези тестове,хванахме и овуто,а сега излиза,че едва ли не, нищо не сме направили,защото и трите дни бяхме все в тази поза.Кажете ми според вас има ли толкова голямо значение позата и може ли дори при секс по време на овулация една поза да прецака всичко.

# 1 437
  • София
Lindy1 , това пък къде си го прочела??  ooooh!
Аз мисля, че не е вярно.

# 1 438
  • Пловдив
Мijjjka,ами в нета,има много статии и все пише ,че позата нямала значение освен ''тя права'' и ''тя отгоре'',защото шанса за зачеване бил много по-малък и аз тъй като толкова много се зарибих с тези тестове и спазих всичко като го прочетох това вчера и много мъчно ми стана и затова реших да ви попитам дали наистина има такова нещо.

# 1 439
Линди, на мен това ми го каза гинеколог.Наистина тези пози не са подходящи за зачеване.Най - добре е партньорката да е легнала.Много момичета стоят в поза свещ и 10 мин. след половия акт.Аз също я "практикувам"!!!!! WinkНе се притеснявай - ако е писано и без да засечете О. пак ще стане.
Само бъдете спокойни и всичко ще си дойде на мястото. Hug

Общи условия

Активация на акаунт