Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 30)

• 10 903
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Майра, така е, но лекарите не ни подготвят за реакциите. След като се видях в чудо от ревове и неядене, тя ми каза: ІАми така е, малко са неспокойни ден-два!
Аз всеки път  чета листовката на Пентаксима , за да науча за страничните ефекти. Не знам третия път какво да очаквам Rolling Eyes

# 211
Мамчета, много ме разчувствахте. На РД бях в София и неуспях да вляза да ви почерпя. Сега влизам и гледам хиляди пожелания. Много ви благодаря, а ето и почерпката.

Още съм в София и немога да ви изчета, но в петък ще чета много. Имам и да разказвам за РД. Мъжо ме води на ресторант и си изкарахме супер.
Още веднъж много благодаря за пожеланията, много ме зарадвахте!! Hug  Hug  Hug

# 212
  • София
И аз гласувах за Ир  Peace Дано спечелите!

# 213
Ир, и аз гласувах, късмет ви желая.

# 214
  • София
Ир, гласувах! Мноого хубава снимка. Разглеждах другите и ми стана едно празнично... Ходи ми се на сватба.  Laughing

# 215
Сетих се за ,Приятели,, - сещате ли се епизода, в който на ...не се сещам как се казваха, една мацка им роди близначета - иху аху - айде у дома, все едно си купиха хляб Rolling Eyes

Ир, гласувах Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 22:58 от Aгата ®

# 216
Между 5-10% е съдържанието на белтъчини в ориза Peace, което не е никак малко и е възможна алергична реакция, но въпреки това (като че ли) не съм склонна да вярвам на статията! Crazy

Вижте нещо:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=321292.0

# 217
Днес ми се разказа играта. четири часа в очната клиника с двете деца. Добрата новина е, че Сами няма да носи очила. Ама той така го преживя, докато чакаше, че още преви разни тикове.
Като се прибрахме Боян вдигна температура. Той нали има налепи и се очакваше, ама ще изчакам с антибиотика до утре. Лошото е, че пак цяла нощ ще мерим температури с мъжа. Уморих се вече от болести.
Агата, по ми харесва израза на английски "бейби-мама". Аз не бих се навила. Нито да бъда, нито да си "наема". Съвсем сериозно съм си мислила за осиновяване. Ако имам възможност и нерви, бих си осиновила едно детенце. Повече от 3 няма да раждам.

# 218
За износването на бебета гледах днес нещо мнооого интересно - оказва се, че лесбийките са по-привилигировани от хомосексуалистите. Една двойка лесбийки (Елай Стоун сериалчето) си имаха общо бебе. Едната дала яйцеклетката, спермата от банка, а ин-витро бебето имплантирано във втората дама от двойката. Е това наистина си имат общо бебе. Готино е  Heart Eyes Аз лично не мога да създам същество, което никога да не потърся отново или да го лиша от жената, която от яйцеклетка ми го е отгледала до истинско бебче.  Peace

Ир, имаш още един глас.

Хихихи, нали съм на безбелтъчна диета и едно от нещата, които мога да ям е ориза Wink

# 219
Статията за ориза я прочетох преди около седмица, но начинът на написване ми се стори направо измислен. Бях решила да ви пусна линка за мнение след прочитане на заглавието, но щом прочетох самата статия нещо никак не ми стори сериозна, затова я игнорирах.
Трябва да разполагаме с по-сериозна литература от някаква случайна статия в нета, без нито един цитиран сериозен източник.
За сурогатството - не знам и аз какво да мисля. Много, много сложен въпрос. Но или майката и детето ще се заобичат през бременността и разделянето след това ще се понесе тежко, или на майката няма да й пука за детето, което също ще му причини известна подсъзнателна травма според мен. Има случаи в които може би е оправдано, но като цяло си е трудно решение.

# 220
Д.У  Mr. Green
Тази сутрин са ме обхванали едни лигави  Laughing
julie.k бях писала, че ни сложиха лепенка на пъпчето. Но понеже получи реакция от лепилото на самата лепенка, се наложи да я махна. Мазах я известно време с бочко и след няколко дена залепихме с мъжо друга лепка, която явно сме я поставили добре. Лепенката се поставя, като кожата около пъпчето се защипва, за да може пъпчето да остане навътре под лепката.
Днес май ще има разходки.
Донка  Hug

# 221
  • София
Добро утро! Какви разходки в тая мъгла? Иде ми да застрелям времето  #2gunfire

# 222
Добро утро и от мен. Досега мерих температурата навън 10 градуса е  Close е как няма да са ни сополиви децата  Crazy 15 градуса разлика от вчера до днес  Tired

# 223
  • София
Здравейте момичета !

Не се стряскайте от времето - обещават, че мъглите ще се разсеят следобяд - и вчера беше така и после се оправи. Ние вчера с Дея излязохме в 14.00 ч. и се прибрахме след като взехме Биляна от градина - към 18.00. Настроила съм се и днес за последна разходка преди да се развали окончателно времето от утре, така че се надявам да не останем разочаровани.

Ир, и аз гласувах.

Видях и много хубави снимчици - комплименти !

За последната актуална тема, която обсъждате мисля, че е доста деликатен въпроса. Аз лично не бих носила бебе, независимо от начинът по който е направено и после да се разделя с него и да го дам на някого.

# 224
Е, при нас се вдига мъглата  райчо се показва от време на време Grinning

Общи условия

Активация на акаунт