Със Сливенска среща започва 32-ра тема

• 20 870
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро  Hug
Маша, мисля, че от Драматичния театър предлагат такава услуга....поне преди години от там бяхме наели Peace

Еве, абе все забравям да ти кажа...ако все още не си намерила виетнамеца, който боядисва кожа - той се намира точно срещу мястото, където беше  Wink

Приятен ден момичета - аз отивам на покупки  bouquet

# 226
Маша,на оградата на нашата детска градина(Еделвайс в Дружба)имаше разлепена обява за такава услуга,но не се зачетох.Предполагам ще я има и в другите градини.А ние ще ходим на детска едва след нова година,иначе щях да ти препиша телефония номер.

# 227
Ето този номер на дядо Коледа ми дадоха точно от такава обява на детска градина: 0890157257. Ама много странен ми се вижда този номер, като импулсен  Thinking

# 228
Здравейте момичета!
Как сте? Как е предколедното настроение?Вече нямам търпение да идва понеделник , за да се запознаем лично!

Целувки от нас!

# 229
Благодаря ви, момичета.Ще помисля пак и може да се откажа. Вкъщи ме навиват, че Мишо щял да се разреве.... Жалко, че не можем да се запознаем на понеделнишката среща, понеже аз съм на работа и пътувам вторник вечер чак. Peace

# 230
Търся лаптоп на костенурките нинджа, да се вижда ли някъде?

# 231
Добро утро  smile3507 ...за някои може да и добър ден  Wink

....вчера бяхме цял ден на покупки в Стара Загора и на моите юначета не можах да купя нищо....търся магнитна дъска, на която може да се рисува и да се слагат магнитчета....ей, няма и няма Sad
Харесахме една, но розова  Tired
Някои ако е виждал - да сподели моля  Peace

# 232
Дидка, нещо такова ли искаш?

Виждала съм само в Интернет такива. Линковете са тези - http://family-bg.com/prX_2726.htm и http://www.kasidabg.com/toyspro-products_id-8095.html. На последния адрес снимката се вижда като кликнеш на увеличи  Peace

# 233
Да, такава  Peace
Ако и утре не намеря, може би ще поръчам от нета...ама дали и до нова година ще дойдат  Confused
А и ми се иска две..но тази цена ме притеснява, понеже Миши е още малък за такава дъска и не знам колко време ще оживеят....но пък ако купя само за ВИки ще има война  Grinning

# 234
Добро утро  smile3507 ...за някои може да и добър ден  Wink

....вчера бяхме цял ден на покупки в Стара Загора и на моите юначета не можах да купя нищо....търся магнитна дъска, на която може да се рисува и да се слагат магнитчета....ей, няма и няма Sad
Харесахме една, но розова  Tired
Някои ако е виждал - да сподели моля  Peace

В центъра до кафе Авеню мисля, че Косара се казва магазина на 2рия етаж с две лица е от едната с магнити от др. с тебешир около 60лв..В Кауфланд също имаше...

# 235
  • София/Сливен
Привет днес и от мен!

Как сте? Аз съм на работа. Нали няма промени за довечера? Че няколко дни не съм влизала. Сестра ми вчера също ходиха до Стара Загора да търсят подаръци (особено за моя, дето така и не каза поне едно желание - да се чуди човек какво да му купува). И всички деца бяха у нас през това време, познайте колко весело беше Mr. Green

За лаптопа на костенурките Нинджа стана въпрос преди време, върни се няколко страници назад в тази тема.

Дидка и при нас има караници, но когато купувам големи неща, са само по 1 бр. и предупреждавам, че е за двамата, независимо, че е подарено само на единия. Първо няма място къде да ги държа, а и финансовата страна не е маловажна. Заплашвам, че ако не могат да играят двамата, ще го прибера и никой няма да играе с него, и заплаха че за в бъдеще няма да получават подаръци.
Пак се карат, но пък се карат и за дреболии, и за неща които са по 2 и повече... Няма отърване ooooh!

Хайде лек ден днес, ще се видим довечера

# 236
Здравейте, сливналийки!

Да се включа и аз с мнение, току-виж съм помогнала. Grinning

Дидка, ако някой има път към ИКЕА, препоръчвам горещо ето тази дъска. Има и пасваща хартия, когато решат хлапетиите да си увековечат произведенията. Wink

Мимето Кавалджиева, така е, диетолог за съжаление в Сливен няма. В такива случаи медицинският персонал от болницата търси консултация с колегите си ендокринолози. Или препоръчва консултация със софийски диетолог. Добър ендокринолог в Сливен е д-р Момчева (единият от кабинетите ú e в ДКЦ1 на 4-тия етаж). Успех!

Весела среща днес и едно непознато, но сливенско наздраве и от мен!  bouquet

# 237
Мамунката, мерси  Hug А ти от Сливен ли си  Grinning
Жалко, че не се сетих по-рано - можех да поръчам и да ми донесат  Confused
нищо - видях в Кауфланд - хареса ми и може би такава ще вземем Peace

За срещата  - мойто Вики е болно и не знам дали ще дойда  Sad
Майка ми и баща ми са и те на банкети и Миро как ли ще се оправя с двамата  Crazy Crazy

Целувки  Hug

# 238
Дидка, тъй вярно! И азе съм воеводка.
По тез късни доби май само наздраве мога да ви кажа! Hug

# 239
  • София/Сливен
Добро утро!

Как сте днес? Снега нещо пак не можа да се задържи. Само дето се намокрих сутринта докато идвах на работа. А сега и слънце иска да изгрее.

Чакам снимки, аз нали този път само позирах, фотографите да качат снимките. И имам молба: може ли да ми изпратите снимките и на пощата miglena_iv@yahoo.com Ако ги свалям от албума, стават много малки и с ниско качество. Та си събирам оригиналите.

Общи условия

Активация на акаунт