Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 30)

• 10 904
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За тази новина иде реч. Доста е съмнителна, не са цитирали никакви точни данни - примерно какъв процент са получили колит и др. реакции. Може и да са си запълвали само рубриката.

Агата, сбъдна ми се желанието - видях ви снимката под корема на акула  Sunglasses Готино! А защо все ти носиш слинга, за какво ти е мъжът там  Joy Шегувам се, де, сигурно се притеснява.

Дари е с доста запушено носле, сега вечерта се влоши. Хем капах физиологичен разтвор и смуках сополки с помпата от Данет - почти нищо не изкарах, а не искам да прекалявам. Утре ще я заведа на лекарката, един запушен нос не е фатален, но да не се получат някакви усложнения Sad

Тити, напоследък май не ти остава много време за форума. Още ли търсите вариант за детска градина/бавачка? Много сложно в чужбина се оказа  Confused Как е Ясен, понесе ли му добре добавката?

Белинда, честито на твоята приятелка Simple Smile А понеже напоследък се замислих и даже търсих разкази - тя къде намери лекар, който се нае да води нормално раждане след секцио?

# 196
Инка, ние имаме още колики. Вчера навърши 3 месеца. А след ваксината, уж се хвалех, че е без реакция, но освен подуване и зачервяване, днес повръща доста. И крив, реве...

# 197
  • Варна
Дени,Боби също, но бяха по- поносими обаче  днес  от 11 до 3 не спря да плаче и да се мъчи, заспа от умора за 30 минути и после пак. Ял е 2 пъти по- съвсем малко  Rolling Eyes. Това за цял ден. Допреди малко се събуждаше с див рев и уплашен поглед. Възможно ли е да е от вчерашната ваксина?

# 198
Агата, сбъдна ми се желанието - видях ви снимката под корема на акула  Sunglasses Готино! А защо все ти носиш слинга, за какво ти е мъжът там  Joy Шегувам се, де, сигурно се притеснява.

Ти пък - такъв е кеф, не давам на никой Laughing Мога цял живот да нося бебета и да бременея преди това Mr. Green Само дето след номер 3 трябва да си търся сурогатни майки. Да ви питам - вие бихт ели имали така дете? Или със семенен донор? То да не се налага де, но от сегашната ви позиция какво мислите? Бихте ли Rolling Eyes

# 199
Агата, аз не съм мислила по въпроса, но преди дни приятелка опита забременяване с инсеменация. Чака скоро резултат. Но съм свидетел, че млада и хубава жена да го прави по този начин.
Инка, съвсем е възможно и предполагам е от това. При първата ваксина ни се наруши яденето за много дни напред.  Дори смених мляко. Колкото и да ме убеждават докторите, че се понася лесно Пентаксима, аз вече не вярвам. С баткото и ваксините по ЗК изобщо не съм разбирала. Но казват, че повече рискове има.

# 200
  • София
А понеже напоследък се замислих и даже търсих разкази - тя къде намери лекар, който се нае да води нормално раждане след секцио?
Питах днес, че и на мен ми беше интересно. Д-р Диков от Токуда Peace

Това с ориза е такава простотия. Белтък...К'ъв белтък в ориза бееее ooooh! Сигурно има 1 на 100 белтък срещу 99 въглехидрат. Глюпости.

Агата...не знам Rolling Eyes

# 201
Колкото и да ме убеждават докторите, че се понася лесно Пентаксима, аз вече не вярвам. С баткото и ваксините по ЗК изобщо не съм разбирала. Но казват, че повече рискове има.

Е в Пентаксима все пак са 5 болести накуп Rolling Eyes А по здравната са 3 и другите отделно. а пък и децата са различни Wink

Джули, една мама от работните Wink сега се гласеше за нормално след секцио (докторът беше съгласен) ..ама пак опря до ножа. Ще питам кой е лекаря ако те интересува. Иначе за сополите - пробвай след като сложиш физиологичен да я обърнеш по корем.

# 202
  • София
Майра, мерси Simple Smile Тя освен това след капките физиологичен р-р започва да киха, така че изкарва част от секрета, но и по коремче ще я слагам  Peace Белинда, и на теб благодаря Simple Smile
Агата - ако искам още деца, но поради физиологични причини не мога? Ако е за второ, ще пробвам сигурно ин витро, но с "наш" материал, за сурогатство едва ли. Ако е за трето, по-скоро май бих се замислила за осиновяване? Но мъжът ми ще е против за трето. Или поне беше против преди да се решим за първо  Joy Много сложни въпроси задаваш Simple Smile Сурогатството ме смущава доста, много объркано ми се струва като казус. Макар че може би бих се навила да стана сурогатна майка заради брат си, това да.
Бих пробвала ин витро, ако не - осиновяване.

# 203
Това с ориза е такава простотия. Белтък...К'ъв белтък в ориза бееее ooooh! Сигурно има 1 на 100 белтък срещу 99 въглехидрат. Глюпости.

И на мен ми звучи така. то накрая ще излезе, че трябва само да фотосинтезираме, ама пък ще излязат публикации, че спектърът с нам си ква си дължина на вълната е еди си къв си.... токсичен, вреден, канцерогенен, алергизиращ....

# 204
А понеже напоследък се замислих и даже търсих разкази - тя къде намери лекар, който се нае да води нормално раждане след секцио?
Ай стига, бе!! ДИКОВ?!?!?!?!?  #Crazy Наистина съм изненадана, но мога само да кажа БРАВО!
Юлка, мамите от Естествено се интересуват от такива работи, виж в сайта им и може там да се поинтересуваш и за лекарите, които биха се навили на това.
Агата, аз бих имала така дете, но незнам дали самата аз мога да се съглася да бъда сурогатна майка. Имаше такава тема пусната във форума и се изписаха един тон глупости и се изля един тон помия  Sick Та за мене си да кажа - едва ли бих могла да нося 9 месеца дете и после да го дам, все едно никога не е било. Може би за някой мнооого близък, но пак ще искам да виждам детето и пр. М/у другото, покойната ми вуйна е била в подобна ситуация - сестрата на майка й не е могла да има дете и рождената майка на вуйна ми е дала вуйна ми за дете на сестра си (която се пада леля на вуйна ми). Вуйна ми го знаела това от мъничка. Незнам как го е приемала като дете, но като възрастен човек съм я чувала да негодува срещу това.
Та в този смисъл, въпросът повдига твърде много проблеми от етичен характер, и за възрастните, и за децата, които са "обект" на такова сурогатно майчинство.

# 205
  • София
Привет! Добре сме, даже на Яна почна да й расте коса.  Mr. Green
Жалко, че свърши хубавото време...  Thinking

# 206
  • Варна
Ир, и аз гласувах. Което ме наведе на мисълта, че на този ден преди 3 години се омъжих  Laughing.

# 207
познавайки д-р Диков Shocked и аз съм много учудена

Ир гласувах за вас Peace

# 208
Здравейте!
Ние днес ходихме за втори пентаксим, но ни се размина. Първата причина, че нямаше в аптеката. Втората, че тази сутрин бяхме с лека хрема. Дано да се размине, изписаха ни спрейче и вит.С  Praynig
Едно кило сме отгоре и ни казаха да увеличим вигантола 3к. сутрин и 3 вечер, а бяхме само по 2 на ден.
Би трябвало да забавим малко темпото с килограмите. Whistling
Между другото видяха поставената от нас лепенка на пъпчето и ни похвалиха Simple Smile

# 209
  • София
Юлка, мамите от Естествено се интересуват от такива работи, виж в сайта им и може там да се поинтересуваш и за лекарите, които биха се навили на това.
Агата, аз бих имала така дете, но незнам дали самата аз мога да се съглася да бъда сурогатна майка. Имаше такава тема пусната във форума и се изписаха един тон глупости и се изля един тон помия  Sick Та за мене си да кажа - едва ли бих могла да нося 9 месеца дете и после да го дам, все едно никога не е било. Може би за някой мнооого близък, но пак ще искам да виждам детето и пр. М/у другото, покойната ми вуйна е била в подобна ситуация - сестрата на майка й не е могла да има дете и рождената майка на вуйна ми е дала вуйна ми за дете на сестра си (която се пада леля на вуйна ми). Вуйна ми го знаела това от мъничка. Незнам как го е приемала като дете, но като възрастен човек съм я чувала да негодува срещу това.
Та в този смисъл, въпросът повдига твърде много проблеми от етичен характер, и за възрастните, и за децата, които са "обект" на такова сурогатно майчинство.
Аз четох историите на сайта им, доста от тях не са за България, други са, но се са посочвали градове и болници. Искаше ми се прясна и точна информация. Не че съм се разтичала за второ детенце, рано  ми е още  Joy
Аз, като писах, че бих станала сурогатна майка за мой близък, имах предвид да ми имплантират готовия ембрион, а не с мой генетичен материал. Макар че нима разликата е толкова голяма?  Thinking И аз бях гледала онази тема. Човек докато не се сблъска с такъв конкретен проблем, не може лесно да вземе отношение по въпроса, струва ми се. Наистина много сложен казус - и от гледна точка на правото, и на етиката, и на емоционално ниво.

Ааа, Ир, и аз гласувах за вас Simple Smile И за още 2 двойки, които обаче са доста по-назад, макар че са много мили, прекрасно излъчване Simple Smile

Ив@, а защо са ви похвалили за лепенката?

Общи условия

Активация на акаунт