Търся добър гинеколог за проследяване на миома

• 326
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, пиша със сериозна молба за помощ. При рутинен преглед при гастроентеролог с ехография лекарката ми откри два малки миомни възела на стената на матката. Препоръча ми консултация с гинеколог, като каза че не е спешна, но е добре да е в рамките до месец.
До сега не знаех за тези миомни възли и съм доста разтревожена от това, което четох за тях. От половин година съм със съответната симптоматика, много силни цикъл, болки в малкият таз ( само един месец беше това, но за сметка на това доста силни) и кървене между цикъла ( обикновено няколко дни по време на овулация).
Не съм много сигурна, че гинеколожката при която ходя е крайно компетентна за проблеми от този род, които изискват проследяване. Винаги малко претупва прегледите, но тъй като до сега съм си правила при нея само цито ( втора степен от години), това не е било голям проблем. Последно лятото и се оплаках от посочените по-горе симптоми, но тя без преглед ми каза, че това е начало на менопаузата ( на 47 год. съм).
Моля, ако някой знае добър и внимателен гинеколог, който е желателно да работи с НЗОК да сподели!

# 1
Е за кой град става въпрос?

# 2
Е за кой град става въпрос?

За София

# 3
Ее,чак пък такава драма за миома....
Не съм от София,ама преживях вече голяма миома с размерите на тримесечна бременност, кръвоизливи и болки...в малък град се оперирах от специализант... всичко мина и замина... вече 17 години оттогава....та по спокойно!
Почти всяка трета жена страда от миомни възли!И всеки гинеколог може да се справи с проблема!

# 4
Ее,чак пък такава драма за миома....
Не съм от София,ама преживях вече голяма миома с размерите на тримесечна бременност, кръвоизливи и болки...в малък град се оперирах от специализант... всичко мина и замина... вече 17 години оттогава....та по спокойно!
Почти всяка трета жена страда от миомни възли!И всеки гинеколог може да се справи с проблема!

За мен не е много спокойно. Имам двама близки роднини които имаха проблеми от този сорт, едната за съжаление не е между живите заради грешно поставена диагноза, а другата е с извадени репродуктивни органи. Всичко зависи от индивидуалният случай. Въпросът ми беше може ли да се препоръча конкретен специалист!

# 5
  • София
https://www.cancercare.bg/lekarite-koito-podkrepqt-cancercare/aneta-nacheva/
Препоръчвам след среща със същата диагноза преди  години.. Посещавам частния кабинет, не работи с НЗОК.
Не знам в Софиямед как приема.

Общи условия

Активация на акаунт