Със Сливенска среща започва 32-ра тема

• 20 883
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
...преди малко ми хрумна идея да направя календар за градинката на Вики и хоп...даже е разпечатан вече  Grinning
Ех, много съм бърза  Joy Нищо, че не е перфектен  Laughing

Сега правя и на двамата си юнаци за баби и лели  Sunglasses
И искам да попитам вие купувате ли подаръци за Коледа на Госпожите и лелките Thinking

# 211
Дидке, много убав календара. Поръчвам си от сега догодина да направиш на моите деца календара, че за тази година вече приключихме с тази работа. Не знаех, че трябва и на госпожите да се купуват подаръци за Коледа  Thinking Ама и да трябва не мисля да им купувам, достатъчно разходи имам с останалите подаръци  ooooh!

Дидунчо днес май има имен ден ама се спотайва нещо  Mr. Green Айде да й е честито.

# 212
Дидка, аз може ли да си поръчам при тебе календар със снимки на децата???

# 213
Дидка, аз може ли да си поръчам при тебе календар със снимки на децата???

...хе, хе...сериозно ли  Grinning
Разбира се, че да  Wink

# 214
  • Под Сините камъни
Момичета днес пораснах с още една година и влизам да ви почерпя за мое здраве.Нямам време да качвам хубави картинки че бързам за работа но ви черпя от сърце с наличното от тук Wine Glass cook smile3510  food010

# 215
О, Пеце, честито. Още много дълъг и щастлив живот ти пожелавам.

# 216
Весел празник и от мен  Wink
Усмивки, здраве и късмет  Peace

# 217
Здравейте момичета! Не съм писала от цяла вечност, но ето че се наканих най накрая Hug Първо да поздравя рожденичката Пеца с пожелание за много здраве щастие и любов  bouquet                                                                                                                                                                                                   Виждам ,че са се разписали и много нови майчета което много ме радва  Hug  Моето момченце тръгна на ясла и не пропуснахме и да поболедуваме,  та да попитам има ли майки чийто дечица са в 14 ясла на пл.В.Левски може да обменим впечатления. Аз имам малко притеснения с яслата, но се надявам да се оправят нещата.Относно д-р Колева Вики е записан при нея, ами долу горе съм доволна но, имам и някои резерви иначе при нея не се чака много, поне аз все такива моменти съм улучвала.Ако някой го интересува нещо конкретно питайте ме насреща съм Hug Маи малко дълъг стана поста ми ама като не се разписвам така се получава  Wink    Чао засега момичета желая ви ден изпълнен само с хубави емоции  thumbsup                   

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 15:49 от lidi81

# 218
  • София/Сливен
Здравейте и от мен

Пеце, честит празник, много усмивки и слънчево настроение!

При нас вали гаден дъжд.
Днес цял ден обикалям да пълня торбата на дядо Коледа. Първо Велина ми обърка сметките, с тоя конюнктивит стоя цяла седмица в къщи и аз не можах да изляза. После цели 2 дни стоях в къщи да чакам поръчките от е-магазини. Снощи направих равносметка какво имам и какво нямам и днес попълвах пропуските, че то са подаръци за 4 деца. И заваля отгоре на всичко.
Утре събирам багажа и вечерта потегляме...

# 219
Меги, ще напрвиш ли нова тема  Wink

Благодаря на Катето - тя си знае за какво  Heart Eyes

# 220
  • София/Сливен
Дидка вече са до 20 страници темите, затова пък постовете на 1 страница са намалени от 20 на 15, за по-лесно отваряне. Така постовете в една тема остават пак същия брой 15х20 20х15.

# 221
  • Сливен
lidi81, благодаря ти за отговора за д-р Колева  bouquet
Би ли споделила какви са резервите ти за нея baby_neutral
имам позната,която се изказа ласкаво за въпросната лекарка,но реших да се допитам и до други мами Simple Smile

# 222
Здравейте на всички!  Ива и Мони относно питането ти значи  не ми харесва това ,че  винаги когато съм искала направление тя не ми дава с изключение на веднъж тогава за пръв и поисках на следващите пъти ме разубеждаваше, че специалиста нямало да ми каже нещо по различно и си заведох детето на частно, другото е   че след два изпити АБ тогава ни прати на гърлен секрет и антибиограма, иначе не се чака много любезна и внимателна е с детето и винаги си вдига телефона.Дано съм ти била полезна Hug                                                                       

# 223
  • Сливен
lidi81  bouquet

# 224
Здравейте, момичета... От лятото насам се включвам за втори път във ваша тема. И аз съм сливналийка, но отдавна съм напуснала града. Ходя си от празник на празник и от отпуска на отпуска..... Hug

Моля ви за помощ - кажете, има ли в града услугата да си поръчаш Дядо Коледа, че се ровя в сайтове, но все за София откривам.... newsm78 Много ми се иска да устроя изненада на малкия, макар че, общо взето е пъзльо и сигурно ще ревне... newsm78

ЧРД на празнуващата мама Пеца! Да е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт