Чакаме първи ритничета от нашите АПРИЛски мъничета!!!

• 15 631
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте на всички мамчета! Много сте писали пак отвчера насам, немога да сваря да ви чета  Wink

И аз изгарям от нетърпение, на 6 дек съм във Варна на 4Д при док Цветкова някои имали инфо за нея ?

Честита ти рожденничка,да ти е жива и здрава и много да те радва  party023 

За подсечени дупета преди 13год ползвах и аз правен крем от аптеката дано не са го развалили

Моята плацента незнам как е сега на 17 съм на жк и ще видим и бебо и плацентата дано да се види пола

Напоследък не се понасям голяма ревла съм станала за най-малкото нещо и съм ги наредила два реда,тоя път какви са тея хормони незнам .

Искам да попитам мамчетата с втора бременност дали се чувстват по различно от първия път  и ако е така дали пола на децата е различен

май много взех да питам  Laughing Laughing Laughing

сега малко щепоработя и после може пак да ви пиша

за сега лек и приятен ден на всички

# 211
Здравейте мили, чаровни мами,

dream- wish от все сърце желая на твоята принцеса много здраве, щастие и светъл път в живота й.

Desi_D, всички мами, отговорили ти преди мен са прави в това, че за бременните и майките на деца до 3 г. възраст законодателят е предвидил специална трудовоправна защита. Мисля, че в тази статия синтезирано е даден отговор на въпроса ти, дано ти е полезен и те поуспокои. http://209.85.135.104/search?q=cache:f8GXOGAH-CoJ:www.bghelp.bg/ … bg&lr=lang_bg

Мили майчета, особено тези от Пловдив, на 18 съм на 3d при д-р Троянчев. Прави запис на диск, а и таксата му е 50 лв. Чух много добри отзиви за този лекар. Споделете мнение, ако някоя се е възползвала от услугите му, а след прегледа ще ви пиша за своето впечатление.

Желая на всички, колкото повече се заоблачава, толкова повече да се усмихвате и толкова повече нежни ритничета да получавате. Хубав ден на всички.

# 212
ANI.F За фимозата именно към д-р Бранков мисля да се обърна. Ще те замоля ако имаш негови координати да ми ги пратиш на ЛС. Преди се подвизаваше в този форум, сега май се премести в друг. Щеше ми се да го питам преди да отида, мога дори и снимка да му пратя. До колкото знам и частен кабинет има... newsm78 Пиши ми, моля те  за всичко, което знаеш около него. Praynig Hug

pystroo4ka Като изключим болежките от време на време ниско долу,/които скоро не са се обаждали, пу-пу/ и двете кървенета, карам почти същата лека бременност. Simple Smile На ЖК доки се усъмни, че отново ще си имаме пишка, ама като й отвърнах:"А, значи още една", тя започна да увърта, че не била сигурна, не се виждало добре, да не ме разочарова явно...все едно нещо лошо ми каза. Joy

Мамочка Айде, честити ти ритничета. Със здраве да си ги търпиш! Laughing Hug

И не на последно място да поздравя рожденичката и нейната мама!
dream-wish, да ти е жива и здрава, попътен вятър й желая и успех във всички начинания.

# 213
pystroo4ka , аз съм съм при д-р Петинка Цветкова по здравна каса.Много съм доволна от нея, обръща голямо внимание и има добра апаратура.

# 214
Rastina много ти благодаря за инфото. И тук в Добрич много я хвалят затова се записах там, прегледа ми каза, че ще струва 80лв но това със запис ли е или без за да знам как да се подготвя от към джоба Laughing

# 215
Благодаря момичета за отговорите,сега съм по-спокойна !На безсрочен трудов договор съм и съм уведомила шефовете за тове че съм бременна още когато бях във 8-9 г.с. след издаването на амбулаторен лист.Нагледала съм се на всякакви некоректни отношения към служителите в организацията,още повече че вчера изгониха една колежка и се стреснах,пък и хормоните бушуват и по-някои път пречет да разсъждаваш  нормално newsm62

Благодаря ви още веднъж,хубав ден от мене!

# 216
Nanny, ако д-р Бранков и д-р Оги са едно и също лице, то ткоро му виждах профила, оцветен в червено в потребителите на линия.
Вери Найс, благодаря за отмяната да обясниш какво имах предвид.  Hug

# 217
  • Варна
Desi_D, за да се ползваш от закрилата, трябва не само да си съобщила, че си бременна, но и да си го удостоверила със съответния документ. Закрилата, която са ти посочили момичетата, е съгласно Кодекса на труда. Това, което не е много известно обаче е, че всъщност защитата ти се простира доста по-надалеч - съгласно Европейската социална харта (която България е ратифицирала и съответно има превес над националното законодателство, в частност - КТ), работодателят няма право изобщо да уволнява бременната си служителка от момента на съобщаването и това не е обвързано по никакъв начин с каквито и да било разрешения от държавни органи и институции. Разбира се, дано не се стига до уволнение изобщо, защото това са си главоболия в момент, в който на жената съвсем не й е до дела, но е добре да си наясно с положението си. Peace

# 218
Very nice не искам да спорим но незнам дали си ме разбрала правилно Simple Smile затова ще ти дам пример: Ако утре излезеш в болнични и нямаш прекъсване дори и един 1 до 45 дневния се взима за база 6м. назад т.е периода май-октомври, но ако имаш прекъсване  се взимат отново 6м. назад но този период ще ти включва болничния и тогава вече новата база става по-ниска. Peace

# 219
ANI.F ожеш ли да ми кажеш на кои две места преглежда Томова, както и дали имаш някаква информация къде е по-добре да се отиде. Аз съм в клиниката на "Щерев", но мисля да си запиша час и за ФМ при Томова-много ми я хвалят:)

# 220
ANI.F, момичето написа, че се осигурява от м. септември. Отговорът беше конкретен на конкретното питане.  Peace

# 221
Привет и от мен,влизам набързо.
ще ви изчета малко по късно.
За Бургаските мами-искате ли да организираме Коледна среща декември?Виждам,че доста момичета от Бургас има  Rolling Eyes

dream-wish,честита ти рожденничка   bouquet

# 222
  • Някъде там...
Здравейте!

Ани, ако принципът на болничните е наистина такъв, ще съм много щастлива.  Laughing Аз съм в болнични от септември и въореки, че ме осигуряват на реалния размер на заплатата, се притеснявам дали няма да падне много сумата за майчинството.

За клиника Малинов имайте предвид, че е клиника по стерилитет т.е. ако искате да правите ФМ там, искайте час за д-р Сигридов, защото за другите лекари свободни часове има чак след година време.  Mr. Green Д-р Сигридов наблюдава забременелите пациентки на другите двама лекари, цената на прегледа е 30 лв, за ФМ май пак толкова си взима. Ако искате запис, носете си диск. И още нещо - клиниката почива един месец по празниците - от 10-12.12 докъм 10.01.09. Иначе докторът е един младичък, много внимателен. Моят мъж като го видя първия път и се опули - този ли младеж бил докторът.  Joy  
Аз днес бях там на преглед, пишка не е пораснала, девойки ще си имаме категорично. Инак са пораснали доста, както се изрази докторът - половин килограм бебета общо имам в корема. Едната е 245, другата 248 грама, вървят си все така еднакви, чак се усъмни да не би да са еднояйчни пък сега. Всичко изглежда наред, само от шаването ми напоследък малко се е скъсила шийката, та ще се кротна да полежа, че се стреснах. Паднал ми е хемоглобинът, сега е 111, изписаха ми желязо за 20 дни, хеле успеем да го задържим да не се смъкне главоломно още. Много ми стана мило като минах през ин витро отделението (то е на друг етаж) как всички ми се радваха на порасналото коремче, нали ме помнят от процедурите секретарките и акушерките.

За съня - откакто пия магнезий съм станала по-поспалива.

Рони, пантофки като за девойки си имам.  Whistling

dream-wish,честита ти рожденничка , да е жива и здрава!

# 223
рони  казах го като важно инфо. според мен и за др. момичета, ако мислиш че е излишно съжелявам тогава. Не съм те поправяла а казах че искам да допълня към твоите думи нали така Simple Smile.
sharlot Томова преглежда в Медицински център "София" това е на бул. Цар Борис 3 там прегледа е 90лв. др. място е "Свети Лазар" май но не съм 100% сигурна, защото аз ще ходя в Медицински център "София".

Жабче така е сигурна съм Simple Smile.

# 224
Здравейте и от мен момичета,  wavey
съжалявам за голямото си отсъствие, в един момент четенето и превъртането на страниците на който и да е форум или сайт предизвикваше кофти усещания Sick на вече доста уголемилата ми се особа preggo.
Не знам как сте вие, ама аз се чудя като изглеждам сега като в шестия, как ли ще изглеждам в деветия.  newsm78
Снощи ходихме на рожден ден на една малка 3 - годишна принцеса и като се прибрахме имах чувството, че кожата ме стяга. Моля се само да не гръмна. Laughing
Имам въпрос към варненските мами. Дайте съвет за фетална морфология при кого и къде? Може и на лични. Благодаря предварително.
На рожденничката на dream-wish желая най - вече здраве и щастие, другото си идва от самосебеси. bdbaloni
Стига толкова от мен, целувам ви Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт