Със Сливенска среща започва 32-ра тема

• 20 894
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИИИИИИИИИИ!
Много ме трогнахте обичам ви всички.   cook Wine Glass beer birthday
Бягам на купона на 22 ще разказвам.

# 196
...запазих маса в Савулен, на 22-ри, от 18.30 часа за 10 човека  Peace
Да се приготвите и за танци - ще има Дижей Joy

# 197
Здравейте, Сливенски мами и аз съм от Сливен, доста време ми трябваше да се престраша да се включа в темата, защото съм новак. Виждам че повечето се познавате добре, но Stop Stop Stop newsm51 ще ми бъде приятно да се опознаем.

# 198
Привет, Кремена. Добре дошла.
Еее, чак толкова ли сме страшни, че ти трябва време да се престрашиш  Mr. Green

Дидке, кви танци? Хич ме няма мен там, тъй че ще минат танците без мен, а аз ще наблегна на яденето  Laughing

# 199
  • Под Сините камъни
 welcome  KREMENA75.
Ох ще се постарая да дойда на срещата дано котка не ми мине път ,че така ми се  dance

# 200
Момичета, аз нещо съвсем странично да ви питам - спешно търся диетолог в Сливен. Свекърва ми е с хиляда болести и сама си назначава диети, които прочела по вестниците, вследствие на което и в комбинация с лекарствата, си е докарала и гастрит. Почти нищо не яде тази жена, направо се е стопила! Искам да я пратя при специалист, а тя твърди, че в Сливен нямало. Срещам из нета името на д-р Таня Грандева, някой чувал ли е за нея? В коя болница е? Ако имате координати, или познавате друг специалист, моля помогнете. Благодаря предварително!!!

# 201
И аз съм търсила диетолог в Сливен, но няколко лекари са ми казвали че няма  Sad

# 202
  • Под Сините камъни
Честит 2ри рожден ден на Ивайло на Neli_M.Да е много здрав и щастлив за радост на мама,тати и батко Радо.

# 203
Нели, честит ви рожденик. Да е жив и здрав   bouquet

# 204
  • Сливен
здравейте момичета Simple Smile
предстои ми смяна на личния лекар на малката,и искам да попитам има ли записани при д-р Колева дечица от тук и ако да-какво ви е мнението за нея?
Ще съм много благодарна ако някой се включи с мнение Simple Smile
благодаря ви предварително  bouquet

# 205
  • София/Сливен
Къде се изпокрихте пак?

При нас нещата не са много добре, Велина е още болна. Сега пък кашля, ушите не я болят, очите и са добре, гърлото също (вече). Баба и я е предупредила, че трябва да оздравее докато се приберем в Сливен.
Тошко се пооправи - днес е на плуване. Беше притеснен снощи, децата са много напред, точно месец стана откак не е ходил.

# 206
  • Сливен
      Здравейте момичета.Как сте?Къде се губите всички?Явно от ходене по магазините неможете да драснете по 2 реда  Wink
      И аз се включва със сигурност към бройката за 22,дано не ни мине котка път де.
      Весел и усмихнат ден  Hug

# 207
Меги, дано да мине кашлицата бързо  Praynig Явно сте махнали шината щом е на плуване детето Simple Smile

# 208
  • Сливен
здравейте момичета Simple Smile
предстои ми смяна на личния лекар на малката,и искам да попитам има ли записани при д-р Колева дечица от тук и ако да-какво ви е мнението за нея?
Ще съм много благодарна ако някой се включи с мнение Simple Smile
благодаря ви предварително  bouquet

Привет и от мен.И аз съм с същият проблем.Бихте ли ме насочили,към някой педиатър -джипи,ох,аз бих искала и да практикува в  новата болница на Пенков.Благодаря предварително.

# 209
  • София/Сливен
Меги, дано да мине кашлицата бързо  Praynig Явно сте махнали шината щом е на плуване детето Simple Smile

Махнaхме я още преди седмица и половина. Доктора каза, че е добре да ходи на плуване, за раздвижването на ръката е добре. Прави всичко с тази ръка, но някои движения насъзнателно ги пропуска, по навик от носенето на гипса. Например изпъва докрай ръката и не го боли, но го прави само ако го накарам, иначе я държи полусвита в лакътя, напълно несъзнателно.

За доктори аз не мога да помогна. Още повече в новата болница. Всъщност знам един, търсим го когато имаме нужда като сме в Шивачево (за децата естествено), много съм доволна, много е добър... За него чух че е изоставил практиката си в Шивачево и е отишъл точно в тази болница. Сега остава да се сетя и за името... Ще питам Георги довечера. С риск да се повторя, за тези които ме познават малко - моят мъж е от Шивачево и затова ще го питам него като се върне.

Понеже никой не е писал след мен, редактирам, а не пиша наново.
Доктора беше Бакалов. Снощи естествено забравих да питам Георги. Макар че се сетих за името преди да се прибере той. Ама нали вече бях прибрала лъвовете в къщи, не можах да седна на компютъра изобщо. И сега на спокойствие...

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 09:30 от М_е_г_и

Общи условия

Активация на акаунт