Със Сливенска среща започва 32-ра тема

• 20 892
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
Еве , живеем в Звездите!

И на мен 22-ви ми звучи добре за коледна среща!Но за мястото- нямам идея. Вие ще ме водите!  bouquet

Пеца, да ти е жив и здрав рожденника  и много да ви радва! 

Целувки на сладурите!

# 151
 Здравейте, момичета!
 " Влизам" само да ви  Wink

Пеце, да ти е честит рожденника! Да расте здрав и щастлив за радост на мама и тате!
newsm59

# 152
  • Под Сините камъни
Благодаря ви за пожеланията да ви с връщат стократно.

# 153
Аз малко със закъснение се включвам, но все пак по-добре късно отколкото още по-късно  Sunglasses
Пеца, да ти е жив и здрав рожденика   bouquet  Много да ви радва и слуша!
daya9, писах ти на лични  Peace

# 154
Добро утро на всички Hug

Аз пак започвам да питам  Mr. Green търся черни играчки за елхата  newsm78 И разбира се колкото и да търсих - никъде няма  Tired
Ако някой случайно е мернал някъде - да каже  Hug

...и едно инфо  Grinning

5 декември /петък/, 16.30 часа   
пл. „Цар Освободител"   
Тържествено запалване на светлините на голямата Коледна елха

17.30 часа, ДКТ-Сливен       
Коледа в Куклен град"-общоградско коледно шоу с актьорите от Държавен куклен театър 

Хубав ден  Peace

# 155
Пеце,честит ти рожденник,да е жив и здрав! baloni

Дидка,моля Simple Smile,удоволствието беше мое!

За датата на срещата нямам претенции,където и когато решите-идвам! Laughing

Гледай ти,Дидка колко изписала докато чатим с Катето.И ние ще ходим следобед пред общината.Ще се оглеждам за съфорумки! Laughing

# 156
Аз когато съм поръчвала и пазарила от нета newsm53.....ехеее...ти беше още младо и необуздано котенце  Mr. Green
Казвам го с най-добри чувства  Hug

Кате, ти поръчвала ли си от тук.... Много ми се иска да им взема това newsm10[/tt][/size]

Ееее, да не е било миналия век?  Laughing Щото аз откакто имам интернет (някъде 1999-2000 г.) все си пазаря от интернет, ама сега взех да се пристрастявам вече  Embarassed

От mytoys.de не съм пазарила още  Laughing, но наистина има хубави работи и гледам темата в "На пазар" доста момичета пазарят от там.

На мен пък в 16.30 хич не ми е удобно да съм пред общината, че до 17.00 съм на работа. Не можаха ли утре да го направят.

# 157
  • Сливен
     Добро утро момичета.В 17.30 и ние ще сме там с двамата Гоговци.
Ако не ви видя обадете се.
     Весел и усмихнат ден  Hug

# 158
  • София/Сливен
Абе да пусна анкета, ама засега само една дата се е потвърдила и няма други предложения. Я кажете кои дати да включа в анкетата, пък може и за мястото да има точки. Ама пак вие дайте предложение, аз съм ходила само там, където сте ме водили вие. То накрая ще стане, където има място. Хайде днес пишете предложения (и тези дето само шпионират, и те да се включат). Довечера ще го оформя като анкета и след 2-3-4 дни ще обобщим и някой от вас да тича да запазва.

# 159
  • София/Сливен
Ама сте много несериозни, аз сега какво да пиша в анкетата  Sad
Освен да я направя с 2 отговора - 22 дек.  и друго

А пък освен Савулен не видях други предложения.

Хайде още малко ще почакам, наистина не знам какво да пиша в тая анкета.

# 160
Хилооу Simple Smile

Ушите ми дочуха среща и веднагически се включвам  Mr. Green
Аз имам предложение - като ще имаме коледна среща  Tada, защо да нямаме и предновогодишна  Drunk Mr. Green
Тъй че...аз си заплювам 22 и 29  bowuu

# 161
  • Сливен
     Здравейте на всички.Честит празник на всички празнуващи.Да сте живи и здрави и много късмет   bouquet
    Весел и усмихнат ден  Hug

# 162
  • Под Сините камъни
 Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

# 163
Има ли именици тук? Айде да почерпят бързо  Mr. Green Ние хапнахме едно шаранче днес, въпреки че нямаме Николай, ама трябва да почетем празника все пак Simple Smile

# 164
Явно е нямало именици вчера, но за това пък днес си имаме 2 рожденички.
Лони, Ванче, честит ви рожден ден hbday Да сте все така хубави и засмени. Айде наздраве  beer

Общи условия

Активация на акаунт