Със Сливенска среща започва 32-ра тема

• 20 895
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
Честит Рожден Ден на ни Хубавите Дами и Мами Лонка и Ванчето newsm51 newsm51

Бъдете здрави, усмихнати и обичани... Two Hearts
Бъдете щастливи, влюбени и красиви... Two Hearts

Обичайте и се радвайте на живота в пълната му сила Hug
Поздрави и целувки от нашето семейство за ВАС  love001

Дидунче, как е Митачето - слуша ли  Hug

Украсихте ли вече елхата и в къщи?
Хайде ако някой го е направил - да покаже снимки - аз ще се включа тия дни, че от 2 седмици сме украсили, но не съм снимала   madnoel
Хубав ден  bouquet

# 166
Нашата елха още във вторник я украсихме, ама чак за снимка не става, че ми грознее една такава Simple Smile Не мога да ги възприема тез изкуствени елхи и туй то. Искам си истинско борче или елхичка, да ми замирише на хубаво, ама няма  Cry

# 167
Момичета, нахлувам във вашата тема с молба да ми препоръчате класически хомеопат в Сливен. Благодаря ви предварително.  bouquet

PS. Извинявам се, сега видях че сте го обсъждали вече!

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 12:12 от MeryLu

# 168
Доста отдавна не съм надничала из воеводската темичка.

Специален привет на Мария Кавалджиева! Още един човек открито да се нарече с името си, такова, каквото е, а не да маймуняса, да дръпне еволюцията назад. Grinning
Имаше едно пътуване на хора на Григоров до Германия в далечната 1990, ако не ме лъже паметта. За нещастие в деня на тръгването ни ти не се появи. Оказа се обаче, че всеобщото нещастие е моят късмет. Затрих си паспорта из немачко. Нямаше го. Обърнах си целия багаж. Не и не! На другия ден пътувахме обратно. Претършувах и автобуса. Нямаше го и там. Г-н Григоров ми се накара. Всички се надяваха да поостанем още два-три дни, докато от посолството ни в Бон ми извадят пасаван въз основа на общата виза. Но не би! Г-н Григоров бръкна в джоба на сакото си и рече: "Чен*ова, те тука е паспортът на Мария. Я, виж, колко си приличате!"  Mr. Green
Седем граници, цели седем граници трепетликах като трепетличе. Особено на унгарската. Е, там, ако ме бяха свалили бях загубена. Ни вопъл, ни стон, само едно "*-не-бере-мед" можех да издам. Mr. Green
Паспорта си намерих месец подир туй най-прилежно залепнал от вътрешната страна на корицата на българо-немския ми речник. Причината за твоето неидване така и не я разбрах, но и до ден днешен съм донякъде благодарна на съдбата за което. Ти всъщност защо не дойде?

Миме, на вашите пък специални поздрави от Ева и Жоро по съседски.

Специални поздрави на дружината, пийте едно и от мен и слънчеви поздрави на Луна. Тя как е, апропо?

# 169
  • София/Сливен
Добро утро, момичета!

как сте днес?

Не испях да пусна анкета, ама в къщи нещата не са съвсем розови и не съм пускала компютъра. Тошко от 2 дни е с онази алергичната кашлица, този път и баща му не можа да спи - слушаме как диша. Пък щом и баща му се уплаши, значи е било много лошо. Днес е по-добре, кашля, ама нормално, а не като настъпано кученце. Велина вчера стана с болки в ухото, а днес сутринта с възпалено око. Хремата изобщо не я смятам.

Най-много са пожелали датата 22-ри, направо някой да тича да запазва някъде места за 22-ри. А пък ако някой има друго предложение, понеже е възпрепятстван... още не е късно.

Елхата я украсяваха двамата в събота, не им се бърках, само лампичките сложих аз. И нашата е изкуствена, сега я купихме. Ама ако чакаме естествените, то ще стане време да пътуваме и така и няма да имаме елха. А пък и тук изобщо не мога да си избера, каквато ми харесва, пожълтели са още като ги стоварят. Пък и нали в Сливен преди ни носеха елхи направо от Горското.

# 170
Здравейте мамчета на сладуранчета!

Как сте днес?

Не сме активни много напоследък.Надявам се да сте добре и сладурите да са здравички!
 Ние тази вечер ще украсяваме елхата.Ще чакаме тати да си дойде от работа и дружно тримката ще я украсим.

Целувки от нас и весел ден , изпълнен само с положителни емоции!

# 171
....здрасти.
Понеже няма напоследък раздвижване по темата за срещата ако искате ще отида до Савулен и ще запазя дата - стига да е свободно, на 22-ри декември от 18.30ч.
Казвайте  Peace

# 172
  • София/Сливен
За мен е идеално

# 173
....здрасти.
Понеже няма напоследък раздвижване по темата за срещата ако искате ще отида до Савулен и ще запазя дата - стига да е свободно, на 22-ри декември от 18.30ч.
Казвайте  Peace

Мен също ме устройва тази дата. Само да сме живи и здрави - ще дойда. Нямам много време за писане, защото сме болни с малкия, него го гледа баба му, а аз ходя на работа.

Весел ден и успешна седмица!

П.П. Честит празник на всички бъдещи, настоящи и бивши студенти!

# 174
 Благодаря на Дидка и Катето за пожеланията Hug

И да честитя на Лони,макар и със закъснение рождения ден,да е жива и здрава!Гледай ти каква изненада,родени сме на една
и съща дата.Не ми се ходи на първа страница да гледам,ама май съм и кака Mr. Green

Меги,надявам се,че децата са вече по-добре.Да оздравяват бързо!И Мила като по-малка имаше такива пристъпи,много се тревожех с нея.

Дидка,аз съм съгласна за 22-ри в Савулен.

# 175
Лелееее, какъв съм заплес - забравих да ви благодаря за милите пожелания, момичета! Много благодаря!

Ванче и на теб честит празник на патерици!

# 176
...за колко човека да резервирам?
10  newsm78

Лони, какво му е на моя приятел  Sad
Да го нагушкаш от мен и да се оправяте  Peace

Честит празник КАтико и Дидунчето Hug
Има ли други студенти сред нас Thinking

# 177
Тя дидунчето не завърши ли вече?

И мен 22 декември ме устройва, а Савулена ми стана любимо заведение, та съм ЗА с две ръце. 10 човека е добре, ако се съберем повече все ще се сместим някакси. Но не пречи след като се резервира масата и една анкета да се пусне горе-долу да разберем бройката.

Айде бързо оздравяване на всички болни  Hug

# 178
Здравейте!
Ние също сме  ЗА за 22-ри! Надявам се да успеем да дойдем!

Между другото и аз съм студентка. Завърших семестриално магистратура , но имам малко изпити за взимане и дипломиране!

Момичета , вие с мъжете си ли ще идвате на срещата?  newsm78

# 179
 smile3507

Момичета , вие с мъжете си ли ще идвате на срещата?  newsm78
Naughty не....по принцип срещата я правим без мъже, но си имаме понякога един татко за цвят   motor .... а и да ни пази  Grinning

Честит имен ден на всички, които носят това хубаво име Ана  bouquet

хубав ден  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт