Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 30)

• 10 607
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Белинда, едва ли някой вече си спомня  кой  и смачка потника на Катинче  Laughing не съм аз  Mr. Green
И аз ще захранвам след 6м ... в срядя шЪ сА боря с педито по този въпрос Simple Smile

# 271
  • София
Хвърлихте ли си лентичките от родилния дом? Какво да ги правя?

То ТОНИ си беше права, че със захлаждането на времето, темите ще почнат да се изписват бързо-бързо... За пръв път от много време насам няма какво да правя, докато Яна спи.

# 272
  • София
Белинда, едва ли някой вече си спомня  кой  и смачка потника на Катинче  Laughing не съм аз  Mr. Green
И аз ще захранвам след 6м ... в срядя шЪ сА боря с педито по този въпрос Simple Smile
Аз помня как стана, но все още ми е чудно защо тя тогава се ядоса и спря да пише  Confused Белинда, поздрави я при случай, тя иначе е готин човек, поне доколкото можах да я опозная Simple Smile

Ей сега ще пусна новата тема  Laughing

Сакси, аз още пазя лентичките, няма да ги хвърлям. Пазя и пъпчето, но едва ли ще е още за дълго, няма смисъл.

# 273
  • София
Ааа... Джули.. аз искам тоя път да пусна тема. Моля те.  Praynig

# 274
Джули пуска анкети  Grinning

Всичко пазя, децата си имат кутии със спомени.

Катинче за правописа се обиди Peace

# 275
  • София
Хм.. свърши...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345051.0
а я бях приготвила...  Tired

# 276
  • София
Ааа... Джули.. аз искам тоя път да пусна тема. Моля те.  Praynig
Душко, айде следващата, че вече я направих  Praynig Само 2-3 дена и е твой ред!

НОВА ТЕМА

С анкетка, че си нямам друга работа  smile3508

# 277
  • София
Джули пуска анкети  Grinning

Всичко пазя, децата си имат кутии със спомени.

И аз исках да пусна анкета. Нищо де... Редовните са с предимство  Mr. Green
Ама хич не чакате да станат 15 стр.  Crossing Arms

А колко са големи тия кутии, че аз май на Яна се престаравам с пазенето на неща...  newsm78

# 278
  • София

А колко са големи тия кутии, че аз май на Яна се престаравам с пазенето на неща...  newsm78

Ами Дари като никога заспа и аз се вихря във форума Embarassed Не съм искала да те пререждам, даже предупредих в по-горния пост, че ще пускам нова тема. Извинявай!
А ти какво толкова й пазиш на Яна, дрешки ли?

# 279
  • София
Привет и от мен Sunglasses Днес май си казахме довиждане с дългите разходки на слънчице. Sad Но, както писа Белинда, беше много приятно. Запознах се и аз с Катинчето и малката-голяма Михаела. Всички бебета ми се виждат по-големи от Габи. И Бобо на Белинда, ама айде той е мъж Heart Eyes

Аз също мислех да захранвам след шести месец, но сега сме с някаква криза на растежа и не й достига кърмата, та ако продължи така, ще видя кога ще започнем със захранването.

По темата за осиновяването, преди да родя си мислех, че искам едно мое и едно осиновено дете. Но сега не съм сигурна, че бих ги обичала еднакво. А и детето не е като кучето и котето, много важно нещо е генът - ако му е заложено да е болнаво или пък някой престъпник, какво ще правя Rolling Eyes

# 280
  • София

Ами Дари като никога заспа и аз се вихря във форума Embarassed Не съм искала да те пререждам, даже предупредих в по-горния пост, че ще пускам нова тема. Извинявай!
А ти какво толкова й пазиш на Яна, дрешки ли?

Да бе, и Яна спи...  Joy  Не се извинявай, знам, че не е нарочно  Hug

Ами какво.. май само неща, дето трябва да идат в кофата... положителен ову тест, положителни тестове за бременност, резултати от кръвен тест, листче от гинеколог с диагноза - плоден сак в 4г.с., ехографски снимки, късметче от новогодишната баница, пъпче, лентички от родилното, едната от първите обувчици (че другата я загубихме).... за сега има къде да ги сложа.. ама те си се трупат и се замислям, че това е някак ала плюшкинско..  Blush

# 281
Не видях, че имало нова тема  Embarassed

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 19:43 от Aelia

Общи условия

Активация на акаунт