Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 30)

• 10 900
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
За последната актуална тема, която обсъждате мисля, че е доста деликатен въпроса. Аз лично не бих носила бебе, независимо от начинът по който е направено и после да се разделя с него и да го дам на някого.

И аз така  Thinking

# 226
Добро утро!И да не си помислите че сега ставам Mr. Greenот 5 часа съм окончателно събудена Tiredобаче със  бъркане в очите(моите) и широка усмивка Heart Eyes
От вчера имам едно терзание Simple SmileНали залъгалките трябва да имитират зърното и процеса на сучене!Тогава защо тези за по-голяма възраст са по-големи?Да не би зърното да ми расте с порастването на малкия! newsm78Вчера му купих нова залъгалка за 3-6 месеца и той въобще не й се кефи!

# 227
добро утро!
Отспах си тази вечер. Боян заспа в 12.30 и се събуди в 8.30!Такава пауза никога не е правил. Но пък следобяда като му беше зле, го кърмих на всеки половин час, та сигурно затова.
Снощи забравих да пиша по въпроса на Ра. Ра, аз като бях в Сф за лекции, Боян ми го погаждаше този номер непрекъснато, докато се отказах да ходя. Само като излезех от вкъщи и той се разреваваше, все едно не е ял с часове, а съм го кърмила преди половин час. Не помогна дори идването на майка ми в градинката до СУ. Излизах да го кърмя през час и пак ревеше. Просто раздялата с майката се преживява по-трудно от някои деца и като че ли рева "гладен съм" е най-лесния начин да си я върнат.
Душичка, аз не му купувам по-големи залъгалки. Имам чувството, че ще му стигнат до сливиците. Crazy
Колкото до мъглата, едно от предимствата на варненските баири е липсата на мъгла. Изпивам си кафето и потегляме.
Лелеее, Боян отнася под активната гимнастика... какво е това чудо...

# 228
  • София
Да не би зърното да ми расте с порастването на малкия!
Зърното ти не, но устата му пораства и налапва по-голяма част от ареолата. Залъгалките се правят по-големи, за да пазват по-добре на небцето и да не изкривяват захапката Peace

Агата, Фийби роди тризнаците на брат си Laughing Честно казано,и аз за сестра ми бих се навила, няма да се замисля въобще. И без това бих чувствала децата й като свои, както и тя чувства моите, без да им е сурогатна майка Laughing

Пенелопе, не знаех, че в ориза има до 10% протеин newsm78 Че даже бил близък по аминокиселинен състав до животинския Shocked Брях Thinking Явно и Бобо, като бятко си, няма да бъде захранен с оризова каша Laughing

При нас мъглата се вдигна Grinning

А, вчера да ви се оплача мойто мъж как ми изкара акъла. Лягаме си ние вечерта и точно в онзи сладък момент, преди да заспя дълбоко, този като поскочи Shocked Ама като ужилен!!! "Бебенцето не диша, не го чувам" Shocked Еййй, откачих! Веднага се разсъних, естествено, пипам Боб, а той - бузки ледени, ръчички също Shocked Изтрещях, ви казвам. В този момент малкия пусна една дъълга въздишка Laughing Спинка си сладко мишлето и хич не го е еня, че майка му и баща му са идиоти Mr. Green
Мъж ми се трупяса спокоен и заспа като талпа, а аз се въртях още един час Close Идеше ми да го удуша, както си спи Close

# 229
Агата, Фийби роди тризнаците на брат си Laughing

и Моника нали си взеха бебе накрая - ама не помня дали беше осиновено само или с техен материал Thinking Аз бих си осиновила, но не бих носила бебе, което да дам после като предмет. Ама то в България се забрани това така или иначе със закон - че се опасяваха да не стане легална търговия с бебета.

Дони, и на твоето бебе се случи да заспи на гимнастиката - не е само за спокойни явно Mr. Green

# 230
Явно в Приятели си падат по тоя момент. Беше на онази тъмнокосата, дето мъжа й също е от Приятелите  Laughing Родиха се близначета - момче и момиче. Хич не помня имена, да не говорим за филми.

Белинда, аз подскочих докато четях, какво ли ти е било. То за секунди става де, ама този миг ти се струва цяла вечност. На рая ръцете и бузките са студени винаги като спи в леглто си,като е при мен се сгушва винаги и е топла. Винаги слагам ухо да я чуя, понякога и я бутам да мръдне. Идиотщина Crazy

# 231
Ха, същата съм като Агата - взирам се в гръдния кош на детето, да видя дали диша, а той точно като Белиндин Бобо, в най-критичния момент, когато съм на крачка от паниката, пуска една дъъълга въздишка и разсейва всичките ми страхове Crazy Абсолютно откачена работа Rolling Eyes

# 232
  • София
Моника и Чандлър си имат близначета. Едно момиче им ги износи, като в момента на раждането разбраха всъщност, че децата са 2.  Simple Smile Ние сме фенове на Приятели  Simple Smile

Аз пък си слагам пръста пред ноздричките на Дея и така усещам как издишва - луди калинки от всякъде  Simple Smile

И тук слънчицето взе леко полеко да се показва, макар и мъглата да не се е махнала съвсем - ура, ура, ура  Grinning

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 10:32 от Ninche

# 233
  • София
Моника и Чандлър си имат близначета. Едно момиче им ги износи,
Такаааа, малко спам, ама като върл фен на Приятели, който е изгледал всички сезони по н-брой пъти hahaha, да се изкажа компетентно - Моника и Чандър не можеха да си направят бебе и затова осиновиха тези близначета. Майката не беше сурогатна Laughing чисто и просто "knocked up". В америка нали така често се уреждат осиновявания - без анонимност, бъдещата майка си избира родителите на нероденото си бебе. Само дето в техния случай бебетата се оказаха две Simple Smile
Пфу, пак ми се догледа тоя филм, никога не ми омръзва Mr. Green

# 234
И аз правя почти ежедневни проверки дали бузанката диша - кога с пръст под нослето, кога с взиране и докосване на гръдния кош...абе луда работа.
Идеята със сурогатната майка нещо не ме кефи...Бих си осиновила детенце. Така и така има толкова изоставени дечица, които се нуждаят от майчина ласка и грижа.

# 235
Да, Белинда, вярно, че така беше.

# 236
Майра, и ти помниш, а,а,а?  Joy Заспа и още спи. Като го пренесох в спалнята малко се размрънка, ама удари едно хапване в полусънно състояние и заспа. Чудя се дали не се унесе от шумовете. Вървяха миялна, сушилня и мъкровълнова...  Rolling Eyes
Рапунцел, много ми хареса линийката ти за кърмене. Слагам си я! Mr. Green

# 237
  • София
Здравейте,
тук е гъста мъгла  Sad Май темите занапред ще се изписват още по-бързо  Wink
Да ви се похваля - Мариела стана кака! Има си малка братовчедка  Heart Eyes, Михаела, роди се на 02.11. Вчера бяхме на изписването. Кога и моето диване беше на 3 дни... Ето малко снимки за сравнение. Мариела изглежда огромна до бебчето  hahaha

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291710&pid=8745659
ако иска парола 123

# 238
Оле, Тони, вярно Simple Smile Много бързо растат тези бръмбъри.

Ния от вчера ръкомаха. Много е смешна  Heart Eyes Опитва се да се върти и набива краката в земята, а с ръката прави засилки.

Още съм ядосана от вчера. Ходихме на 1-я рожден ден на съседчето от 20.00. Ния беше много добричка, но като наближи времето за къпане започна да мрънка - накърмих я, смених я и вече 22.30 казах че ще слизам да я приспивам. Съседката като взе да се суети, че трябвало основно да хапна, че тортата да дочакаме... Казах й, че няма начин. Мъжа ми (не стига че въобще не се занимаваше с Ния през цялото време, ами и като взе да ми казва да сме останели още малко. Предложих му да остане, а той не искал. Не се научи този човек, че като излезем някъде не излизаме да се забавлява само той  #Cussing out

# 239
  • София
ТоНи, Мариела вярно гигант до дребничкото - да ви е живо и здраво Simple Smile Онзи ден помагах на племенницата си (почти на 2 години е) да си съблече якенцето, тоооооолкова големи ми се сториха ръцете й в сравнение с тези на Дари  Crazy  Joy
Ив@, ясно, за техническото постижение ви е похвалила Wink Аз се зачудих, да не би да се станали вече по-големи доктори от педиатърката Simple Smile

И аз че заслушвам от време на време в дишането на Дарина, но просто така, за удоволствие. Не се притеснявам, че може да спре да диша или нещо такова. Това дете го направихме буквално с 1 опит, противно на всичките ми очаквания, даже се шегувам, че само е чакала най-мъничкия шанс, за да дойде при нас, не мисля, че ей така ще си отиде  Heart Eyes

Рапунцел, а картинката от линийката ти е като огледална скица на снимката ти от аватара  Laughing Много добре се е получило!

Общи условия

Активация на акаунт